انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:27 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 12:41 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

سلام

بنده و خواهرم(دوقلو بودیم) هر دوتا به گفته مادرم در بدو تولد مشکل گوارشی با عرض معذرت اسهال داشتیم که همین بیماری هم باعث مرگ خواهرم شد.

اما من تا 19سالگی هیچ مشکلی نداشتم به طوری که وقتی توی این سن برای اولین بار نفخ تجربه کردم تماس گرفتم با خواهرم.... تازه متوجه شدم نفخ نفخ که میگن اینه!!!!!!!!!!!

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 1:51 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
اسهال اطفال كه خيلي رايج هست و چيز غيرعادي نيست، يه سري به سايت ني ني بزنيد خواهيد ديد.
خواهر شما فقط به دليل اسهال فوت كردند ؟
در مورد شما درست متوجه نشدم، گفتيد كه بدو تولد مشكل اسهال داشتيد و بعد اين مشكل رفع شد تا 19 سالگي ؟؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 9:24 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

در خصوص مشکل اطفال درسته مطلعم که اطفال این مشکلو دارند کولیت روده از این داستان ها......
اما برای ما یه چیز غیر طبیعی بود وقتی متولد شدیم این مشکلو داشتیم نه به صورت طبیعی ...چون من و خواهرم بچه اول نبودیم پس...
خواهرم بخاطر این مشکل بستری شدند و بعد ده روز فوت کردند.....

درسته تا جایی که از بچگی هام یادمه این مشکلو نداشتم تا 19 سالگی الانم ال جی من موقعی هست که دل درد دارم ، از چندتا از دوستام پرسیدم کسی دلدرد نداره اما من برعکسم هیجانی بشم استرسی بشم و یا حتی مثلا یکی بزنه به پشتم دلم درد میگیره از دوران کودکی اینطوری بودم منظورم مورد اخری هست.
تو غذا خیلی حساسم ممکنه همه از اون غذا بخورند چیزشون نشه اما من ....

آخرین بار توسط فرشته در دوشنبه آبان 5, 93 10:02 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 5, 93 9:37 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
چند‏ ‏ماهه‏ ‏ب‏ ‏دنیا‏ ‏اومدین؟شاید‏ ‏نه‏ ‏ماه‏ ‏نشده‏ ‏و‏ ‏ضعیف‏ ‏بودین‏ ‏و‏ ‏ب‏ ‏قول‏ ‏ارش‏ ‏خیلی‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏میشن‏ ‏اون‏ ‏موقع‏ ‏امکانات‏ ‏شاید‏ ‏خوب‏ ‏نبوده.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 5, 93 10:16 am 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

نه نارس نبودیم....
مادرم قبل ما بچه دیگه هم داشته پس میدونه.....
چیزای غیرطبیعی زیاد داشتم مثلا تا 4 سالگی حرف نمیزدم شاید در حد چند کلمه اما بعدش که به حرف اومدم در ساکت کردن من مشکل داشتند......
الان از مامانم پرسیدم اصلا حرف نمیزدم گفتند نه ......
خاطره بچیگمو رو برای تغییر روحیه دوستان نوشتم......

آخرین بار توسط فرشته در دوشنبه آبان 5, 93 2:11 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 5, 93 7:50 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
..

آخرین بار توسط امیدوار در سه شنبه آبان 6, 93 8:28 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 5, 93 8:19 pm 
آفلاین
کاربر ساده

فرشته نوشته است:
درسته تا جایی که از بچگی هام یادمه این مشکلو نداشتم تا 19 سالگی الانم ال جی من موقعی هست که دل درد دارم ، از چندتا از دوستام پرسیدم کسی دلدرد نداره اما من برعکسم هیجانی بشم استرسی بشم و یا حتی مثلا یکی بزنه به پشتم دلم درد میگیره از دوران کودکی اینطوری بودم منظورم مورد اخری هست.

با سلام. من یک سال پیش دلدرد بدی داشتم و مواقعی که نگران بودم تشدید میشد بعد متوجه شدم زخم معده هست و با تجویز آنتی بیونیکهایی مثل مترونیدازول خوب شدم اما این یک ماه بخاطر ال جی در دانشگاه چیزی نمیخوردم و دوباره دلدردم داره ظاهر میشه. گرسنگی احتمال زخم معده رو چند برابر میکنه. موفق و تندرست باشید.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 6, 93 9:22 am 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

مرسی امیدوار جانم،خواهرم با مشکل گوارشی رفت وراحت شد و اما من موندم با مشکل گوارشی دارم زندگی میکنم.....!!!!
شروع دلدردم از خوردن قرص فاسد شروع شد به طوریکه بیشتر از دوسال سال دلدرد مثل نفس کشیدن بامن بود حتی موقع خواب این مدت ثانیه ای رهام نکرد!

تا اینکه دیگه تحملم تموم شد و رفتم پی درمانش اما الانا مواقع خاص دلم درد میگیرد و باید احساس خطر کنم.....

من و برادرم چون مادرم در زمان ما بیمارشد مشکل گوارشی داریم البته برادرم مشکلش خفیفه وباید تو غذا خوردن خیلی مراعات کنه وگرنه دلدرد میگیره

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 6, 93 5:01 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

سلام...مترونیدازول گفتید یادم افتاد اولین باری که رفتم پیش متخصص داخلی، وقتی براشون از علائم ال جی گفتم ایشون برام قرص پانکراتین و مترانیدازول و لوپرامید نوشته بودند که وقتی استفاده میکردم سریعا متوجه میشدم که دیگه نئشتی ندارم اما خوب چون لوپرامید حرکت روده بشدت کند میکنه باعث شد مشکل دیگه ای پیدا کنم که دیگه کل داروها قطع کردم حالا نمیدونم کدوم قرص باعث میشد به محض خوردن دیگه احساس نئشت و نفخ نداشته باشم.

آخرین بار توسط فرشته در چهارشنبه آبان 7, 93 1:55 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 6, 93 9:32 pm 
آفلاین
کاربر ساده

فرشته نوشته است:
دلدرد مثل نفس کشیدن بامن بود حتی موقع خواب این مدت ثانیه ای رهام نکرد!

با سلام. دردهای آی بی اس هرگز در خواب وجود نداره. منم مثل شما نیمه های شب از دلدرد بیدار میشدم. قطعا شما هم مثل من زخم اثنی عشر دارین.
علت زخم اثنی عشر یكی از سه مورد زیر است:
۱) هلیوكوباكتربیلوری
۲) داروهای ضد التهابی غیر استروئید.
۳) استرس

مترونیدازول برای نابودی هلیوكوباكتر تجویز میشه. و غیر از این داروی امپرازول تجویز کردن که باعث مهار ترشح اسید معده می‌شود. سریعا برای درمان اقدام کنید و پس از بهبودی سعی کنید هرگز احساس گرسنگی نداشته باشید.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : Google [Bot] و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید