انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:30 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 7 پست ] 
نویسنده پیغام
 عنوان پست: ریزه خواری
پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 10:20 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سایه روشن نوشته است:
. . . . بین وعده ای غذایم به هیچ وجه ریزه خواری ندارم . . .

من هم با تجربه متوجه شدم كه ريزه خواري يا حتي ميان وعده هاي غذايي اثر بدي روي گوارش دارد، ولي دليلش را نمي دانم. شايد به دليل تداخل در هضم غذاهاي مختلف هست. قديمي ها هميشه خوردن به غير از مواقع سه وعده غذايي را كار درستي نمي دانستند. البته ميشه وعده هاي غذايي را به 4 هم افزايش داد.

انسان هاي هزاران سال پيش كه ژن هاي ما بر اساس زندگي آنها شكل گرفته، غذا خوردنشون به اين صورت بوده كه مثلا موقع شكار تا خرخره مي خوردند ولي بعد ممكن بود تا مدتي (مثلا يك روز تا شكار بعدي) چيزي براي خوردن نداشته باشند. غذاهاي آنها طوري بود كه امكان ذخيره كردنشون نبود پس امكان ريزه خواري هم كم پيش مي آمد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: ریزه خواری
پستارسال شده: جمعه دی 19, 93 1:56 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آرش نوشته است:
سایه روشن نوشته است:
. . . . بین وعده ای غذایم به هیچ وجه ریزه خواری ندارم . . .

من هم با تجربه متوجه شدم كه ريزه خواري يا حتي ميان وعده هاي غذايي اثر بدي روي گوارش دارد، ولي دليلش را نمي دانم. شايد به دليل تداخل در هضم غذاهاي مختلف هست. قديمي ها هميشه خوردن به غير از مواقع سه وعده غذايي را كار درستي نمي دانستند. البته ميشه وعده هاي غذايي را به 4 هم افزايش داد.

انسان هاي هزاران سال پيش كه ژن هاي ما بر اساس زندگي آنها شكل گرفته، غذا خوردنشون به اين صورت بوده كه مثلا موقع شكار تا خرخره مي خوردند ولي بعد ممكن بود تا مدتي (مثلا يك روز تا شكار بعدي) چيزي براي خوردن نداشته باشند. غذاهاي آنها طوري بود كه امكان ذخيره كردنشون نبود پس امكان ريزه خواري هم كم پيش مي آمد.

با سلام مجدد :D
اصلا ربطی به این چیزا نداره. من خودم همش در حال خوردن غذاهای بیرون هستم. ظهرها که از کافه غذا میگیرم. کلا هر موقع گشنم شد از بیرون یه چیزی میگیرم و میخورم. کاری به ساعت ندارم هر موقع شکم محترم دستور دادن که گشنشونه اطاعت امر میشه. همه جور میان وعده ای هم میخورم. به نظرم یکی از مشکلاتتون ترس از خوردن بعضی چیزها هست. البته بدن هر کسی یه واکنشی نشون میده. تو این چند ساله وزنتون کم شده یا زیاد؟

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 19, 93 3:05 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام در کل ریزه خواری کار اشتباهیه .منم قبل ای بی اس هر چی دوس داشتم هر موقع که میلم می کشید می خوردم مشکلیم پیش نمی یومد. اما الان هر وقت بی موقع یا روی هم بخورم کل دستگاه گوارشم بهم می ریزه .

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 19, 93 4:05 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

5setare نوشته است:
آرش نوشته است:
سایه روشن نوشته است:

اصلا ربطی به این چیزا نداره. من خودم همش در حال خوردن غذاهای بیرون هستم. ظهرها که از کافه غذا میگیرم. کلا هر موقع گشنم شد از بیرون یه چیزی میگیرم و میخورم. کاری به ساعت ندارم هر موقع شکم محترم دستور دادن که گشنشونه اطاعت امر میشه. همه جور میان وعده ای هم میخورم. به نظرم یکی از مشکلاتتون ترس از خوردن بعضی چیزها هست. البته بدن هر کسی یه واکنشی نشون میده. تو این چند ساله وزنتون کم شده یا زیاد؟

وزنم ثابت است، در كل لاغرم.
چند هفته اي ريزه خواري را كنار بگذار و نتيجه خوبش را ببين. من هم قبل آي بي دهنم مدام در حال جنبيدن بود و در ظاهر هم مشكلي نداشتم.

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 19, 93 4:36 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

این چند ماهی که سعی کردم ارامش داشته باشم وزنم بالا رفته ولی قبلا لاغر بودم .البته قرص هم میخورم .شایدم چون 8 ماه خام گیاه خوار بودم و دوباره پخته خوار شدم واسه همینه وزنم بالا رفته. :D

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 19, 93 10:44 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

و باز هم منفی بافی...
وقتی شکم پیغام میده که گشنشه باید سیر بشه. خوب چه دلیلی داره وقتی گشنم نیست بشینم به زور غذا بخورم یا وقتی گشنمه چیزی نخورم. من کاری به ساعت ندارم. کاری به 3 وعده غذایی ندارم. شما و بقیه دوستان منظورتون از ریزه خواری روی هم خوردن هست. از مغازه چیزی که چشمتون افتاد میخرید یا نگاه میکنید تو یخچال فلان چیز رو بر میدارید و میخورید و باز یه چیز دیگه روش. من منظورم میان وعده هست نه همه چی روی هم خوردن.
یک سری اصول رو باید رعایت کرد. هر کسی به بدن خودش بهتر آشنا هست بعضی چیزها رو نباید با بقیه چیزها خورد که کاملا درسته و نباید هم زیاد یا کم خورد.
بعد هم چیزی که میخورید باید مطمئن باشه اینکه چه موادی داره و ابنکه بهداشتی باشه. چیپس و کیک و فلافل و امثالش دو زار که نمیارزه هیچ ضرر هم داره.
من تقریبا مشکلی از LG یا مشکل گوارشی دیگه ای ندارم. در ضمن اینکه LG با IBS که شما میگید خیلی فرق داره. آخه یعنی چی؟ طرف چند سال خودش رو انداخته تو خونه که شکمش صدا میده یا اسهال داره؟ دیوانه ای مگه؟ اکثر مردم همین مشکلات رو دارن و اصلا به دید مشکل بهش نگاه نمیکنن.
LG ها یا توهم محض دارن یا فوبیا که بعد حمله پانیک دست میده و بو شروع میشه.اکثرا از دسته دو هستند. دیگه تشخیص با روان شناس. برید روان شناس بگید این احتمال رو میدید خودش راهنماییتوون میکنه. درمان این دو خیلی راحت هست و 100% خوب میشید. قولتون دادم.
اینقدر هم منفی نبافید. :D

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 21, 93 1:20 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ریزه خواری و بی نظمی در وعده های غذایی بزرگترین عامل پیدایش و بستر سازی برای زخم معده است:
زخم معده چگونه ايجاد مي شود؟

طب سنتی: کسی که معده سردی دارد یا غذاهای با طبع سرد مصرف می کند زودتر گرسنه می شود تا کسی که معده گرمی دارد یا گرمی مصرف می کند. علت وجود اشتهای کاذب یا ریزه خواری در بعضی افراد هم همین سردی معده است که با مصرف داروهای گرمی بخش معده بر طرف می شود.

تصویر

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 7 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید