انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:51 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه آبان 9, 93 8:31 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

خواهش میکنم معذرت خواهی لازم نیست....

خوب بنده هم نخواستم تقصیری گردن کسی بندازم و این موضوع هم نمیشه انکار کرد که بیماری و وضعیت روحی بد مادر روی جنین تاثیر میزاره بخاطر همین پزشکان برعدم استرس و سلامت مادر در این دوران تاکید دارند.

درخصوص شهرنشینی و استرس، من ساکن یکی از زیباترین روستاهای ایران شاید جهانم اما خوب هم استرس زیادی دارم و هم ای بی از نوع بدترینش.
البته بر این امر هم واقفم که عوامل متعددی در ایجاد این بیماری استرس دخیل هستند!
اما خوب....
من انگاری تو همه مسائل جزوه مستثنیات قاعده ام متاسفانه!
یه بار یه پزشکی میگفت دوساعت با استرس زندگی کردن ضررش بیشتر از یه عمر قرص خوردن است!

آخرین بار توسط فرشته در جمعه آبان 9, 93 9:09 pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه آبان 9, 93 8:51 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
آشنا نوشته است:
فرشته نوشته است:
من فکر میکنم تو دل مادرامون که بودیم بلا ملا سرمون اومده با توجه به وضعیت مادرامون بیماری، استرس. :roll:

خيلي معذرت مي خواهم كه با ديدگاه شما موفق نيستم. :oops: من هم اينطور فكر مي كنم كه به جاي فرافكني و دنبال مقصر يا مقصرين بودن و همه تقصيرها را بر گردن ديگران انداختن ، كه هيچ راه حلي هم با اين ديدگاه ايجاد نمي شود. مسئوليت همه مسائل را قبول كنيم. با اين ديدگاه است كه مي توانيم براي همه مشكلاتمان از جمله آي بي اس راه حل پيدا كنيم. و با ايجاد تغييرات در فكر و ديدگاهمان آيندمان را رقم بزنيم. :)

دنبال منشا و علت بیماری بودن یه چیزه و دنبال راهکار بودن یه چیز جدا
سعی من بر این بوده که رابطه معنی داری بین علائم جسمی و مادرزادی و محیطی و بیماری ای بی اس پیدا کنم و این اصلا منافاتی با دنبال راهکار بودن نداره تازه به رسیدن به راه حل و راهکار هم کمک خواهد کرد
مثلا من به وضوح وقتی دچار استرس میشم نفخم زیاد میشه در حالی که در حالت عادی احساس نفخ ندارم، پس میتونم بگم یکی از راه های مقابله با این بیماری کم کردن استرس و دوری از مکان ها و عوامل تنش زاست، و اما اینکه چیکار کنیم دچار استرس نشیم و بتونیم استرس رو مدیریت کنیم یه بحث جداس

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 9, 93 10:36 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
سلام عباس آقا. كجايي كم پيدايي. مگر اينكه ما يك نظر غلط قلوط بدهيم و شما پيدايتان شود. خوب ما هم شرطي مي شويم ها :D . هر موقع خواستيم يك كلمه هم از عباس آقا بشنويم. چند كلمه حرف بي ربط :roll: مي نويسم و شما پيدا تان مي شود. :lol:

حالا از شوخي گذشته. منظور كلي من ، كه فكر مي كنم با ادبيات درست گفته نشده و از اين بابت عذر مي خواهم. بحثي بود كه با دكتر روان پزشك داشتم و در اينجا براي جلوگيري از تكرار آن فقط به لينك آن اشاره مي كنم.

جلسه سیزدهم مشاوره – قسمت 1- موضوع: آی بی اس
http://www.ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=48&t=489&start=50#p4887

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 11, 93 7:50 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
سلام خدمت دوست بزرگوارمون جناب آشنا
بابا ما شاگرد شماییم
این ای بی اس به اعتقاد من مث یه کلاف سر در گمه، باید دنبال همه سر نخا باشیم تا بتونیم پازل رو بهتر کنار هم بچینیم و به یه نتیجه درست درمونی برسیم
اگر چه طبق فرمایشات شما، کسب مهارت کمک بسیار زیادی به بهتر زندگی کردن حتی با وجود این مشکل میکنه، خودم نسبت به 3 سال پیش خیلی وضعم بهتره و اینو هم مدیون نظرات شما دوستان عزیز هستم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 13, 93 7:51 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
قسمت هايي از مصاحبه با دکتر محمدي‌کنگراني(روانپزشک): http://salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=71061&type=2
در اين متن يكجا مشكلات رواني را باعث كمردرد و در جايي ديگر كمردرد را دليل مشكلات رواني مي داند.

سلامت: چرا آدم‌هاي عصبي بيشتر در ناحيه کمر احساس درد مي‌کنند؟
اضطراب و نگراني احساس درد را بيشتر مي‌کند. مثلا فردي که مي‌گويد قبلا اين همه درد نداشتم و يکباره دردم زياد شده، احتمالا وضعيتش تغيير کرده و سخت‌تر شده است و سردرد و کمردرد از شايع‌ترين دردهايي است که اين افراد از آن شکايت مي‌کنند. البته بايد قبل از اينکه بگوييم فرد به‌دليل افسردگي دچار اين درد شده، کمردرد را با گرفتن عکس از کمر بررسي کنيم چون هميشه اين مشکل به‌دليل اضطراب پيش نمي‌آيد و مسائل روان‌پزشکي باعث تشديد اين مشکل مي‌شود.

سلامت: تلقين در تشديد اين بيماري چقدر موثر است؟
افراد افسرده، افراد ملول و ناراحتي هستند که نمي‌توانند افکار خود را کنترل کنند و در واقع مي‌توان گفت افکار آنها بر آنها مسلط شده و به ‌شدت آزارشان مي‌دهد. در مواردي که بيماري نيز بر افراد افسرده عارض مي‌شود، فکر خود را عميقا متوجه بيماري مي‌کنند و به نوعي با تلقين شديد بيماري، خود را در معرض درد‌هاي شديدتري قرار مي‌دهند. با مثالي ساده شايد بتوان بهتر اين مساله را توضيح داد. فرض کنيم فرد افسرده‌اي دچار سر‌درد شده است. او به محض دچار شدن به اين بيماري موقت، فکر خود را به آن معطوف و به ‌خود تلقين مي‌کند که دچار درد بسيار شديدي شده است. اين تلقينات باعث مي‌شود درد را با شدت بسيار بيشتري از آنچه است، حس کند.

سلامت: چه نوع افرادي بيشتر در معرض اين بيماري هستند؟
افراد دچار بيماري‌هاي جسماني مزمن که همواره درد مي‌کشند، 3 برابر افراد معمولي در معرض خطر ابتلا به بيماري‌هاي رواني، از جمله تغيير حالت و اضطراب هستند. اين افراد اگر دچار افسردگي شوند، احتمال اينکه افسردگي در آنها به يک بيماري مزمن تبديل شود، 3 برابر افراد عادي است. کمردرد باعث مي‌شود روند بهبود افسردگي به تاخير بيفتد و از سوي ديگر افسردگي باعث ديرتر بهبود يافتن کمردرد مي‌شود. مثلا اين امکان وجود دارد که بيمار هيچ‌گونه تمايلي به شرکت در برنامه‌هاي توانبخشي نشان ندهد. ضمنا افسردگي باعث مي‌شود شخص از اجتماع دوري کند و اين انزوا باعث بدتر شدن بيماري او مي‌شود.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 13, 93 8:18 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من خودم به شخصه اطمینان دارم که ای بی اس از یک شوک ناگهانی استرس زا بوجود میاد ولی من و اکثر ما اگر نگاهی به گذشته خود بندازیم میبینم که انسانهایی بودیم که اکثر اوقات به خاطر موضوعاتی که ارزش زیادی ندارند فکر خود را مشغول میکردیم و انسانهایی درونگرا بودیم و زودرنج البته جان دوست و حساس کلا نوشخوار ذهنی رو تو زندگیمون داشتیم حالا به یک علت که ممکنه مرگ عزیزان یا بیماری یا ترس از عمل جراحی خلاصه ترس در شروع ای بی اس نقش داره برای من که اینطور بوده ولی این رو هم اضافه کنم که ای بی اس کم کم با تغییر شکل مدفوع بوجود میاد که اولش مشکلات ترس نداریم بعدا بایک ترس ای بی اس تثبیت میشه

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 3, 93 2:40 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

بررسی جدید متخصصان دانشگاه تورنتو نشان داد کسب مدارک علمی و تحصیلات بیشتر به رغم ایجاد حس کنترل بیشتر بر زندگی، انسان را مضطرب‌تر می‌کند.
در این بررسی متخصصان کانادایی ابتدا این موضوع را مورد مطالعه قرار دادند که افراد در طول دوران زندگی‌شان به چه میزان توان مدیریت و کنترل مسائل‌ خود را داشته‌اند. همچنین از آنان پرسیده شد تا چه حدی با این جملات موافق یا مخالف هستند:
«شما نسبت به آنچه برایتان اتفاق می‌افتد کنترل کمی دارید» یا «شما اغلب در مواجهه با مشکلات زندگی‌تان احساس درماندگی می‌کنید.»

طبق مشاهدات این متخصصان فارغ التحصیلان دانشگاهی از بالاترین سطح کنترل بر امور زندگی‌شان برخوردار بودند که با میزان درآمد بالاتر مرتبط بوده و کمتر در معرض فشارهای مالی قرار داشتند. هرچند این فارغ التحصیلان دانشگاهی با وجود داشتن حس کنترل بیشتر بر امور زندگی خود نسبت به افراد فاقد تحصیلات دانشگاهی احساس استرس بیشتری داشتند.

پرفسور «اسکات شیمِن» گفت: در حالی که کسب مدارک علمی و تحصیلی به شدت برای داشتن حس کنترل بر امور زندگی ضرورت دارد اما در عین حال نیز موجب می‌شود با ایجاد استرس در فرد، فوائد روان شناختی تحصیلات بالا کاهش پیدا کند.

ایسنا

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 3, 93 5:15 pm 
آفلاین
کاربر فعال

اقا ارش ممنون بهترین پستیه که گذاشتین من به شدت عقیده دارم که ای بی اس بیشتر از لحاظ روانی مهمه چون ما همگی یک جوری استرس ها و ترس ها شو کشیدیم من خودم از بچگی ادم ترسو و استرسی بودم جوری که اول دبستان رو مادرم یک ماه با من میومد سر کلاس حتی موقع معرفی کردن اسم و فامیل خودم استرس شدیدی داشتم ای بی اس من ریشه در کودکی و زودرنجی من داره این موضوع وسواس جبری و استرس تا روزی که ای بی اس گرفتم ادامه داشت و بعد از ای بی اس شدت بیشتری گرفت بچه شما هم بیایید یک نگاهی به گذشته ی خودتون بندازید ببینید چجور ادمی بودید من هیچ موقع با تغییر شرایط زندگی نمیتونستم خودمو وفق بدم الان وسواس های من باعث شده اختلال هواس هم پیدا کنم اگر این مشکلات را از خود دور کنیم و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشیم و شاد باشیم میتوانیم ای بی اس را از پای در بیاوریم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آذر 9, 93 9:39 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

مطالعات محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد نشان می دهد که مشکلات گوارشی یکی از مهمترین دلایل حملات بیماران مبتلا به میگرن است.
دستگاه گوارش نقش مهمی در ترشح هورمون سروتونین ایفا می کند. سروتونین یک هورمون انتقال دهنده عصبی است. این هورمون با سردردهای میگرنی ارتباط مستقیم دارد.
دستگاه گوارش دارای چندین گیرنده حساس به سروتونین است. این گیرنده ها به مهارکننده های سروتونین پاسخ می دهند.

تحقیقات نشان می دهد که اکثر افراد مبتلا به میگرن، مشکلات گوارشی دارند و از این موضع بی اطلاع هستند. برای مثال، 60 درصد بیماران میگرنی نسبت به لبنیات آلرژی دارند؛ 50 درصدشان به انواع غلات و حبوبات و 35 درصد به تخم مرغ آلرژی دارند.

در این تحقیق آمده است که باکتری های موجود در روده بر اثر مصرف برخی غذاها باعث تحریک گیرنده های مرتبط با سروتونین و بروز سردرد می شود.
پزشکان به افراد مبتلا به میگرن توصیه می کنند که از سلامت دستگاه گوارش خود مطمئن شوند و با مصرف مکمل های پروبیوتیک و رژیم غذایی سالم، از بروز سردرد جلوگیری کنند.
سردرد های میگرنی به صورت درد های ضربه ای و تپش دار در نقطه ای از سر توصیف می شود و معمولا نیمی از مغز را در بر می گیرد. مدت زمان این درد بین 4 تا 72 ساعت است و زندگی فرد را مختل می کند.

معمولا این افراد نسبت به صدا و نور حساس می شوند و بیماری آنان با این دو عامل افزایش می یابد. رژیم غذایی، استرس و تغییرات هورمونی در میزان و شدت این بیماری نقش مهمی دارد. طبق آخرین آمار انسیتو ملی سلامت، حدود 10 درصد از افراد سراسر دنیا به این بیماری مبتلا هستند و تعداد مبتلایان زن 4 برابر مردان است.

نتایج یک مطالعه جدید که در شصت و ششمین نشست سالانه مغز و اعصاب آمریکا در فیلادلفیا مطرح شد نشان می دهد که استرس مهمترین عامل عود این حملات است.
با توجه به گزارش مرکز درد آتلانتا، موارد زیر در بروز دردهای میگرنی موثر هستند :

•استرس ( 80 درصد)

•هورمون (65 درصد)

•بو (44 درصد)

•نور (38 درصد )

•دود (36 درصد)

•گرما (30 درصد)

•مواد غذایی تحریک کننده (27 درصد)

منظور از مواد غذایی تحریک کننده میگرن عبارتند از :

•انواع ترشیجات

•انواع مخمر ها

•انواع ادویه ها

•انواع غذا های کنسرو شده

•نوشابه های انرژی زا

•مقادیر زیاد کافئین

•کاکائو

•پنیر چدار

•ماهی دودی

•سوسیس و کالباس

•نوشابه

•پیاز

•مشروبات الکلی

یکی از مهمترین دلایل عود سردردهای میگرنی، عدم توجه به وعده های غذایی، مخصوصا صبحانه است.

منبع: ايرنا

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 12, 93 10:25 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

بی‌تردید محیط زندگی بر سلامت انسان تاثیر دارد و در شهرها کیفیت هوا و وضعیت بهداشت عمومی با بروز بیماری‌هایی مثل آسم و امراض قلبی مرتبط است.
مطالعات اخیر در شهر فیلادلفیای آمریکا نشان داد که علاوه بر عوامل محیطی فوق، نوع روابط افراد با همسایه‌هایشان نیز بر سلامت آنها تاثیرگذار است. در واقع این فاکتور به کیفیت روابط افراد با همسایگان و کمک به آنها مرتبط می‌شود.

کارشناسان در این مطالعه به بررسی رابطه بین عوامل محیطی فیزیکی و اجتماعی مانند دسترسی به غذای سالم در سطح محلی، فقر و وجود روابط دوستانه و فعال در یک اجتماع با نرخ ابتلا به دیابت پرداختند. در نهایت یافته‌های آنان نشان داد که این عوامل به نسبت 12 درصد با افزایش خطر ابتلا به دیابت یا عدم ابتلا به این بیماری مرتبط هستند. به بیان دیگر این مطالعه تایید کرد که می‌توان خطر ابتلا به دیابت را با بهبود روابط با همسایه‌ها تا 12 درصد کاهش داد. با این حال نباید از نقش عوامل دیگری نظیر سطح تحصیلات و نژاد در ابتلا به دیابت غافل شد.
یافته‌های اخیر مبحث جدیدی را در رابطه با ابتلا به بیماری‌ها مطرح کرد و نشان داد در صورتی که بخواهیم سلامت کلی خود را تضمین کرده و هزینه‌های کمتری را برای درمان صرف کنیم باید روابط اجتماعی بهتر و سالمتری با اطرافیان، خانواده، دوستان و همسایگان خود داشته باشیم و اصطلاح خودمان همسایه‌داری کنیم.
ایسنا

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com