اینکه بو نمیاد یعنی مشکلی نیست. این تلقین های ذهنی رو بیاید از سرمون بیرون کنیم. بو نمیادها ولی اون افکار داغون رو میندازیم وسط که داره میاد. اصلا میاد ولی اگه یه اعصاب راحت داشته باشید و مثلا در جمع نباشید که نمیاد درسته؟ اگه فیزیکی بود باید همیشه خدا بدون لحظه ای وقفه میومد.
مشکل از ناحیه شکم یا مقعد نیست. چیز مشخصیه خیلی هامون پیش بهترین دکترهای مربوطه بودیم و انواع آزمایشات رو انجام دادیم و گفتند که شما هیچ مشکلی از این دو تا اندام نداری. وقتی دکتر متخصص تمام موارد رو با بهترین وسایل و امکانات چک کرده و قاطعانه میگه مشکل فیزیکی نداری یعنی نداری. من بعد از ماه ها که همه آزمایش ها رو روی من انجام دادن جلسه آخر دکتر نشست گفت شما کاملا سالمی. از نظر فیزیکی کاملا سالمی. هیچ دارویی هم نیاز نداری. اشاره کرد به اینکه مشکلم از اعصابه.
عملکرد مقعد و دفع کاملا مشخصه و چیز زیاد پیچیده ای نیست که اگه مشکل فیزیکی هست نشه تشخیص داد اونم وقتی با قاطعیت میگن مشکلی نیست. ما میخوایم به زور بگن فلان جراحی میکنیم و خوب میشید ولی خودتون هم میدونید مشکل ما از اعصابه.
بریم اعصاب رو چک کنیم ببینیم اونجا چه خبره.
میشه آسیب های اعصاب رو دو نوع در نظر گرفت یکی آسیب فیزیکی که مثلا بخشی از مغز آسیب دیده باشه که احتمال اینکه بدون ضربه خاصی آسیب دیده باشه نزدیک به صفره و همون شرایط مشکل فیزیکی رو در بالا داره که باید کنترل و فعالیت اون عضو دائمی و کاملا قطع باشه بدون هیچ پیام رسانی نه اینکه با استرس کم و زیاد بشه. از کسایی که این نوع مشکل رو دارن میشه به افرادی که هرگز نمیخوابن یا هیچ درکی نسبت به مفهموم نوشتن ندارن اشاره کرد. قسمتی از مغز که مفهوم خوابیدن رو منتقل میکنه آسیب دیده و فرد نمیتونه بخوابه یا افرادی هستند که قدرت هوشیاری شون مثل مردم دیگه هست و هیچ مشکل خاصی در دست هاشون ندارن ولی هیچ درکی از مفهوم نوشتن ندارن در حالی که کلمات رو کامل متوجه میشن ولی به دلیل آسیب به قسمتی از مغز که فرمان نوشتن میده نمیتونن بنویسن. خدا رو شکر چنین مشکلی نیست و ما توی این دسته نیستیم.
واقعا اعتقاد دارم این قرص به مرور زمان ال جی رو خوب میکنه. باور کنید. چجوری خوب میکنه؟ باید اعصاب رو بررسی کنیم که اعصاب بدن چجور از مغز دستور میگیره و به سمت عضلات میفرسته.
یه نگاه به ویکی سروتونین بندازین. سروتونین یه انتقال دهنده عصبی هست. انتقال دهنده عصبی کل دستورات مغز رو منتقل میکنه به تک تک سلول ها و اینکه چکار کنن.
ویکی انتقال دهنده عصبی:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86_%D8%B9%D8%B5%D8%A8%DB%8C" برخی از این پیامرسانها تحریکی هستند و سلول هدف را برمیانگیزانند ولی برخی دیگر مهاری هستند و سلول هدف را مهار میکنند و فعالیت آن کاهش میدهند."
حالا مشکل ال جی از چی میتونه باشه؟
مشکل از منفی بافی و سوء کار مغز هست و دستوری که به انتقال دهنده های عصبی میده اینه که روی سلول هدف در حالی که باید از پیام رسان های مهاری استفاده کرد از پیام رسان های تحریکی استفاده بشه. حالا چرا این اتفاق میوفته؟ به دلیل کنترل نداشتن روی ذهن و احساسات و استرس و افسردگی. وقتی یه نفر که از شرایط روحی خوبی برخورداره در جمع مهمی قرار میگیره باعث میشه کمی استرس بهش وارد بشه ولی در نهایت کنترل ذهن رو در دست میگیره و به بهترین نحو در جمع حضور پیدا میکنه. این مقدار استرس خیلی هم خوبه تا فرد خودش رو جمع کنه و در بهترین صورت ممکن در جمع حضور پیدا کنه. ولی وقتی کنترل ذهن از دست انسان خارج میشه مکافات شروع میشه. توی جمع حاضر میشی و از مغزت میخوای که یه کاری کن من خوب حرف بزنم دقیقا مغز برعکس عمل میکنه و میوفتی به مِن مٍن. نکنه ال جی مشکل ساز بشه و از مغز میخوای که فعلا بیخیال بشه و دوباره شروع نکنه و تمام تلاشت رو میکنی ولی هرچی بیشتر تحویلش بگیری بیشتر بهت پشت میکنه. کسی که آی بی اس داره مگه بیشتر تو شرایط استرس زا مشکلش عود نمیشه؟ دقیقا همون موقع که نیاز داری آی بی اس بخوابه بدتر میشه.وقتی یه نفر دچار افسردگی، استرس زیاد، ال جی یا کلا اختلالات روحی میشه از یه جایی شروع شده. مثلا خیلی از آی بی اسی ها و ال جی ها و افرادی که افسردگی دارن به طور مشخص از حادثه ویژه ای در زندگیشون این اتفاق شروع شده یا بعضی ها به مرور به خاطر مشکلات زندگی شروع شده.
خیلی ها هستن تو یه مدت به دلیل مسائلی به مشکلی در بدنشون برمیخورن که جنبه عصبی داره و البته مدتی بعد خوب میشن. مثل این میمونه بدنتون ضعیف میشه و سرما میخورید حالا اگه تلاشتون رو کردید که سرماخوردگی رو خوب کنید بهبود پیدا میکنید وگرنه ممکنه علائمی ازش بمونه. این افرادی که خوب میشن داروشون پشتیبانی روحیه. اینکه اگه مثلا عزیزی رو از دست دادن میبینیم بعد از مدتی و با یه تغییر هوا و مسافرت بهتر میشن ولی اگه غم روی دلشون بمونه و سنگینی کنه ممکنه افسرده بشه یا دچار مشکلی مثل آی بی اس و ال جی بشه.
ما مشکلات و ناراحتیمون برطرف نشده و از ظرفیت خودش زده بیرون و جایی از بدن تاثیر سویی گذاشته.
حالا باید این رو بهبود بدیم. منتها یه تفاوتی داره. خیلی مهمه که مشکلت چیه مسلما ترک آی بی اس بدون ال جی راحت تره تا ال جی. اون هم به دلیل استرس بیش از اندازه ای هست که ممکنه از ال جی داشته باشی . همین امر باعث شده درصد افرادی که ال جی دارن و خوب شدن کمتر بشه. ولی واقعا این استرس دروغه. همه تا حالا فکر کردیم یه مشکل فیزیکیه حتی اگه فکر میکردیم یه مشکل روحیه باز بهش باور نداشتیم.همه تو ذهنمون این بود که این یه مشکل فیزیکیه و مشکل از مقعد هست . همون اول که این بیماری رو میگیریم میریم پیش دکتر گوارش یک نفر شده تا حالا شروع این مشکلش اولین نفر بره پیش یه روانشناس؟ باز نتیجه نمیگیریم و باز ادامه میدیم. باز نتیجه نمیگیریم و یکی میاد میگه رودم رو بردارم درست میشه یکی میخواد معدش رو برداره اون یکی میگه یه کلیه ات رو بردار درست میشه بعدی میگه کبد رو برداری بهتره بعدی میگه نه آقا مری باکلاس تره. خوشحال باشیم که خداکنه فلان مشکل رو داشته باشم جراحی کنن خوب بشم. یکی کلا میخواد خودش رو ناقص کنه ( خودمونی گفتم و شوخی البته بعضیش). خودم رو دارم میگم که قبلا اینجور فکر میکردم. خودمون رو گول نزنیم مشکل همینی هست که همه میدونیم همت کنیم این مغز رو به کنترل در بیاریم هیچ مشکل جسمی درکار نیست. الان بین بچه های اینجا هم بگردیم اونایی که روحیشون بهتره کمتر مشکل دارن.
مغز انسان خیلی پیچیده هست و تقریبا اطلاعات پزشکی در مورد مغز در حد صفره. ولی میشه به آنچه واقعا باور داریم اعتماد کنیم. مشکل ما اختلالات روحیه. این که بحث میکنم اختلالات روحی حرف بدی نیست همه این مشکلات رو دارن ولی بر ما چیره شده.
اینکه روی SSRI ها تاکید دارم واسه اینه که کاملا با تحقیق مصرفش رو شروع کردم. باور کنید دو تا پلاستیک بزرگ قرص دارم. همش رو ریختم وسط و راجع بهشون تحقیق کردم و این قرص رو پیدا کردم. روی من خیلی خوب جواب داده ممکنه روی بدن هرکس جور خاصی عمل کنه و این قرص برای اون نباشه ولی واقعا خوبه. الان آروم گرفتم و مغزم منطقی تر رفتار میکنه. از هیجانات دور شدم و همون آرامشی که همه تو تصورشونه دارم.
سروتونین به هورمون شادی معروفه. برعکس اختلالات روحی عمل میکنه حالا مغز داره درست اجرای دستور میکنه هم در خصوص استرس هم افسردگی و کلا خیلی خوب شدم.تمرکزم خیلی خوب شده و این خودش یکی از نشونه های کنترل من روی مغزمه. اینکه میگم مغز داره درست دستورات رو اجرا میکنه مثلا مثالی که قبلا زدم که قبل از مصرف این دارو رفیقام آهنگ غمگین گوش میدادن با نهایت لذت و شادی تکرار میکردن من باورم نمیشد که یک نفر بتونه اینقدر از یه چیز منفی مثبت بسازه ولی حالا منم از نظر روحی تقریبا مثل بقیه شدم. مشکل ال جی هم کم کم برطرف میشه آخه حادتر از افسردگی یا استرسه و باهاش خاطره ها دارم طول میکشه مغز قبول کنه دستورات درست رو در این خصوص اجرا کنه. میگن خنده بر هر دردی دواست واقعا راسته. این مطالب رو که نوشتم به خاطر نتیجه ای که گرفتم نبوده و حرف دلم و شاید حرف دل شما هم باشه پس حتما بخونید. زیاد هم چرت نیست.
خواستید بهترین دارو رو پیدا کنید از این سایت استفاده کنید این صفحه نظرات و امتیازدهی مصرف کنندگان سرترالین در بخش افسردگی هست. سایت خوبیه برای دریافت تجربیات مردم روی داروها:
http://www.drugs.com/comments/sertraline/for-depression.html