انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 11:57 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: پروبیوتیک 4 BioCap
پستارسال شده: یکشنبه آبان 11, 93 5:47 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام چه اصراری هست که یا باید کسیو پیدا کنیم که مشکلش مشخص نبوده چی‌ه یا بریم همهٔ افرادی که با پروبیوتیک بدترشدن رو پیدا کنیم به دلیل نظر شخصی‌! من با خانم ساناز موافقم . ضمن اینکه اعتقاد دارم همه پروبیوتیک‌ها برای یک فرد نمی‌تونه مثبت باشه باید امتحان کرد! و از رو هوا نمی‌شه گفت . شاید ۳ مدل پروبیوتیک رو من خوب اثر نداشته باشه اما ۱ مورد مثبت باشه! نه دلیل هست من بقیه رو بکوبم یا کلا صورت مساله رو پاک کنم. نه دلیل هست که مصرف پروبیوتیک رو تخریب کنم! هر کسی‌ شک داره نخوره! خیلی‌ از دکتر‌ها توصیه می‌‌کنند ۲ دکتری که من رفتم هر ۲ گفتند! خیلی‌‌ها نمیگن. دلیل بر این نیست که همه پیشنهاد نمی‌‌کنند. مساله أرو شخصی‌ نباید کرد ! چون من موافق نیستم و دوست ندارم پس بگردم دنبال همه کسانی‌ که بد شدن. بهتر هست که تست کنند نتیجه رو ببینند ضرری نداره. کسی‌ هم دوست نداره استفاده نکنه! اجباری نیست .اما این دارو برای خیلی‌‌ها مفید بوده.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه آبان 11, 93 12:56 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بچه‏ ‏ها‏ ‏کل‏ ‏کل‏ ‏نکنید‏ ‏هرکی‏ ‏نظرشو‏ ‏بذاره‏ ‏همین.سعی‏ ‏نکنید‏ ‏عقیدتونو‏ ‏بهم‏ ‏تحمیل‏ ‏کنید.

من‏ ‏خودم‏ ‏چندروز‏ ‏پیش‏ ‏رفتم‏ ‏دکتر‏ ‏اولین‏ ‏سوالش‏ ‏همین‏ ‏بود‏ ‏که‏ ‏پروبیوتیک‏ ‏میخورم‏ ‏یا‏ ‏نه.بدیش‏ ‏اینه‏ ‏که‏ ‏نخوریم‏ ‏کم‏ ‏کم‏ ‏اثرش‏ ‏میره.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 11, 93 1:01 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

sanaaaz1 نوشته است:
بچه‏ ‏ها‏ ‏کل‏ ‏کل‏ ‏نکنید‏ ‏هرکی‏ ‏نظرشو‏ ‏بذاره‏ ‏همین.سعی‏ ‏نکنید‏ ‏عقیدتونو‏ ‏بهم‏ ‏تحمیل‏ ‏کنید.

موافقم.. هر کسی‌ نظرشو بگه زمانی‌ که تست کرده خیلی‌ خوب! اما تست نکرده اینجا چیزی کل کل نشه بهتره چون ۴ نفر دیگه فکر می‌‌کنن این بد هست مصرف نمی‌کنن. هدف تست دارو‌ها هست. تحمیل نباید بشه!

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 12, 93 4:28 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

sanaaaz1 نوشته است:
من‏ ‏خودم‏ ‏چندروز‏ ‏پیش‏ ‏رفتم‏ ‏دکتر‏ ‏اولین‏ ‏سوالش‏ ‏همین‏ ‏بود‏ ‏که‏ ‏پروبیوتیک‏ ‏میخورم‏ ‏یا‏ ‏نه.بدیش‏ ‏اینه‏ ‏که‏ ‏نخوریم‏ ‏کم‏ ‏کم‏ ‏اثرش‏ ‏میره.

- من چند وقت پيش با يك پزشك عمومي صحبت مي كردم و در مورد پروبيوتيك ازش پرسيدم، به من گفت به مريض هاش توصيه نمي كنه پول خودشون را بابت دارويي كه هنوز در مراحل تحقيقاتي است و نتيجه مصرف اون مشخص نيست، هدر بدهند. اينروزها ما انواع و اقسام پزشك داريم ولي نظر پزشك خوب و با تجربه اي مثل دكتر دولتشاهي براي من شرط است.
- ساناز، شما ظاهرا از مصرف پروبيوتيك نتيجه كامل نگرفته ايد چون دنبال درمان هاي ديگر هم هستيد، دقيقا چه مشكلاتي با مصرف بيوكپ برطرف شده است؟ خيلي چيزها هست كه ما مي گوييم براي آي بي مفيد است مثلا چاي نعناع. آيا نتيجه پروبيوتيك ها هم در همين حد است؟

- از لحاظ منطقي بخواهيم نگاه كنيم، اگر پروبيوتيك ها در تعداد زيادي از آي بي اسي ها باعث درمان قابل ملاحظه شده است، پس اين همه بيمار چرا همه روزه دنبال درمان هستند با توجه به اينكه پروبيوتيك عوارضي ندارد و تا آخر عمر مي شود مصرف كرد؟ شايد پروبيوتيك ها در كشور ما جديد باشند اما آمريكايي ها و اروپايي ها از خيلي وقت پيش به بهترين نوع پروبيوتيك دسترسي دارند اونوقت در انجمن هايي مثل ibsgroup.com پر از آدم هايي هست كه همه روزه دنبال چاره مي گردند.

- دوستان مي توانند پروبيوتيك را آزمايش كنند من هم خوشحال مي شوم از تجربه ديگران استفاده كنم ولي اگر دوستان بعد از 10 روز مصرف پروبيوتيك بهبودي حس نكردند بدانند كه تنها نيستند و خيلي ها از پروبيوتيك نتيجه نگرفته اند.
ظاهرا دوست خوبمون "اميدوار" تصميم گرفته است كه بيوكپ را تست كند، من دعا مي كنم كه برايشان مفيد باشد و مشكلشان را تا حد زيادي حل كند و بيايند اينجا و اين مسئله را با خوشحالي بيان كنند.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 12, 93 6:20 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش خان خیلی‌ از این دارو‌ها برای این بیماری در مرحله تحقیقاتی‌ هست.واگر نه ما چیزی که بخواهیم بگیم ۱۰۰% گارانتی کنه که درمان می‌کنه اگه داشتیم که دیگه کسی‌ اینجا نبود و نیاز نبود هی‌ تست کنیم.شما باید اون طرف قضیه هم ببینید که اون تعدادی که خوردند و بهتر شدن یا حالا درمان شدند هم پیدا کنید.نه با این دارو کلا با پروبیوتیک‌ها .و اگر به این دید نگاه کنیم کچون روی شما پروبیوتیک اثر ندارد پس کلا بد هست و بیخود هست با این دید منفی‌ نگری هست و کلا انرژی منفی‌ می‌شه با این مسیر ۴۰۰ مدل دیگه هم بخورید نتیجه نمیده کمی‌ امیدواری هم به این مورد کمک می‌کنه .همونطوری که به یاد دارید خود من نوع دیگری مصرف کردم نتیجه خوبی‌ نگرفتم و نوشتم خاطرتان هست. اما نوع دیگری رو تست کردم.

خانم ساناز نوشتند مدتی‌ که مصرف میکردن خوب بودند و الان که مصرف نمیکنند ظاهراً بدتر شدند اینطوری که نوشتند الان مصرف نمیکنند که ظاهراً خوب نیستن.

در بیش از ۹۰% سایت‌های داخلی‌ و خارجی‌ توصیه شده مصرف پروبیوتیک‌ها جهت کم شدن علائم یا درمان حتا.مثل دارو‌های ضدّ افسردگی مثل طبّ سوزنی مثل طبّ سنتی‌ مثل ورزش و ...همه جا این مورد ذکر شده اما نعناع ذکر نشده و داخل شاخه طبّ سنتی‌ تعدادی از گیاهان از جمله نعناع هم هست که خیلی‌‌ها مصرف می‌‌کنند و در کم شدن برخی‌ علائم واقع مفید هم بوده. برای نفخ گاز و ... پس این هم در جای خودش مفید بوده تا حدی.

در همان سایت‌های خارجی‌ کامل اگه مطالعه کنید خیلی‌‌ها با مصرف پروبیوتیک‌ها درمان هم شدند خیلی‌‌ها نشدند ما نباید اون دسته از افرادی که بدتر شدند یا نشدن رو ببینیم چرا؟ چون این بیماری روی همه افراد یکسان نیست حتا نوع اسهال همه یکسان نیستند! و چیزی ۱۰۰% نیست . روش‌ها آزمون خطا هستند. این پروبیوتیک هایی که جدیدا در آمریکا تولید شده نتیجه بهتری نسبت به ۵ سال پیش داشته که تو ایران نیست! شاید اگه شما نوعی از اونها رو مصرف کنید روی شما تاثیر خوبی‌ بگذره و کلا نظر شما عوض شه! چون دیدم که خیلی‌‌ها وضعیت شدید و وخیم با مصرف اونها خوب شدند . اما باز عده‌ای هم بهتر شدن درمان نشدند یا نتیجه نداشته.

هدف از این انجمن یا انجمن خارجی‌ چیست؟ آیا این هست که مثلا من ۵ مدل پروبیوتیک مصرف کنم و در همه جا بگم چرا دکتر‌ها توصیه نکردند چرا این همه خوب نشدند و تبلیغ کنیم که نخورید!! خوب اگه اینطوری بود که دیگه کسی‌ نمیخرید و نمی‌خورد ! وقتی‌ شما ۴ تا پست منفی‌ راجبه این موضوع تو این انجمن بگید شاید ۱۰ نفر هم بگن آقای آرش گفت خوب نیست نمی‌خوریم! همونطوری که تو انجمن‌های دیگه اگه کسی‌ بگه این خوب نیست شاید من هم دلسرد بشم! این که روی شما اثر خوبی‌ نداشته که ۱۰۰% شما از این دارو هنوز مصرف نکردین کار اشتیباهی هست . شما ۱ دوره مصرف کنید ۲ هفته بیاین اینجا بنویسید بگید من بدتر شدم یا فلان شد ! این می‌شه تجربه شما از این دارو مثل یومگی که تجربه دارید شما دیدین من اونجا بگم خوب نیست نخورید چون من پردایجست خوردم خوب نبوده پس این هم خوب نیست چون خیلی‌‌ها هم گفتن خوب نشدیم! کلا زیر رادیکال ببرم ! تو این مدت هم این همه مورد بوده که شما بیشتر وسواس فکری راجبه همه دارو‌ها پیدا کردین که این یک انرژی منفی‌ به خودتان بعد به انجمن میده! من با مصرف این دارو دل درد کلا دیگه ندارم همه چیز می‌خورم. عدم تخلیه دفع ناقص ندارم. صدای شکم بطور خیلی‌ زیاد رفت! اما مشکل اون روزی ۱ بار که از اول داشتم بهتر شده اما نه ۱۰۰% طبیعی نشده. اما مصرف این پروبیوتیک رو به خود شما ۲ هفته توصیه می‌‌کنم و سپس شما هم بنویسید از تجربه خودتان برای ما و کمی‌ تحقیق در مورد منفی‌ نگری رو بی‌خیال شیم و بیشتر از تجربه از دارو‌ها صحبت کنیم به نفع همه هست.
بالاخره باید تست کرد . پروبیوتیک‌های جدید الگلوتمین دارو‌های جدید ریفکسیمین .. ببینیم کدوم مفید هست .ملاک این هست تعدادی خوب شدند ، تعدادی نشدند پس من مصرف می‌‌کنم به این امید که من هم شاید خوب شدم.واگر نه شما جز نرتیریپتیلن تا آخر عمر چیزی مصرف نمی‌کنید که بفهمید بهتر خواهید شد یا نه.

آخرین بار توسط saeid در دوشنبه آبان 12, 93 6:46 pm ویرایش شده است، در کل 5 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 12, 93 6:27 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
آرش نوشته است:
sanaaaz1 نوشته است:

- من چند وقت پيش با يك پزشك عمومي صحبت مي كردم و در مورد پروبيوتيك ازش پرسيدم، به من گفت به مريض هاش توصيه نمي كنه پول خودشون را بابت دارويي كه هنوز در مراحل تحقيقاتي است و نتيجه مصرف اون مشخص نيست، هدر بدهند. اينروزها ما انواع و اقسام پزشك داريم ولي نظر پزشك خوب و با تجربه اي مثل دكتر دولتشاهي براي من شرط است.
- ساناز، شما ظاهرا از مصرف پروبيوتيك نتيجه كامل نگرفته ايد چون دنبال درمان هاي ديگر هم هستيد، دقيقا چه مشكلاتي با مصرف بيوكپ برطرف شده است؟ خيلي چيزها هست كه ما مي گوييم براي آي بي مفيد است مثلا چاي نعناع. آيا نتيجه پروبيوتيك ها هم در همين حد است؟

- از لحاظ منطقي بخواهيم نگاه كنيم، اگر پروبيوتيك ها در تعداد زيادي از آي بي اسي ها باعث درمان قابل ملاحظه شده است، پس اين همه بيمار چرا همه روزه دنبال درمان هستند با توجه به اينكه پروبيوتيك عوارضي ندارد و تا آخر عمر مي شود مصرف كرد؟ شايد پروبيوتيك ها در كشور ما جديد باشند اما آمريكايي ها و اروپايي ها از خيلي وقت پيش به بهترين نوع پروبيوتيك دسترسي دارند اونوقت در انجمن هايي مثل ibsgroup.com پر از آدم هايي هست كه همه روزه دنبال چاره مي گردند.

- دوستان مي توانند پروبيوتيك را آزمايش كنند من هم خوشحال مي شوم از تجربه ديگران استفاده كنم ولي اگر دوستان بعد از 10 روز مصرف پروبيوتيك بهبودي حس نكردند بدانند كه تنها نيستند و خيلي ها از پروبيوتيك نتيجه نگرفته اند.
ظاهرا دوست خوبمون "اميدوار" تصميم گرفته است كه بيوكپ را تست كند، من دعا مي كنم كه برايشان مفيد باشد و مشكلشان را تا حد زيادي حل كند و بيايند اينجا و اين مسئله را با خوشحالي بيان كنند.

اقای ارش من یبوستم و دردم هنگام مصرف به صفر رسید بعد دو هفته مصرف روزی 3-4تا.اما ال جی پابرجاس امیدوارم جراحی روی اون تاثیر بذاره و چون تا حالا کسی امتحان نکرده و دکترا هم بهم پیشنهاد ندادن سراغش نرفتم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 13, 93 11:31 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

از دوستان(اعضا) درخواستي داشتم:
- دوستاني كه اين دارو را آزمايش مي كنند نتيجه را در اين تاپيك بنويسند.

- دوستاني كه تحت نظر پزشك هستند (يعني الان مرتب به پزشكشون مراجعه مي كنند): در صورتيكه اين دارو توسط پزشكتون براتون تجويز شده و نتيجه نگرفته ايد و پزشك در دفعات بعد تجويز اين دارو را ادامه نداده است، از پزشك بپرسند كه چرا داروي پروبيوتيك روي آنها تاثيري نداشته است.
و دوستاني كه پزشكشون داروي پروبيوتيك براي آنها تجويز نكرده است از دكترشون بخوان توضيح كامل بدن كه چرا به اين نوع دارو اعتقاد ندارند.
به يك جواب كوتاه قانع نشيد مثلا بپرسيد مكمل پروبيوتيك كه باكتري هاي مفيد هستند با جايگزين شدن بجاي باكتري هاي مضر بايد اثر مثبتي روي گوارش داشته باشند چرا اينطور نشده است؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 13, 93 6:12 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

این که همش منفی‌ که اگه نتیجه نداشته چرا نتیجه نداشته . چرا دکتر تجویز نکرده ! چرا اعتقاد ندارند! چرا نشده!

اما بهترهست اونهایی که دکتر تجویز کرده نتیجه گرفتند تجویز شده بهتر شدند هم بیان کنند فقط در صورت عدم نتیجه نباید بنویسند. و کسانی‌ که بهتر شدند دکتر هم تجویز نکرده ! و این که چرا بهتر شدند با مصرف پروبیوتیک‌ها هم به اسانی‌ ازش نگذرند! دلیل رو بپرسند

فکر بعضی‌ از دوستان فقط شخصی‌ منفی‌ شده. :roll:

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 13, 93 9:30 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

معمولا هر كسي كه از دارويي يا روشي نتيجه گرفته يا بگيره مياد و اعلام مي كنه. ولي كمتر پيش مياد هر كسي بياد و يك ليست بلند بالايي از داروهايي و كارهايي كه كرده و نتيجه نگرفته را اعلام كنه مگر اينكه بحثي در مورد اون دارو يا روش پيش بياد.
در مورد پروبيوتيك هم كساني كه نتيجه گرفته اند در قسمت هاي مختلف گفته اند. ولي مثلا sahari در معرفي خود به اين مسئله كه پروبيوتيك مصرف كرده اشاره نكرده بود و وقتي من بهش توصيه كردم پروبيوتيك مصرف كنه، گفت كه قبلا مصرف كرده و حالش بدتر شده است.

بهرحال كساني هم كه از پروبيوتيك نتيجه مثبت گرفته اند، تجربه خودشون را بيان كنند.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 13, 93 9:38 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

خود شما اصلا استفاده کردی این دارو رو که نسبت بهش کلی‌ بدبین هستین؟ معمولا اونهایی که بهتر میشن که می‌رن دیگه دنبال کارشون اونهایی که بدتر میشن مینویسن اتوماتیک .در همین تاپیک تعداد افرادی که راضی‌ بودند به ناراضی بیشتر هست! اما نکات منفی‌ درش بیشتر دیده می‌شه! بهترین راه این هست که توصیه کنیم .اگر چندین نفر بدتر شدند و کمتر بهبودی داشتند صرفنظر کنیم! اینجا برعکس هست ! ما استفاده کردیم میگیم خوب هست شما اعتقادی هنوز نداری
اگر ما مصرف می‌‌کردیم اوضاع بدتر میشد خوب می‌گفتیم که محتاطانه مصرف کنند!اون خانمی هم که مصرف کرده بودند بدتر شده بودند بهتر بود مینوشتند چی‌ مصرف کردند چند روز . و چه علائمی‌ که بدتر شدند! که به یه نتیجه‌ای میرسیدیم راجعبه اون دارو!

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com