با سلام مجدد
من هر بار میخوام تو فروم سر نزنم نمیشه. میام یه سرک میکشم و میرم.
بازم میگم اینقدر منفی نبافید.
آقایون یا خانم هایی که فکر میکنید مشکلتون از همه بدتره، drmona عزیز شما هم مشکل ندیده هستید. منم مشکل ندیده هستم. میخوای از مشکلات قبلی خودم بگم؟ از روش یه سریال 10 فصله میشه ساخت. یک سری مشکل بزرگ داشتم در حد همین ال جی و یا بزرگتر ولی کم کم حلش کردم. اصلا هم پشتیبان نداشتم مثلا با پدرم دعوام شد خوابوندم تو گوشش و ول کردم رفتم جای دیگه واسه زندگی. من مادرم رو تا چند سال پیش اصلا ندیده بودم. از 10 ماهگیم طلاق گرفتن. اصلا اینا رو نمیگم واسه درددل. من با شما غریبه هستم و نیازی هم به درددل ندارم میگم که بدونید همه مشکلاتی دارن تازه این ها جز مشکلات اصلیم هم نبود. نباید تسلیم شد منم ال جی داشتم و هنوز هم کمی فکرش هست و دارم کامل خوب میشم. تازه هنوز هم پیش روانپزشک نرفتم و وقت گرفتم. الان دارم کیف دنیا رو میکنم. الان زمان امتحاناتم هست. اصلا نمیدونم چی امتحان دارم؟ چه ساعتی؟ اصلا برام مهم نیست. که چی؟ یه مدرک بدن دستت بیفتی تو خونه هیج جا نتونی کار کنی؟ صبح برو تو پارک میخوای خلوت کن میخوای بدو میخوام آهنگ گوش کن. خلاصه هر کاری خواستی بکن. با رفقا برو سالن فوتبال کن والیبال هندبال ... و ...
حالا شما میگید این شرایط زندگی تو هست من که متاهلم چکار کنم؟ من که دخترم چکار کنم؟ زندگیت رو با شرایط خودت وفق بده نه خودت رو با شرایط زندگیت. آقا من یه حرفی که همیشه میزنم و شاید بی ادبی باشه اینه که زندگی رو باید کرد و گرنه اون تو رو میکنه. خیلی هم واضح.
سلامت و آرامش از همه چیز مهم تره.
خلاصه من که بهتون قول 100% دادم که همتون خوب میشید. راهش هم یکی دو ماه دیگه بهتون میگم البته اگه تا اون موقع خوب نشده باشین.
احتمالا غزاله خانم هم زودتر از من میان و مشکلات شما رو حل کنن. امتحاناتشون که تموم بشه احتمالا میان.