انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:43 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 15 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 1, 93 7:42 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من با نظر آن دكتر موافق نيستم،
طب جديد و امروزي در درمان همين بيماري سينوزيت چقدر موفق بوده؟ براي درمان سينوزيت معمولا آنتي بيوتيك تجويز مي كنند كه مدتي بيماري را خاموش مي كنه ولي در اغلب مواقع سينوزيت برمي گرده و بعد اين بار آنتي بيوتيك جديد و قوي تر و ادامه اين دور باطل.
آنتي بيوتيك افتخار طب جديد بوده و از معدود داروهايي است كه درمان مي كند نه اينكه فقط علائم بيماري را از بين ببرد ولي مگر نه اينكه همين آنتي بيوتيك خيلي از اعضاي همين انجمن را به دام آي بي اس انداخته است(آخرينش همين دوست جديدمون سعيد). خودم احتمال مي دهم از مصرف طولاني داروهاي كاهش دهنده اسيد معده مثل رانيتيدين و امپرازول آي بي گرفتم(البته مطمئن نيستم) در واقع از چاله به چاه افتادم.
چرا مردم هر روز بيشتر دنبال طب سنتي، طب سوزني ، هوميوپاتي و . . . مي روند؟ چون از اين طب جديد نتيجه نگرفته اند. براي بيمار بيچاره چه فرقي مي كند كه با علم صدسال پيش درمان شود يا علم امروزي؟

موضوع دوم: به نظر شما بهتر نيست كه به جاي اينكه هر روز چاي سياه بنوشيم، از چاي هاي ديگه مثل چاي نعناع، چاي بابونه، چاي بادرنجبويه، چاي گل گاوزبان و . . . در طول هفته استفاده كنيم ؟ :?:

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: بادرنجبویه
پستارسال شده: پنج شنبه مهر 17, 93 9:40 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

چای بابونه و چای زنجبیل از عطاری گرفتم دونه‌ای 5000 تومن . که بد نیست .البته بسته‌ای هر کدوم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 5, 93 12:45 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
تمام‏ ‏ویژگی‏ ‏هاش‏ ‏بدردمون‏ ‏میخوره‏ ‏خیلی‏ ‏وقته‏ ‏یکی‏ ‏از‏ ‏فامیلا‏ ‏بهم‏ ‏هی‏ ‏میگه‏ ‏بخورم‏ ‏فکر‏ ‏کنم‏ ‏یچی‏ ‏تجربه‏ ‏کرده‏ ‏میدونه‏ ‏میخوام‏ ‏روغنشو‏ ‏بخرم‏ ‏از‏ ‏قرصا‏ ‏اعصاب‏ ‏جز‏ ‏قلب‏ ‏درد‏ ‏چیزی‏ ‏نصیبم‏ ‏نشد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 6, 93 2:37 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
آرش نوشته است:
sanaaaz1 نوشته است:
تمام‏ ‏ویژگی‏ ‏هاش‏ ‏بدردمون‏ ‏میخوره‏ ‏خیلی‏ ‏وقته‏ ‏یکی‏ ‏از‏ ‏فامیلا‏ ‏بهم‏ ‏هی‏ ‏میگه‏ ‏بخورم‏ ‏فکر‏ ‏کنم‏ ‏یچی‏ ‏تجربه‏ ‏کرده‏ ‏میدونه‏ ‏میخوام‏ ‏روغنشو‏ ‏بخرم‏ ‏از‏ ‏قرصا‏ ‏اعصاب‏ ‏جز‏ ‏قلب‏ ‏درد‏ ‏چیزی‏ ‏نصیبم‏ ‏نشد.

روغن چي ؟

اقا‏ ‏ارش‏ ‏روغن‏ ‏همین‏ ‏بادرنجبویه‏ ‏دیگه.فقط‏ ‏بوش‏ ‏کافیه‏ ‏چه‏ ‏برسه‏ ‏خوردنش.فکر‏ ‏کنم‏ ‏تلخ‏ ‏باشه‏ ‏کسی‏ ‏خورده‏ ‏تو‏ ‏عطاری‏ ‏یا‏ ‏داروخونه‏ ‏هست؟عصاره‏ ‏اصلی‏ ‏گیاه‏ ‏در‏ ‏روغن‏ ‏اونه‏ ‏و‏ ‏خوراکیشم‏ ‏هست‏ ‏نمیدونم‏ ‏کجاها‏ ‏چون‏ ‏هنوز‏ ‏واسه‏ ‏تهیش‏ ‏اقدام‏ ‏نکردم.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 10:29 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

روغنش را فكر كنم از تخم آن بگيرند. در كل از بادرنجبويه بصورت چاي بيشتر استفاده ميشه.

من در ويكي پديا در موردش مي خوندم. به نظر مياد بايد بيشتر بهش اهميت داد مخصوصا براي كساني كه مشكلشون به استرس مربوط ميشه.
ويكي پديا: بادرنجبویه داروی مورد علاقه پزشک بزرگ ایرانی، ابوعلی‌سینا بود که جهت تقویت قلب و انبساط روح تجویز می کرده است.
استفاده از این گیاه به عنوان یک داروی ضد افسردگی تا قرن هفدهم ادامه داشت. آزمایش‌های جدید بر روی حیوانات آزمایشگاهی نشان می دهد که این گیاه همانند یک داروی مسکن بر روی دستگاه عصبی مرکزی عمل می کند و به همین دلیل آرام بخش است.
برگ این گیاه، بهترین دارو برای کسی است که هنگام نگرانی و اضطراب دچار ناراحتی معده می شوند. دم کرده آن نیز جهت بهبود تهوع، مراحل اول سرماخوردگی، خستگی عصبی و افسردگی مفید است.

شكلش خيلي شبيه نعنا و پونه است.
تصویر

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 15 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید