انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:26 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 11 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: سیتوکین
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 8:21 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
واکنش‌های ایمنیپژوهش‌های منتشر شده در اواخر سال ۱۹۹۰ میلادی حکایت از تغییرات زیست‌شیمیایی خاص موجود در نمونه‌‌های بافتی و نمونه سرمی بیماران آی‌بی‌اس دارد. این مطالعات سیتوکین‌ها و فراورده‌های ترشحی را در بافت‌های گرفته شده از بیماران مبتلا به آی‌بی‌اس شناسایی کردند. سیتوکین‌های شناسایی شده در بیماران مبتلا به آی‌بی‌اس، التهاب تولید می‌کنند و با پاسخ ایمنی بدن همراه هستند.http://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D ... B%8C%D9%86

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: سیتوکین
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 8:28 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سیتوکینها مستقیم روی سلول سرطانی تاثیر دارند.

بالا

عنوان پست: Re: بلاستوسیستیس
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 8:59 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بیمارستان‌های تحقیقاتی کشورهای مختلف میزان بالای عفونت با بلاستوسیستیس را در بیماران مبتلا به آی‌بی‌اس شناسایی کرده‌است، این میزان از کالج بهداشت و پزشکی گرم‌سیری لندن ۳۸ ٪، گزارش شده‌است.از سوی بخش گوارش دانشگاه آقاخان واقع در پاکستان همین میزان ۴۷ درصد گزارش گردیده‌است. همچنین مؤسسه بیماری‌ها و بهداشت همگانی در دانشگاه آنکونای ایتالیا این میزان را ۱۸.۱ درصد گزارش کرده‌است.گزارش‌های به دست آمده از پژوهش‌ها هر سه گروه نام‌برده نشان می‌دهد که شیوع بلاستوسیستیس در غیرمبتلایان به این سندروم در حدود ۷٪ می‌باشد. پژوهشگران همچنین متذکر شده‌اند که در تشخیص‌های بالینی موفق به شناسایی عفونت یادشده شده‌اند.بلاستوسیستیس ممکن است به درمان با داروهای ضد تک‌یاخته‌ای یا آنتی پروتوزوایی معمول، پاسخ ندهد.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 9:06 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من قبل این که این پیج زیری و بخونم مترونیدازول مصرف کردم برای ای بی اس سی من پروبیوتیک مصرف کردم اما با کنار گذاشتنش دوباره ای بی سی برگشت اما بعد مترونیدازول مصرف کردم باور کنید عالیم.حتمصرف نکردن خوبم و انقدر راحت اجابت مذاج نرمال دارم نه اینکه اسهال خیلی رودمم اروم شده ولی خیلی بدمزس دارو و اذیت میکنه همه چی تلخ مزس با مصرف دارو.بچه ها دوره مترونیدازول با مشورت پزشک کامل شه.من دو هزار تا در روز چهارتا دویصتو پنجاه مصرف کردم.حتی دارورو نصف قرص مترونیدازولو شیاف کردم.تا کلک همرو بکنه.الان فقط ال جی دارم.ودنبال درمان اونم.http://www.google.com/url?q=http://fa.j ... vvFPaL3aUw

آخرین بار توسط sanaaaz1 در جمعه آذر 7, 93 9:21 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 9:16 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
اگر مي خواهيد آنتي بيوتيك مصرف كنيد بهترين انتخاب ريفاكسيمين هست. براي اطلاعات بيشتر تاپيك ريفاكسيمين را بخوانيد.
با مصرف مترونيدازول بيشتر از يك دوره مخالفم.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 9:25 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اقا ارش این مترو درمانم کرده تو ده روز ی دوره با هزینه کم و ازمایش شدس رو یکی از عامل های ای بی بی اس بلاستوسیستیس

رو اسهال میگن ریفاکسمین درمان میکنه.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 11:58 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

براي بكار بردن كلمه "درمان" عجله نكنيد، البته نمي خوام نااميدتون كنم.

من هم اولين دوره مترو تا چند ماه خوب بودم. ظاهر تا حد زيادي سطح باكتري هاي روده را كم مي كند. ريفاكسيمين هم همين كار را مي كند با اين تفاوت كه عوارض كمتري دارد.
متاسفانه باكتري ها بعد از يك مدت دوباره تكثير ميشن. چون علت اصلي كه نامشخص است هنوز پا برجاست.

ضمنا هنوز كسي نتونسته يك باكتري مشخص را به عنوان علت آي بي ثابت كنه. مثل حالتي كه مشخص شد هليكوباكتر دليل زخم معده است. البته فرضيه در اين مورد زياد است كه من در يك تاپيك ديگه بهش اشاره كرده بودم.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 7, 93 12:16 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

باشه منتظر میمونم ال جی پا برجاس اما سی حل شد ب قول اقا ارش اگه برگشت اینجا میگم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 17, 93 2:55 pm 
آفلاین
کاربر ساده

با سلام و عرض ادب خدمت sanaaaz و آرش عزیز،
بنده هم بیش تر اوقات ال جی دارم. اصلاً یبوست نمیشم؛ ولی گاه مدفوع قوام لازم رو نداره و گاهی هم خیلی روانه. به نظر شما ریفاکسیمین برام (ال جی) خوبه؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 17, 93 8:18 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

به نظر من اگر اخيرا از آنتي بيوتيك استفاده نكرده ايد و در كل آنتي بيوتيك زيادي در سالهاي اخير مصرف نكرده ايد. مصرف يك دوره ريفاكسيمين مي تونه براي مدتي حالتون را بهتر كند.
البته من خودم استفاده نكردم چون هنوز مطمئن نيستم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 11 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : Google [Bot] و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید