سلام
من مشکل آی بی (التهاب رکتوم)و میکروب معده رو با هم دارم تقریبا دو سالی میشه. بعد از چند ماه متوجه شدم که معده و روده ام به فلفل (از هر نوعی)، شیرینی قنادی، و کلا غذایی که ترش مزه باشه یا ایجاد نفخ کنه حساسه و نباید لب بهشون بزنم. مشکل آی بی م با سولفاسالازین رفع میشه و البته رعایت و پرهیز و دوری از استرس( مشکلترین قسمت

) ولی برا معدم که دکتر بهم دو جور آنتی بیوتیک داد کلاریترومایسین500 میلی و مترونیدازول که هیج جوره بهم نساخت و عوارض بسیار شدیدی برام ایجاد میکرد بعد از مصرف دو عدد قرص انداختم اونور... کسی میخواد خود کشی کنه کلاریترومایسین بخوره
الان بیشتر درمانم حدود 60 یا 70 درصد گیاهیه. ترکیب تخم بارهنگ با عرق نعنا و گلاب البته برا کسایی که هر دو مشکل معده و روده رو دارن روزی دو سه بار. برا اعصابم هم دمکرده هوفاریقون و بهار نارنج استفاده میکنم هوفاریقون واسه کسایی که لرزش درونی و انقباضات ماهیچه ای(شبانه) دارن خیلی موثره این لرزش ها دو سال بود که ول کن من نبودن....پیشنهاد میکنم استفاده کنین تا حدودی از شر قرصای اعصاب راحت میشین. ورزش و نرمش ملایم هم تا حدودی مشکلات روده رو کم میکنه و کلا اینکه در هر شرایطی چه محیط کار یا خونه سعی کنین ریلکس باشین که منشا اصلی ما آی بی اسی ها همین استرسه! جالبه که چند روزی بخاطر بعضی آزمایشات مجبور به مسافرت زمینی شدم همش از این میترسیدم که بیماریم عود کنه ولی خیلی راحت بودم!!
خوشحال میشم از تجربیات شما دوستان عزیز استفاده کنم
موفق و سلامت باشین