انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
 عنوان پست: ريفاكسيمين
پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 4, 93 8:37 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
m1988 نوشته است:
. . . . .الآن چند روزیه ریفاکسیمین میخورم احساس میکنم کم کم دارم به روزای خوب قبل از آی بی اسم برمیگردم. دیگه خبری از گاز روده و سر صدای شکم نیست.ای کاش اثرش دائمی بود. . . . . :cry:

چه خبر جديد ؟ هنوز داريد ريفاكسيمين مصرف مي كنيد ؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 8, 93 4:18 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

آقا آرش دوره ش دو هفته ای بود. الآن دیگه مصرف نمیکنم. البته تا چند روز بعد از مصرف اثر خودشو حفظ میکنه. ولی من تصمیم دارم اگه خدا بخواد و ارشد قبول شدم برای اون دو روزی که کلاس میرم،استفاده کنم.یعنی چند روز قبل از کلاس شروع کنم به استفاده کردن.البته نمیدونم طولانی مدت جواب میده یا نه.دوستان اگه کسی راجع به مصرف طولانی مدت ریفاکسیمین اطلاعی داره خبر بده لطفاً.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 8, 93 8:48 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دوستان عزیز من کولوفک رو صبح ها ناشتا مصرف میکنم واقعا خوب شدم اصلا تاثیرش تو شش ماه است باید ناامید نشین همون ناشتا دی سیکلومین هم بزنید تاثیر صد درصداست

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 9, 93 8:19 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

miladbirjandi نوشته است:
دوستان عزیز من کولوفک رو صبح ها ناشتا مصرف میکنم واقعا خوب شدم اصلا تاثیرش تو شش ماه است باید ناامید نشین همون ناشتا دی سیکلومین هم بزنید تاثیر صد درصداست

کولوفک خارجی استفاده می کنید یا ایرانی(مبورین)؟ چه دوزی 135 یا 200 ؟ ریتارد(آهسته رهش) یا معمولی ؟ slow release=retard
برای استفاده بلندمدت این دارو بهتره یا نورتریپتیلین ؟
راستی ای بی اس شما از چه نوعی بود ؟ فکر کنم کولوفک بیشتر برای نفخ و اسهال مفید باشه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 9, 93 2:43 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من کپسول خارجی کولوفک ریتارد200 مصرف میکنم ای بی اس من در واقع همه چیز بود اسهال یبوست قارقور شدید شکم درد شدید در ناحیه سمت چپ ولی فقط و فقط با دی سیکلومین 10 و کولوفک ریتاد 200 خوب شدم اونم طولانی مدت راستش قطعشم نمیکنم چون دکتر گفته باید حالا حالا ها مصرف کنی یه هفته قطعش کردم دیدم داره اوضاع خراب میشه اسپاسم شدید داره برمیگرده من باهاش کنار اومدم خداروشکر عارضه ای هم ندیدم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 15, 93 5:46 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام به همه من 17ساله این مشکلو دارم با غالبیت اسهال .سال 88 سه ماه ترکیب کلوفک و لوپرامید اول صبح قبل ازصبحانه-البته 17ساله صبحانه نمی خورم-بهتره بگم اول صبح می خوردم با پیموزاید وکلومیپرامین-با کولپرمین ضدنفخ متفاوته- سه ماه علایمم غیب شد ازنظر گوارشی عالی بود اما بی قراری پا شدید داروهای اعصاب باعث شد همه رو قطع کنم حالا می خوام دوباره کلوفک رو امتحان کنم اما نمیدونم با شیردهی تناقض داره یا نه؟

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 19, 93 1:21 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
آخه منم تو نت وقتی سرچ زدم همه جا بیشتر رو تاثیر این تاکید کرده بود که بیشتر درد روده رو تسکین میده
من که اصلا درد ندارم...فقط اسپاسم و نفخ هس

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 29, 93 4:01 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

کولوفک برای من هیچ تاثیری نداشت، مشکلم ال جی هست

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 1, 93 11:55 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خوب اقا افشین چند مدت مصرف کردی؟
بیشتر بچه ها در مورد داروهای ضد افسردگی هم نوشته بودن که خوردن و تاثیری نداشته اما اکثرشون زیر دو ماه یا حتی فقط چند روز استفاده کردن و بدتر از همه اینا بدون تجویز پزشک و اینکه بدونن کدوم دارو یبوست میاره یا اسهال کسی که تپش قلب داره یا تیروییدش پر کار و کم کاره باید کدوم دارو رو بخوره یا نخوره سر خود دارو خوردن که هر ادم عاقلی میتونه حدس بزنه نتیجه اش چیه .اما من همین داروهارو تحت نظر روانپزشک مصرف کردم و این داروها تازه بعد از دو ماه بدن بهشون واکنش نشون میده
من الان 4 ماهه که مصرف میکنم یبوستم 95 درصد بهتر شده و بی اختیاریمو هم حداقل 40 درصد کم کرده برای درمان کامل هم میخوام به توصیه یکی از بچه های همین فروم دکتر مصطفی کلوفوک 200 و دی سییکلومین 10 رو امتحان کنم .چرا وقتی کسایی که مشکل مارو دارن و با پیدا کردن روشهای درست حتی شده به واسطه ی خوردن همیشگی دارو تونستن به زندگی عادی برگردن ما نا امید باشیم و بشینیم غصه بخوریم و بقیه رو هم نا امید کنیم؟ چرا یه عده حداقل از شر این بی اختیاری لعنتی خلاص شن و راحت به زندگیشون ادامه بدم اما تک تک لحظه های ما تو جمع با خجالت و شرمندگی و استرس و حتی ارزوی مرگ همراه باشه؟ من 12 ساله ای بی اس دارم و به لطف راهنمایی این دوستان احساس میکنم زندگی داره دوباره به من لبخند میزنه
ما ای بی اسی ها باید داروهای ارامبخش و گوارشی مپل دی سیکلومین و کلوفاک رو باهم مصرف کنیم تا به نتیجه برسیم
توصیه میکنم مطلب دکتر مصطفی رو تو بخش داستان زندگی بخونید

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 19 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید