انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:08 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: گلوتامین Glutamine
پستارسال شده: شنبه مهر 19, 93 10:02 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
نقل قول:
L-glutamine & Intestine
L-glutamine helps reduce the symptoms of IBS by protecting the integrity of the mucus membrane inside the large intestine. The digestive process can subject the intestine to harmful bacteria, resulting in increased intestinal permeability, which introduces bacteria into the bloodstream. The intestine uses more L-glutamine than muscle tissue, and supplementation helps alleviate intestinal irritation by blocking bacterial infiltration. It also enhances immune cell activity in the gut, which inhibits infection and inflammation and soothes the intestinal tissue. The intestine also uses L-glutamine for energy production and can help reduce intestinal spasms, according to Stanford University Pharmacogenomics Knowledge Base. If your IBS is linked to stress, L-glutamine supplementation may also help your symptoms by reducing your cortisol levels.

L-گلوتامین و روده
L-گلوتامین کمک می کند به کاهش علائم IBS با حفاظت از یکپارچگی غشا مخاط داخل روده بزرگ. فرایند گوارش در روده می تواند به باکتری های مضر قرار دارند، منجر به افزایش نفوذپذیری روده، که باکتری ها به جریان خون را معرفی کرد. روده با استفاده از L-گلوتامین بیشتری نسبت به بافت های عضلانی، و مکمل کمک می کند به کاهش تحریک روده با مسدود کردن نفوذ باکتری می شود[/size]. آن را نیز افزایش فعالیت سلول های ایمنی در روده، که عفونت و التهاب را مهار و آرام بافت روده. روده همچنین با استفاده از L-گلوتامین برای تولید انرژی و می تواند به کاهش اسپاسم روده کمک می کند، با توجه به دانش پایه Pharmacogenomics دانشگاه استنفورد. اگر IBS خود را به استرس، مکمل L-گلوتامین نیز ممکن است علائم شما را با کاهش سطح کورتیزول شما کمک کند.

http://www.livestrong.com/article/43168 ... glutamine/

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 22, 93 2:40 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

گلوتامین

گلوتامین فراوان ترین اسید آمینه در بدن انسان می باشد. اگر چه یک اسید آمینه ی غیرضروری است، ولی گاهی مقدار آن دربدن کم می شود این امر می تواند به سیستم ایمنی بدن آسیب بزند بهبود زخمهای پوستی را آهسته کند و حتی در تقسیم سلولها اختلال ایجاد نماید . چون گلوتامین سوخت اولیه برای تقسیم سریع سلول هایی چون اریتروسیت ها، هپاتوسیت ها و سلول های ایمنی می باشد.

منبع سوخت : پلاکت ها، لوکوسیت ها، ماکروفاژها و فیبروبلاست ها عمده ترین سلول های سیستم ایمنی گلوتامین است که به جای گلوکز مورد استفاده قرار می دهند.

گلوتامین سوخت اصلی برای تقسیم سلولی و ضروری جهت نسخه برداری RNA و DNA قبل از میتوز می باشد. با افزایش سن، میزان فعالیت آنزیم گلوتامیناز پوست کاهش می یابد، بنابراین مصرف مکمل های حاوی گلوتامین در تسریع روند بهبودی زخم ها بسیار موثر خواهد بود.

گلوتامین و زخم های گوارشی

گلوتامین نوعی اسید آمینه است که در ماهی، لبنیات و برخی میوه ها و سبزی ها مانند کلم وجود دارد.

این ماده ی موجود در گوشت ماهی و لبنیات در بهبود زخم معده موثر است.اسید آمینه گلوتامین باعث خنثی شدن برخی عوارض میکروب عامل زخم معده می شود. در واقع گلوتامین موجب می شود آمونیاکی که بر اثر فعالیت میکروب عامل زخم معده موسوم به هلیکوباکتر پیلوری در معده ایجاد می شود، خنثی شود.

منابع غذایی گلوتامین

منابع غذایی گلوتامین شامل غذاهای پروتئینی حیوانی و گیاهی نظیر گوشت، شیر، پروتئین سویا، اسفناج خام، جعفری خام، کاهو و کلم می باشد.پختن، مخصوصا در سبزیجات، گلوتامین را از بین می برد.

What high-glutamine foods can do for you?

غذاهایی که حاوی گلوتامین بالایی هستند چه فایده ای برای شما دارند ؟

· حفظ سلامت لوله گوارش
کمک به تولید گلوتاتیون در بدن که یکی از مواد مغذی آنتی اکسیدانت کلیدی برای بدن است
ایجاد تعادل بازی – اسیدی در بدن
کمک به حفط توده عضلانی
Maintain the health of your intestinal tract
Help your body produce glutathione, a key antioxidant nutrient
Ensure proper acid-base balance in your body
Help maintain your muscle mass
بدلایل زیر باید مقدار گلوتامین بدن باید افزایش پیدا کند .

The following events can indicate a need for more high-glutamine foods:

تمرینات ورزشی شدید
سوختگی های شدید
سرماخوردگی و آنفلونزاهای مکرر
اختلالات روده ای مثل سندروم روده تحریک پذیر IBS
کاهش توده بدنی و یا از بین رفتن عضلات

Regular high-intensity exercise
Severe burns
Frequent colds and flus
Intestinal dysbiosis, e.g., irritable bowel syndrome
Low muscle mass or muscle wasting
غذاهایی که حاوی گلوتامین هستند شامل : کلم چغندر گوشت گاو، مرغ، ماهی، حبوبات، و فراورده های لبنی می باشند .

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 22, 93 2:40 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

ood sources of glutamine include cabbage, beets, beef, chicken, fish, beans, and dairy products.

Description

شرح گلوتامین

گلوتامین یکی از اسیدهای آمینه است که در بدن با استفاده از اسید آمینه دیگری که اسید گلوتامیک یا گلوتامات نامیده می شود سنتز می گردد گلوتامین از اسیدهای آمینه ضروری مشروط conditionally essential amino acid است چون تحت شرایط خاصی بدن قادر به ساخت گلوتامین برای رفع نیازهایش نیست .

در طی این زمانها باید گلوتامین را از مواد غذایی بیرونی بدست آورد .

Glutamine is an amino acid synthesized by the body from another amino acid, called glutamic acid or glutamate. Glutamine is referred to as a conditionally essential amino acid because under certain circumstances the body is unable to produce enough glutamine to meet its needs, so it becomes "essential" during these times to obtain glutamine from the diet.

فراوان ترین اسید آمینه ای که در خون و در عضلات وجود دارد همین گلوتامین است که در بسیاری از عملکردهای فیزیولوژیک بدن دخالت دارد ومهم ترین آنها در حفظ سلامت مجرای روده های معده ای و سیستم ایمنی بدن است . در سالهای اخیر استفاده از گلوتامین گسترش و رواج زیادی بین ورزشکاران وقهرمانان پیدا کرده است چون آنها اعتقاد دارند گلوتامین از ابتلاء به عفونت هایی ک متعاقب رقابت های قهرمانی حاصل می شود جلوگیری می کند و بازیابی بعد از این رقابت ها را تسریع می کند

The most abundant amino acid in the blood and muscle tissue, glutamine participates in many important physiological functions and is especially important in maintaining the health of the gastrointestinal tract and the immune system. In recent years, glutamine has become increasingly popular among athletes, as it is believed that glutamine helps prevent infections following athletic events and speeds post-exercise recovery.

How it Functions

عملکرد گلوتامین

اهمیت گلوتامین بخاطر توانایی است که به بعنوان منبعی سوخت سلولی در جدار مجاری معده ای روده ای دارد بطور ویژه گلوتامین بعنوان سوخت سلولهای پوشاننده جدار داخلی روده کوچک دارد گلوتامین با تغذیه این سلولها به سلامت و یکپارچگی مجرای معده ای روده ای کمک می کند

Glutamine is best known for its ability to serve as a source of fuel for the cells that line the gastrointestinal tract. More specifically, glutamine is the preferred fuel source for cells lining the small intestine. By nourishing these cells, glutamine helps maintain the health and integrity of the gastrointestinal tract.

سالم بودن مجرای معده ای روده ای نقش حیاتی در حفط سلامت همه بدن دارد چون پوشش داخلی دستگاه هاضمه بعنوان خط اول دفاع در برابر بیماریها در برابر میکروارگانیسم ها بیماری زا و همچنین به حداقل رساندن جذب مولکولهای آلرژی زا محسوب می شود . همچنین گلوتامین بعنوان منبعی برای سوخت عضلات و سلولهای ایمنی به حساب می آید .

A healthy gastrointestinal tract is vital to preserving overall well-being, as the lining of the gastrointestinal tract serves as a first line of defense against disease-causing microorganisms and also minimizes the absorption of potentially allergenic molecules. Glutamine also serves as a source of fuel for muscle and immune cells.

علاوه بر اینها گلوتامین نقش مهمی را در نگهداری تعادل بازی – اسیدی بدن ایفا می کند . گلوتامین از ترکیب گلوتامات و آمونیاک بوجود می آید . آمونیاک یکی از مواد سمی زائد ردن است که پی اچ بالایی دارد و به همین جهت خاصیت بازی ( قلیایی ) دارد که ضد خاصیت اسیدی است . هنگامی که سطح آمونیاک دربدن بالا می رود بدن این آمونیاک رابرای ساخت گلوتامین مورد استفاده قرار می دهد . اگر خون خیلی اسیدی باشد ( یعنیی اچ خون پائین باشد. بدن می تواند گلوتامین را بشکند وتبدیل به آمونیاک کند تا مقدار PH خون را افزایش دهد .

In addition, glutamine plays a role in maintaining the body's proper acid-base balance. Glutamine is synthesized from glutamate and ammonia. Ammonia is a toxic waste compound with a high pH value, meaning that it is basic (as opposed to acidic). When ammonia levels are elevated, the body clears ammonia from the blood by synthesizing glutamine. If the blood is too acidic (pH too low), the body can break down glutamine into glutamate and ammonia to increae the pH of the blood.

گلوتامین همچنین بعنوان پیش ساز برای آنتی اکسیدانت گلوتاتیون مورد استفاده است که در سنتز گلیکوژن ( یا همان ذخیره کربوهیدرات بدن ) دخالت دارد و نیتروژن لازم را برای ترکیباتی که برای ساخت نوکلئو زیدها ی مورد استفاده درDNA و RNA فراهم می کند .

Glutamine also serves as precursor to the antioxidant glutathione, participates in glycogen synthesis (the storage form of carbohydrate), and provides nitrogen compounds for the manufacture of nucleotides which are used to make DNA and RNA.

Deficiency Symptoms

علائم کمبود گلوتامین

چون گلوتامین در بدن با استفاده از اسید آمینه گلوتامات ساخته می شود کمبود گلوتامین چندان شایع نیست . مگر اینکه شخص زیر ضربات فیزیکی ناشی از عفونت و یا سوختگی های شدید قرار گرفته باشد و سطح گلوتامین اش پائین آمده باشد.

چنین اشخصی اغلب با ضعف سیستم ایمنی بدن و تحریک پذیری بالا روده ای مشخص می شوند ( که به آن نقرس نشت کرده هم می گویند ) که نشان می دهد مقدار ارائه داده شده گلوتامین در ارتباط با عملکرد سیستم ایمنی و تحریک پذیری روده ها کاهش پیدا کرده است .

Because glutamine can be synthesized by the body from the amino acid glutamate, glutamine deficiency is not very common. Nevertheless, individuals undergoing severe physical trauma due to infection or extensive burns typically have low glutamine levels. These individuals often exhibit a weakened immune system and heightened intestinal permeability (also called "leaky gut"), which suggests that an inadequate supply of glutamine is associated with reduced immune function and increased intestinal permeability.

Toxicity Symptoms

علائم مسمومیت با گلوتامین

مصرف گلوتامین از منابع غذایی به تنهایی نمی تواند اثر مضری داشته باشد . مکمل های گلوتامین وقتی دوز آنها از 10 گرم در روز بیشتر شود هم ایرادی ندارند . اما در برخی از پژوهش ها بیمارانی که ازفرمولهای تزریق وریدی استفاده کرده اند ( تغذیه کامل ) که حاوی گلوتامین بوده است این امر باعث بالا رفتن آنزیم های کبدی شده که علامت مسمومیت کبدی است .

Consumption of glutamine from food sources alone is not known to cause any harmful effects. Glutamine supplementation, even in doses exceeding 10 grams per day, is also believed to be safe. However, in a few research studies, patients given intravenous nutritional formulas (total parenteral nutrition) containing glutamine developed elevated liver enzymes, a sign of liver toxicity.

هنگامی که گلوتامین از فرمول غذایی این افراد حذف شده است آنزیم های کبدی بیمار به سطح عادی بازگشته اند افرادی که به مونو سدیم گلوتامات monosodium glutamate (MSG) حساس هستند باید از مصرف مکمل های گلوتامین خودداری کنند . چون بدن می تواند این گلوتامین را تبدیل به گلوتامات نماید . به همین دلیل افرادی که دارای صرع هستند یااختلال دو شخصیتی دارند باید از مکمل ها گلوتامین با احتیاط فراوان استفاده کنند . تا این تاریخ مقدار حداکثری که بدن در برابر گلوتامات تحمل دارد مشخص نشده است .

When the glutamine was removed from the nutritional formulas, the liver enzymes of the patients returned to normal levels. Persons sensitive to monosodium glutamate (MSG) may also want to avoid glutamine supplements, since the body can convert glutamine into glutamate. For this same reason, people with epilepsy or bipolar disorder should use glutamine supplements with extreme caution. To date, Tolerable Upper Intake Levels have not been established for glutamine.

Impact of Cooking, Storage and Processing

اثر پختن , ذخیره و فرآوری

هیچ تحقیقاتی در این وجود ندارد که نشان دهد پختن و ذخیره و یا فرآوری غذاها روی سطح گلوتامین آنها اثر دارد.

There is no research showing problematic effects of cooking, storage, or processing on glutamine levels in food.

Factors that Affect Function

عواملی که روی عملکرد گلوتامین اثر می گذارند

غلظت عضلانی و خونی گلوتامین بعد از مواجه شدن بدن با استرس های بدنی بسرعت کاهش می یابد . مثلاً تمرینات شدید بدنی جراحات سوختگی عفونت و سوء تغذیه باعث می شود که بدن استفاده از گلوتامین ذخیره شده را افزایش دهد . درطی این مواقع استرس زا بدن قادر نیست که بسرعت گلوتامین را با استفاده از اسید امینه سنتز نمایدتا نیاز بدن را تامین کند . در نتیجه افرادی که تحت تنش های فیزیکی هستند ممکن است با خطر کمبود گلوتامین مواجه شوند

Muscle and blood concentrations of glutamine are rapidly depleted when the body is confronted with any type of physical stress. For example, high-intensity exercise, injury, surgery, burns, infections, and malnutrition cause the body to use up its stores of glutamine, and during these stressful times the body is unable to synthesize glutamine fast enough to meet its needs for this amino acid. Consequently, people under physical stress may be at risk for glutamine deficiency.

همچنین محل اصلی سنتز گلوتامین در بدن همان بافت های عضلانی است در نتیجه افرادی که توده عضلانی کمی دارند مثل سالمندان یا دچار بیماری تحلیل رفتن عضلانی هستند ( مثل ایدز ) در خطر کمبود گلوتامین قرار دارند ./

Also, the principle site for glutamine synthesis is muscle tissue. As a result, people with low muscle mass, such as the elderly, or muscle wasting diseases (for example, AIDS) may be at risk for glutamine deficiency.

Nutrient Interactions

تداخلات تغذیه ای

یکی از روشهای وارد کردن گلوتامین به بدن تبدیل آمینو اسیدی است که اسید گلوتامیک نامیده می شود به گلوتامین می باشد . به منظور انجام گرفتن این تبدیل شکلی از ویتامین B3 نیاسین مورد نیاز است .

اسید گلوتامیک اغلب توسط تبدیل و واکنش پیچیده ای که شامل سه مولکول اضافی است صورت می گیرد این واکنش پیچیده نیاز به ویتامین B6 دارد به همین دلیل ویتامین B6 و B3 دارد که بعنوان مواد مغذی کمک کننده هنگامی که وجود داشته باشند میزان گلوتامین بدن به حد کفایت می رسد .

One common way of making glutamine inside the body is by converting an amino acid called glutamic acid into glutamine. In order for this conversion to take place, a form of niacin-vitamin B3 is required. Glutamic acid is itself often synthesized though a complicated conversion reaction involving three additional molecules. This complex reaction requires vitamin B6 in order to occur. For these reasons, vitamins B3 and B6 can be regarded as helper nutrients when it comes to glutamine sufficiency in the body.

Health Conditions

درمان با گلوتامین

گلوتامین نقش مهمی را در جلوگیری و یا مداوای مشکلات سلامتی زیر دارد

Glutamine may play a role in the prevention and/or treatment of the following health conditions:

الکلیسم
عوارض جنبی شیمی درمانی
آلرژی های غذایی
مبارزه با ویروس اچ آی وی و ایدز
سندروم روده تحریک پذیر
رشد بیش از اندازه مخمرهای کاندیدا
سرماخوردگی و آنفلونزای پس از ورزش
سوختگی های شدید
ک
کولیت دردهای شکمی ناشی از زخم
Alcoholism
Chemotherapy side effects
Food allergies
HIV/AIDS
Irritable bowel syndrome
Candida yeast overgrowth
Post-exercise colds and flu
Severe burns
Ulcerative colitis
Food Sources

منابع غذایی گلوتامین

منابع غذایی گلوتامین شامل غذاهای با پروتئین بالا از جمله گوشت گاو، مرغ، ماهی، حبوبات، و فراورده های لبنی می باشند .

Food sources of glutamine include most high-protein foods including beef, chicken, fish, beans, and dairy products.

Nutrient Rating Chart

Food Source Analysis not Available for this Nutrient

Public Health Recommendations

No Dietary Reference Intakes have been established for glutamine.

عبارات و واژه های کلیدی :

به مونو سدیم گلوتامات monosodium glutamate (MSG
اسید آمینه گلوتامیک یا گلوتامات
اسیدهای آمینه ضروری مشروط conditionally essential
سرعت بازیابی پس از تمرین = recovery
niacin-vitamin B3 ویتامین بی 3 نیاسین

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 22, 93 3:18 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بهترین محصولی که به درد ما مب خوره و عالی‌ هست که من تحقیق کردم .. ولی‌ کمی‌ گرون هست . آمریکائی و ۱۰۰%

Biotech USA 100% L-Glutamine 500g
تصویر

وزن خالص محصول: 500 گرم
محصول کشور: آمریکا

طریقه مصرف:
1 پیمانه از پودر (5 گرم) را بهمراه آب مخلوط کرده قبل و بعد تمرین استفاده نمائید.
که البته برای دوستانی که ورزش نمی‌‌کنند با دوز ۲گرم صبح بهتر هست

http://www.tanvarz.ir/product/292/%D8%A ... 00-Biotech

قیمت: 169,000 تومان

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 24, 93 11:21 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من حدود 1 سال و نیم مرتب باشگاه می رفتم
حدود 9 ماه گلوتامین مصرف کردم زیاد جالب نبود
قبل تمرین می خوردم
معمولا بعد از تمرین شکمم کار می کرد و اذیت می شدم
اما یه مدت که از استرویید استفاده می کردم خیلی عالی بود
اما انقدر ضرر داره که ترسیدم زیاد ادامه بدم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 24, 93 5:10 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سلام عليرضا،
گلوتامين چند گرم مي خوردي ؟ با معده خالي يا همراه غذا ؟ و اينكه از چه برندي استفاده مي كردي ؟
اينجور كه من خوندم گلوتامين تقريبا بدون عارضه است. البته روي شما تاثير مثبت نداشته است.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 24, 93 5:32 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

alireza9707 نوشته است:
من حدود 1 سال و نیم مرتب باشگاه می رفتم
حدود 9 ماه گلوتامین مصرف کردم زیاد جالب نبود
قبل تمرین می خوردم
معمولا بعد از تمرین شکمم کار می کرد و اذیت می شدم
اما یه مدت که از استرویید استفاده می کردم خیلی عالی بود
اما انقدر ضرر داره که ترسیدم زیاد ادامه بدم

سلام ازِL-glutamine استفاده میکردی صبحا یا اینکه قبل و بعد تمرین میخوردی! داستان باشگاه رفتن و این مکمل رو مصرف کردن با داستان درمان با این متفاوته! . این که از چه برندی استفاده کردی داخلی‌ یا خارجی‌ با چه دوزی هم مهم هست به هر صورت این روی خیلی‌ از افراد اسهالی جواب داده!
استروئید و یا تستسترون و هورمون‌ها منم شنیدم که رو بعضی‌ از افراد جواب داده اما خوب به کبد آسیب می‌زنه

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 25, 93 5:09 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

در اين مورد اين دو مطلب را مطالعه كنيد:

http://www.bashironline.com/cvid/175/co ... fault.aspx

www.salamatnews.com/news/111918/%D8%A7% ... -%E2%80%8F

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 25, 93 5:41 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من یه قاشق چایی خوری قبل از تمرین می خوردم یه قاشق هم قبل از خواب
با آب
پودر مارک now از دبی اورده بودم
توی بدنسازی به این دلیل می خورن که اون پف عضله بعد از تمرین هم باقی بمونه و معمولا بین بدنسازا شایع هست که باد اوره
یه مدت هم L Argenin می خوردم خیلی تاثسر مثبت داشت
اما استرویید واقعا عالی بود حیف که هم عوارض بدی داره هم خیلی گرونه

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 25, 93 5:53 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:

این مکمل‌ها اکثرا تحریم هست و بیشتر افراد با تجربه در این زمینه می‌فهمند که کدام اصل یا تقلبی هست . برخی‌ سایت‌های معتبر که چندین سال فروش دارند گزینه بهتری از دارو خانه هست چرا که خیلی‌ از مکمل‌های خوب را دارو خانه‌ها ندارند

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com