انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:50 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مهر 21, 93 6:24 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام دوستان من عضو جدید این انجمن هستم حدود یکساله که به این بیماری مبتلا شدم علائم اولیه ی بیماریم:
حدود سه چهار ماه دل درد عجیب عذاب آور داشتم همراه با حالت تهوع و استفراغ و ضعف بسیار زیاد بطوریکه با غذا خوردن احساس سیری بهم دست نمیداد و همچنین احساس گرسنگی و ضعف بسیار بسیار زیادی داشتم و اشتها و میلی به غذا نداشتم و به زور غذا می خوردم نفخ یکی دیگه از علائم بود سردرد های شدید حساسیت به نور و هوای سرد کولر داشتم احساس میکنم این دو مورد آخری به حالت عصبی بودند هر چند احساس می کنم کلا این بیماری یه بیماری ناشی از ضعف دستگاه اعصاب هستش چون من به پزشکهای زیادی مراجعه کردم ولی هیچ کدوم بهم کمک نکردند تا اینکه یه متخصص گوارش بیماری منو تشخیص داد و منو به متخصص اعصاب ارجاع داد با مصرف داروهای اعصاب حالم یه شبه خوب شد الان هم به محض اینکه دچار استرس و اضطراب میشم یا دچار ناراحتی عصبی میشم بیماریم با حالت ضعف شدید و سردرد و حالت تهوع و استفراغ شدید خودشو نشون میده و باید برم متخصص اعصاب
امیدوارم همه ی بیماران آی بی اسی حالشون خوب بشه

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مهر 21, 93 6:42 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام خوش اومدین فقط بفرمایید چه دارو هایی دکتر اعصاب برای شما تجویز کرد و چه دوز هایی داشته که بهتر شدین ممنون

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 22, 93 11:58 am 
آفلاین
کاربر ساده

خوب شدن من با داروهای اعصاب فقط مربوط به حالت ضعف شدید و بی اشتهایی و حالت تهوع و استفراغ بود اما نفخ معدم همچنان سر جاش بود و خوب نشد من حدود یکسال تحت نظر دکتر اعصاب هستم و داروهای متفاوتی برام تجویز کرد که همشون خاطرم نیست اما آخرین دفعه ای که رفتم متخصص اعصاب و الان هم دارم مصرف می کنم این داروها هستند:
فلووکسامین 50
DONEURIN 10
ریسپریدون 1
لاموتریژن25 میلی گرمی
البته مثل دفعات قبل به محض مصرف این داروها خوب نشدم و حدود 5-6 روز حالم بد بود و مجبور شدم مصرف داروها رو قطع کنم و به پزشک عمومی مراجعه کردم که آمپول ویتامین B12و ب کمپلکس و دی سیکلومین وفاموتیدین و کلیدینیوم سی و متو کلوپرامید تجویز کرد که با مصرف این داروها کمی حالم بهتر شد ولی نه کاملا برای همین تصمیم گرفتم داروهای اعصابی که متخصص اعصاب برام تجویز کرده بود رو دوباره مصرف کنم که خدارو شکر حالت ضعف و بی حای و سردردهام و تهوع واستفراغم خوب شد ولی می دونم با قطع مصرف این داروها حالم دوباره بد میشه اینم بگم که من حالت استرس و اضطراب شدیدی داشتم و خصوصا در روابط اجتماعی و در برخورد با آدما برای همین پزشکم (متخصص اعصاب)داروهای ضد اضطراب برام همیشه تجویز می کرد که در آخر این استرس کار دستم داد و باعث شد به آی بی اس مبتلا بشم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 22, 93 8:09 pm 
آفلاین
کاربر ساده

آقا سعید ببخشید شما پزشک هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 22, 93 8:20 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

omidvaram نوشته است:
آقا سعید ببخشید شما پزشک هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام نه متاسفانه من مهندس هستم و پزشک نیستم! چطور مگه؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 22, 93 10:08 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
omidvaram نوشته است:
.... من حالت استرس و اضطراب شدیدی داشتم و خصوصا در روابط اجتماعی و در برخورد با آدما برای همین پزشکم (متخصص اعصاب)داروهای ضد اضطراب برام همیشه تجویز می کرد که در آخر این استرس کار دستم داد و باعث شد به آی بی اس مبتلا بشم

دوست عزير ، همانطور كه به نظر من ، به درستي ريشه مشكل آي بي اس را پيدا كرده ايد. ريشه اين بيماري عدم داشتن مهارتهاي ارتباطي بطور مثال عدم داشتن مهارتهاي مقابله با استرس يا مهارت حل مسئله و غيره مي باشد. استفاده از داروي اعصاب مشكل را بصورت مقطعي حل مي كند يعني تا زماني كه داروي اعصاب مصرف مي كنيد حالتان خوب است و هر موقعي داروي اعصاب را قطع كرديد حالتان دوباره بد مي شود. راه حل ريشه اي مراجعه به روانپزشك و تشخيص نوع و ميزان كمبودهاي مهارتهاي ارتباطي تان است تا زير نظر پزشك روانشناس به يادگيري مهارت هاي ارتباطي مثلا مهارت مقابله با استرس و اضطراب بپردازيد. به نظر من شما در اقدام اول يك متخصص خوب مشاور روان پزشك پيدا كنيد و زير نظر او و با راهنمايي او اين مهارت ها را كسب كنيد.

پيشنهادي كه به شما داده ام كاري است كه خود من از اول امسال اينكار را شروع كرده ام و الان در تمرين كسب اين مهارتها هستم انتظار اين كه در عرض چند ماه خوب شويد را نداشته باشيد ولي بستگي به تمرين و ميزان كسب مهارتتان ، مطمئن باشيد علايم بيماري كاهش خواهد يافت.

در صورت تمايل براي آگاهي از راهي كه من رفته ام مي توانيد به تاپيك هاي زير مراجعه فرمائيد.

http://www.ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=48&t=339

http://www.ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=48&t=489

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 23, 93 8:39 am 
آفلاین
کاربر ساده

همینطوری آقا سعید آخه اطلاعاتتون زیاده از این جهت می گم پزشکید

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 23, 93 5:33 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

omidvaram نوشته است:
همینطوری آقا سعید آخه اطلاعاتتون زیاده از این جهت می گم پزشکید

سلام نه اتفاقا اطلاعات من کم هست من چند تا از دوستان از جمله آرش عزیز و iceman آقای مهران همفکری می‌‌کنم! و تحقیقات زیادی روزی ۵ ساعت دارم! ۲ ماه شما هم می‌‌تونید تحقیقات کنید در سایت‌های خارجی‌ و ایرانی‌ . :geek: :roll: :roll:

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 15, 93 4:36 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام به همگی

من بعضی از مطالب مختلف تالار رو که خوندم به این نتیجه رسیدم اکثر بچه ها نمیتونن چند ساعت توی جمع باشن . ولی من با بیرون رفتن و توی جمع بودن هیچ مشکلی ندارم صبح تا شب میتونم بیرون باشم و راحت مهمونی میرم ولی به شدت از مسافرت می ترسم و اصلا دوست ندارم با اتوبوس مسافرت کنم اونم به خاطر اینکه اسهال میگیرم نمیدونم چرا اینجوری میشه . شاید این بخش جاش نباشه ولی میخوام مشکل خودمو دقیق بگم . من صبح که از خواب بلند میشم هیچ مشکلی ندارم اما به محض اینکه از جام بلند میشم و روی دو پا می ایستم بعد از 10 ثانیه نیاز به دفع فوری پیدا می کنم اما اسهال ندارم یعنی نمیشه بهش گفت اسهال ؛ مدفوعم یه مقدار شله فقط صبح ها اینجوریه شب ها اگه دفع داشته باشم کاملا طبیعیه البته گاهی اوقات اگه بعد از نهار (معمولا 1-2 ساعت بعد) اگه دفع داشته باشم مثل صبح هستش . تعداد wc رفتنم عادیه (به خاطر همین دکتر هم گفت پس تو که مشکلی نداری ) . جالبه تا ساعت 5-6 بعد از ظهر هیچ مشکل دیگه ای ندارم اما از اون به بعد کم کم احساس پر بودن و سنگین بودن رو تو شکمم احساس میکنم (البته اگر در طول روز فعالیت داشته باشم این اتفاق زودتر میفته) تا وقتی که شام میخورم و بعد از اون به اوج خودش میرسه (نفخ کامل می کنم) من با نفخ مشکلی ندارم ولی با صداش (صدای شکم) مشکل دارم . ضمن اینکه تا یه مدت قبل وقتی روی پهلوی چپ می خوابیدم بدون اینکه نفخ داشته باشم شکمم قار و قور می کرد البته این صدا با صدای موقع نفخ فرق داره صداش مثل موقعیه که گشنه هستیم . در صورتی که روی پهلوی راستم به هیچ وجه صدایی نمیداد ولی الان تقریبا دیگه مشکل صدای شکمم روی پهلوی راست که میخوابم از بین رفته ( نه 100٪ ولی جوری کم شده که دیگه از لیست مشکلاتم حذفش کردم) این مشکل هم بیشتر زمانی بود که قبلش نوشیدنی یا میوه میخوردم و وقتی با منقبض کردن شکم میخواستم جلوش رو بگیرم بدتر می شد (نمیدونم چه جوری خوب شد). من 7 سال این بیماری رو دارم اما جالبه بدونین فقط 6 ماهه فهمیدم بیمارم . اونم به خاطر اینکه فک می کردم یه مشکل گوارشی سادس به خاطر رعایت نکردن اصول غذایی هستش و به دکتر مراجعه نمی کردم اما دیگه مشکل صبح و نفخ شب داشت اذیتم می کرد و مجبورم کرد 6 ماه قبل برم دکتر و بهم گفت آی بی اس دارم و منم وقتی دیدم این مشکلات خصوصا نفخ رو از 7 سال پیش دارم فهمیدم 7 ساله آی بی دارم ولی خودم خبر ندارم . واسم قرص کلیدنیوم سی و نور 10 رو تجویز کرد همراه آزمایش کلونوسکوپی . قرص ها رو مصرف کردم تقریبا بعد از 2 ماه کلا مشکل دفع حل شد اما مشکل نفخ دقیقا مثل سابق البته با چند درصد بهبودی سر جاش بود . آزمایش کلونوسکپی رو انجام دادم و دکتر گفت هیچ مشکلی نیست (خیلی دلم میخواست دکتر میگفت فلان مشکل وجود داره ولی نرمال بود) و مجداد همین قرص ها رو تجویز کرد یه دوره دیگه مصرف کردم و همچنان مشکل نفخ سر جاش بود . تا اینکه قرص ها رو کلا قطع کردم و بعد از 3-4 روز مشکل دفع صبح هم دوباره پدیدار شد ضمن اینکه یک چکاب کامل هم دادم و همه چیز طبیعی و نرمال بود . دیگه هیچ قرصی مصرف نمی کنم و

یک سری کار واسه بهبودی و کنترل انجام میدم ( در حالی که 2 تا مشکلم هم چنان وجود داره البته تازه شروع کردم) که بعضیاشون رو از همین سایت یاد گرفتم :

1- 10 تا 20 دقیقه ورزش ؛ هر شب قبل خواب . ضمن اینکه بین غذا و خواب 2 تا 3 ساعت وقفه ایجاد می کنم خصوصا بعد از نهار چون بعد از شام حداقل 2 ساعت بیدارم
2- یک ساعت قبل و بعد از غذا هیچ نوشیدنی و میوه ای نمیخورم
3- چای رو فقط با صبحانه میخورم (حتی مهمونی هم میرم نمیخورم میگم بهم نمیسازه)
4- غذا رو آهسته میخورم و خوب می جوم جوری که همه غذاشون تموم میشه و میرن ولی من همچنان در حال خوردن هستم
5- همه نوع مواد غذایی رو مصرف می کنم البته به جز سرکه و فست فود چون اصلا روی من خوب در نمیان
6- وعده عصرانه رو حذف کردم اما به جاش صبحانه ، نهار و شام رو کامل میخورم
7- قراره قطره خوراکی کارمینت رو هم تهیه کنم طبق تحقیقی که کردم خیلی مفید هستش و هیچ ضرری نداره
8- به هیچ وجه هم دیگه دارو مصرف نمی کنم

من الان خیلی خوشحال تر از قبل هستم چون حداقل الان دقیقا میدونم بیماریم چیه و تکلیفم با خودم روشنه

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 15, 93 6:08 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

سلام اقای وحید0171
من هم مشکل صبحی شما رو دارم(اولین باره توی این انجمن دیدم یکی این مشکلو داره)
من وقتی قراره صبح زود از خونه برم بیرون به محض بیدارشدن استرسی میشم و روده هام تشنج میکنند و دلدرد شدید میگیرم و تا دوساعت روده هام حالت تشنجی دارند وناارام هستند ودلدرد خفیف هم هست اما بعد کم کم خوب میشم دلیل عمده اش فکر میکنم ترس از نشستن تو ماشین های عمومی :x اگر با ماشین شخصی برم ممکنه کم این حالت برام پیش بیاد دیگه از این وضعیت دیوانه کننده خسته شدم ایا شما همه صبح این مشکلو دارید یا وقتایی که قراره صبح زود بزنید بیرون؟
من تا زمانی که تو خونه ام این مشکلو ندارم حداقل کمتر دارم هرچند تا چندساعت روده هام ناارامه اما قابل تحمله.
چرا دارو مصرف نمیکنید با اینکه وضعتتونو بهتر کرده بود؟؟
خدارو شکر خوشحال تر از قبل هستید
اما من برعکس، این بیماری لعنتی داره افسرده ام میکنه تاحدی که داد پدرم دراومد که چرا خودتو پژمرده نشون میدی :oops: نمیدونند دردم چیه.
اما من دیگه اینبار تسلیم این بیماری مضحک و مزخرف نمیشم یا نابودی اون یا نابودی من :roll:

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید