انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:31 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند


قوانین انجمن


برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید



ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 21 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 8:27 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
رضا رحمانی، فوق تخصص قلب و عروق: میانگین سن سکته قلبی از 45 سال به 35 سال کاهش یافته و در واقع یک دهه پایین آمده است.
http://www.yjc.ir/fa/news/4894592/%D8%B ... B%8C%D8%AF

معاون فناوری و تحقیقات وزیر بهداشت: 35 درصد ایرانیان در 40 سالگی مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی می‌شوند
http://www.isna.ir/fa/news/93090704207/ ... 8%A7%DB%8C


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: اوتیسم
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 8:29 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
بالاتر بودن تعداد کودکان ایرانی مبتلا به اوتیسم از میانگین جهانی :
دکتر یحیی سخنگویی ، با اشاره به آغاز اجرای طرح غربالگری بیماری اوتیسم اظهار کرد: غربالگری برای کودکان دو تا پنج سال در حال انجام است.
وی ادامه داد: پیش از آغاز غربالگری، آموزش کشوری برای تمام افراد متخصص انجام و کتب آموزشی مربوط در اختیار تیم‌های غربالگری قرار داده شده بود.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه مبتلایان به اوتیسم و موارد مشکوک شناسایی شده‌اند گفت: متاسفانه تعداد کودکان شناسایی شده بالاتر از میانگین جهانی است؛ قبلا این آمار بسیار کم بود و به چشم نمی‌آمد، البته هنوز تمامی اطلاعات برای ارائه آمار نهایی جمع‌آوری نشده‌اند.

سخنگویی ادامه داد: با توجه به افزایش آمار مبتلایان به اوتیسم، علاوه بر تقاضای نگه‌داری از آنها در مراکز روزانه، با تقاضا برای مراکز شبانه‌روزی نگه‌داری از مبتلایان به اوتیسم روبرو شده‌ایم که بی‌سابقه است. علت این امر آن است که برخی خانواده‌ها از توان نگه‌داری فرزندانشان عاجز شده‌اند. :!:

وی با بیان اینکه هدف از اجرای طرح غربالگری اوتیسم شناسایی و ارائه بموقع خدمات توانبخشی است تا بتوانند وارد مدارس عادی شوند، اظهار کرد: تشخیص دیرهنگام منجر به عقب ماندگی ذهنی و حضور آنها در مدارس استثنایی خواهد شد.
http://www.isna.ir/fa/news/93041106381/ ... 8%A8%D9%87
تصویر


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 9:07 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكی شهيد صدوقی يزد از كاهش هر روزه سن ابتلا به ديابت در كشور و به تبع آن استان يزد خبر داد و گفت: 10 سال قبل كار آموزش، غربالگری و درمان بر روی افراد بالای 40 سال انجام می شد اما اكنون دامنه شيوع اين بيماري به دهه دوم و سوم عمر رسيده است.
http://www.tabnak.ir/fa/news/450477/%D9 ... 8%A7%D9%86


افزایش شیوع دیابت در ایران : منوچهر نخجوانی ، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به افزایش 35 درصدی شیوع دیابت در فاصله های سال های 2005 تا 2011 در ایران گفت: شمار مبتلایان این بیماری بر اساس آخرین آمارها بالغ بر 4.5میلیون نفر است.
http://www.jamejamonline.ir/newspreview ... 3935422954


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: یکشنبه آذر 9, 93 12:13 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
دیابت، مرگ تدریجی
دیابت یکی از این بیماری ها است که روز به روز بیشتر میان ایرانی ها شایع می شود و در صورت عدم رعایت در تغذیه و عدم مصرف دارو اعضای بدن را یک به یک معیوب می کند و مرگ را به ارمغان می آورد.

به تازگی نیز رییس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه شمار مبتلایان به دیابت در ایران نسبت به 25 سال گذشته، سه برابر شده است به گونه ای که درحال حاضر بیش از هفت میلیون نفر دیابتی در کشور وجود دارد تاکید کرد هزینه های آموزش علیه این بیماری نیز باید تحت پوشش بیمه قرار گیرد.
دکتر اسدالله رجب اظهار کرده: بیش از 95 درصد مبتلایان به دیابت به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از کنترل مطلوب بیماری خود برخوردار نیستند و به همین دلیل دچار عوارض دیابت می شوند.
وی افزوده: این درحالی است که با آموزش دیابت و تحت پوشش قرار گرفتن هزینه های آن می توان بسیاری از هزینه های ناشی از عوارض دیابت را که پوشش بیمه ای دارند، کاهش داد؛ به این طریق بار مالی بیمه ها برای پرداخت هزینه های درمانی بیماران که بسیار بیشتر از هزینه های آموزش است، کاهش می یابد.
رجب گفته: آموزش اساس درمان دیابت است و از این طریق آن می توان از ابتلا به دیابت پیشگیری کرد چراکه پس از ابتلا به دیابت، مبتلایان حتی با مصرف دارو باز هم دچار عوارض ناشی از این بیماری می شوند.

رییس انجمن دیابت ایران اظهار کرده: یکی از عمده ترین مسایل آموزشی، ایجاد انگیزه در فرد دیابتی برای پذیرش بیماری خود است؛ فردی که دیابت خود را نپذیرد، نمی تواند آن را کنترل کند.همچنین از طریق آموزش می توان به بیمار توضیح داد که عوامل مختلفی مانند ژنتیک و عوامل محیطی در ابتلای وی به دیابت موثر بوده است تا او خود را در این زمینه مقصر نداند، وارد فاز افسردگی نشود و هرچه زودتر کنترل بیماری را آغاز کند.
وی ادامه داده: علاوه بر این، آموزش می تواند در مورد فعالیت جسمی، تغذیه مناسب، عوارض و پیشگیری از دیابت، نحوه تزریق انسولین و استفاده از لوازم برای کنترل وضعیت قندخون باشد.

برگرفته از سایت شفاف


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: یکشنبه آذر 9, 93 12:14 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
وزارت بهداشت از وجود حدود ٢٥ هزار بيمار دياليزي در كشور خبر داده است تا آمار این بیماری در کشور بالا برود.

همین چند وقت پیش نیزخبری به نقل از معاون درمان وزارت بهداشت منتشر شد كه از افزايش تعداد بيماران كليوي ابراز نگراني مي‌كرد و هشدار مي‌داد كه در صورت تداوم بي‌توجهي شهروندان به سلامت فردي و ادامه روند سبك زندگي ناسالم، تا ١٠ سال آينده يك سوم مهمانان تخت‌هاي بيمارستاني كشور، بيماران دياليزي خواهند بود.

این در حالی است که نرخ افزايش تعداد بيماران نارسايي حاد كليه در ايران حتي از آمار جهاني هم فراتر رفته و در حالي كه آمار جهاني از افزايش ١٥ الي ١٧ درصدي تعداد اين بيماران در كشورها مي‌گويد، نتيجه بررسي‌هاي انجمن خيريه حمايت از بيماران كليوي حكايت از افزايش ١٧ الي ٢٠ درصدي اين بيماران در ايران دارد و هشدار مي‌دهد كه سالانه ٣ الي ٥ هزار نفر به جمع بيماران دچار نارسايي حاد كليه اضافه می‌شود.
عضو هيات امناي اين انجمن هم هشدار مي‌دهد كه تعداد بيماران مبتلا به نارسايي حاد كليه در آينده نه‌چندان دور و حداكثر تا ٥ سال آينده به بيش از دو برابر افزايش خواهد يافت.
در حالي كه بنا بر گزارش اين انجمن هم‌اكنون ٥ الي ٩ ميليون بيمار مبتلا به ديابت (كه بيش از نيمي از آنها هم از بيماري خود مطلع نيستند) و بيش از ١٠ بيمار مبتلا به پرفشاري خون از مستعدترين افراد براي ابتلا به نارسايي حاد كليه هستند، داريوش آرمان مي‌گويد كه تعداد اندكي هم به دليل ژنتيك و ابتلا به كليه پلي كيستيك گرفتار نارسايي حاد كليه مي‌شوند اما تعداد اين افراد در مقابل مبتلايان ديابت و پرفشاري خون و چاقي آنقدر اندك است كه بايد همچنان وزن كفه ترازو را به سمت بيماراني غير از مبتلايان كليه پلي‌كيستيك سنگين ديد.
هر چند معاون بهداشت وزارت بهداشت در هر مناسبتي تلاش مي‌كند با اعلام آمار درباره بيماران مبتلا به چاقي و پرفشاري خون و ديابت، زنگ خطر را در گوش مردم به صدا در بياورد اما ظاهرا صداي اين زنگ در هياهوي سايه انداخته بر سر شهرها و روستاهايي كه در موج زندگي صنعتي گرفتار شده‌اند شنيده نمی شود.

منبع: همان قبلی


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: شنبه آذر 15, 93 6:21 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
علت شیوع بالای ام اس در ایران هنوز مشخص نیست:
دبیر کنگره "ام اس" با بیان اینکه آمار دقیقی از شمار مبتلایان به ام اس نداریم گفت: اما با توجه به آمار کلان‌شهرها حدود 50 تا 60 هزار نفر مبتلا به ام اس در ایران وجود دارد و در گزارش‌های رسمی نیز تعداد مبتلایان حدود 40 هزار نفر است.
دکتر ترابی در یازدهمین کنگره ام اس، اظهار کرد: این آمار با توجه به عرض جغرافیایی کشور که در مدار 32 درجه شمالی است و قاعدتاً باید جزء شیوع‌های متوسط باشیم یعنی 20 در 100 هزار زیاد است و در حال حاضر در بعضی کلان‌شهرها تعداد مبتلایان به 50 تا 100 در 100 هزار رسیده است که نسبت به متوسط جهانی زیاد است.

وی افزود: برای مثال تعداد مبتلایان در شهر اصفهان طی 20 سال قبل پنج برابر شده و 110 نفر در 100 هزار نفر است و هنوز علت دقیق شیوع زیاد ام اس در این شهر مشخص نشده است، البته آمار شیوع در تهران هم کمتر از اصفهان نیست و متأسفانه تحقیقات نشان می‌دهد که تعداد مبتلایان ما بیش از آمارهای جهانی است.
متن كامل خبر : http://www.isna.ir/fa/news/93080100204/ ... 8%B3%D8%AA


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: یکشنبه آذر 16, 93 9:54 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
بزرگترین قاتل ایرانی‌ها کدام است؟ سرطان، تصادف، چاقی یا فشار خون؟
http://www.khabaronline.ir/detail/388814/society/health

هر سال 60 هزار ایرانی معلول می شود:
http://www.salamatnews.com/news/130226/ ... 9%88%D8%AF


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: دوشنبه آذر 17, 93 8:22 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و داروی ایران گفته که سالانه یک میلیارد دلار :shock: صرف واردات لوازم آرایشی در ایران می شود و این کشور هفتمین کشور پرمصرف لوازم آرایشی در دنیاست.
آقای دیناروند به خبرگزاری فارس گفته: از نظر تعداد اقلام آرایشی هفتمین کشور هستیم چون بیشتر لوازم آرایشی مصرفی در کشور ما جزو لوازم آرایشی گرانقیمت نیستند و بیشتر بازار در اختیار اقلام ارزان قیمت چینی است. :arrow:

به گفته رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت "ما از نظر جمعیت، هفدهم جهان هستیم ولی از نظر مصرف لوازم آرایشی کشور هفتم دنیا هستیم."

ایران بعد از عربستان در خاورمیانه بیشترین لوازم آرایشی را وارد می کند و با این که واردات رسمی لوازم آرایشی به ایران حدود یک میلیارد دلار اعلام شده است اما به گفته آقای دیناروند، "بیش از این میزان مواد آرایش قاچاق وارد کشور می شود."

به گفته آقای دیناورند "ما بدترین وضع را از نظر قاچاق در فرآورده های آرایشی داریم و متأسفانه در مورد اقلامی که به فرآورده های آرایشی و بهداشتی معروف هستند، بیشتر بازار در اختیار قاچاق است."
آمار رسمی از میزان قاچاق مواد آرایشی در دست نیست اما سال گذشته مسعود کرباسیان، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران میزان قاچاق مواد و محصولات آرایشی و بهداشتی را دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار اعلام کرده بود.
گفته می شود بخش عمده ای از مواد و لوازم آرایشی که با مارک های معتبر خارجی در بازار ایران عرضه می شود، ساخت چین است و عمدتا هم به صورت قاچاق وارد بازار می‌شود.
کار‌شناسان بهداشتی می گویند که بخشی از مواد آرایشی قاچاق شده، تقلبی است و عوارض زیادی برای مصرف کننده به همراه دارد.

آقای دیناروند می گوید: راه حل جلوگیری از قاچاق لوازم آرایشی این است که تولیدات با کیفیت در کشور راه بیفتد و برندهای معروف دنیا را بتوانیم به صورت ساماندهی شده وارد کنیم یا زمینه ای فراهم کنیم که این برندها در داخل کشور تولید شوند.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: دوشنبه آذر 17, 93 8:24 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
طبق آمار، سرانه مصرف مشروب‌خورهای ایرانی از روسیه، آلمان، بریتانیا و آمریکا بیشتر است.

در این جدول، ایران به لحاظ سرانه مصرف الکل (در سطح ملی)، رتبه ۱۶۶ را داراست اما اگر کسانی را که مطلقا مشروب نمی‌خورند از محاسبه کنار بگذاریم، سرانه مصرف الکل در ایران و بین کسانی که مشروب‌خور هستند ۲۵ لیتر در سال است (مردان حدود ۲۷ و زنان حدود ۱۸) و به این ترتیب ایران در مقام ۱۹ جدول قرار می‌گیرد. :shock:

مقایسه رتبه ایران با بعضی کشور‌ها (از لحاظ سرانه مصرف مشروب خور‌ها و بر اساس لیتر در سال)

رتبه ایران: ۱۹
رتبه روسیه: ۳۰
رتبه آلمان: ۸۳
رتبه بریتانیا: ۹۵
رتبه آمریکا: ۱۰۴
رتبه کانادا: ۱۰۵
رتبه ایتالیا: ۱۵۰
رتبه عربستان: ۱۸۴

لازم به ذکر است که این رده‌بندی، بر اساس محاسبه مصرف الکل بین مشروب‌خور‌ها تنظیم شده و بقیه جمعیت در آن دخالت داده نشده‌ است. به این ترتیب طبق آمار سازمان جهانی سلامت، مشروب خورهای ایرانی میزان مشروب بیشتری را به نسبت مشروب خور‌ها بریتانیایی، آمریکایی و روسی مصرف می‌کنند.

این نتیجه از این نظر جالب است که در ایران در زمینه تولید، فروش و استفاده از مشروبات الکی ممنوعیت‌های قانونی و محدودیت‌های شرعی وجود دارد.
http://www.foodna.ir/fa/newsagency/53486


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 1, 93 1:01 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
در کل کشور افراد زیادی دچار «سوء تغذیه» هستند. این خبری است که مجید حاجی فرجی، رئیس استیتو تغذیه کشور به آن اشاره می‌کند: «روزگاری ما متخصصان تغذیه نگران کمبود کالری و پروتئین شهروندان بودیم اما امروز دیگر دغدغه ما این موضوع نیست بلکه شهروندان ایرانی در حالی که شکم‌های پری دارند، اما از سوء تغذیه در رابطه با ریز مغذی‌ها رنج می‌برند».

http://www.salamatnews.com/news/135896/ ... 8%AF%D9%87


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 21 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند


چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
cron
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com