انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:02 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه دی 22, 93 5:35 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

ساناز جان یه اسم یه اشاره یه چیزی که مطمئن بشیم منظورتون کدوم شخصه
اگر با من هستید نه من خیلی وقته هیچ قرصی استفاده نمیکنم البته بعد اونکه کاربری به نام حامد اومد و دوتا قرص معرفی کرد و بیشتر بچه ها تهیه کردند منم یه چند روزی استفاده کردم چون حرکت روده کند میکرد مشکل برام درست کرد منم کلا گذاشتمش کنار.
البته الان به مدت یک ساله بخاطر استرس خوابم بهم خورد کلا خواب خوب ارزوم شده شاید برای رفع این مشکلم قرص ضد استرس مصرف کنم البته با نسخه پزشک وگرنه بدلیل بدخوابی سر از امین اباد در میارم .

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه دی 22, 93 8:10 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بله‏ ‏با‏ ‏خو‏ دتون‏ ‏بودم.مال‏ ‏من‏ ‏دایمی‏ ‏نمیتونم‏ ‏هیچکاری‏ ‏نکنم‏ ‏الان‏ ‏البته‏ ‏هیچی‏ ‏نمیخورم‏ ‏چون‏ ‏نابود‏ ‏شدم‏ ‏واسادم‏ ‏بهتر‏ ‏شم.ب‏ ‏نظرتون‏ ‏نور‏ ‏چقد‏ ‏تاثیر‏ ‏داره‏ ‏همراه‏ ‏چی‏ ‏مصرف‏ ‏شه؟اون‏ ‏بیمارها‏ ‏که‏ ‏شامل‏ ‏جراحی‏ ‏نبودن‏ ‏با‏ ‏مصرف‏ ‏سه‏ ‏سال‏ ‏ویتامین‏ ‏د‏ ‏درمان‏ ‏شدن.درمان.اما‏ ‏راجب‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏نبود‏ ‏واس‏ ‏اسهال‏ ‏بود.یعنیربه‏ ‏ما‏ ‏تاثیر‏ ‏داره؟من‏ ‏دوروز‏ ‏خوردم‏ ‏خارجیشو‏ ‏خیلی‏ ‏حس‏ ‏خوب‏ ‏داشتم‏ ‏بورم‏ ‏که‏ ‏نمیفهمم‏ ‏خیلی‏ ‏بده.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 22, 93 8:27 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

ساناز جان من این قرصای که گفتید استفاده نکردم ...اما جراحی هم قبول ندارم واقعا ریسکش خیلی زیاده
خیلی ناشناخته و عجیبه این بیماری یه روز خوبی یه روز میبینی تمام وقایع انگار دارند دوباره تکرار میشوند و بازهم خودنمایی علائم ال جی که ثابت کنند تنهات نگذاشتند. :cry: :cry: :cry:
خدایا حواست به بیمارات هست؟

آخرین بار توسط فرشته در سه شنبه دی 23, 93 9:34 am ویرایش شده است، در کل 5 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 22, 93 10:03 pm 
آفلاین
کاربر ساده

ااول اینکه چیزی نخوردن وضع بدتر میکنه نه بهتر من دوره ای دانشجو بودم در شهرستان دو سه روزی که اونجا بودم چیزی نمیخوردم همین لاعث شد ت این 5 سال حافطمم ضعیف شه خودم خیلی ضعیف ولاغر شدم .

فرشته جان من خودم 5 سال تو خونه نشستم چی عایدم شد ?هیچی جز بی انگیزگی .خوبم نشدم فقط بی تفاوت شدم نسبت به همه چی
الان دوباره برگشتم تو اجتماع .میرم دانشگاهو ....روحیم خیلی داغون شده .ولی سعی از همه فاصله بگیرم تنها و اخر کلاس بشینم که اعصابم اروم باشه ولی بعضی وقتا نشد همه پچ پچ میکنن تو دلم میگم ایشالله مرضمو بگیرن تا درک کنن چون واقعا داغون شدم .همین جوری پیش برم و خوب نشم نهایت دو سال دیگه راهی تیمارستان میشم .یا اینکه بمیرم چون هم جسمی هم روحیی واقعا داعونو ضعیفم .خسته شدم اروزو دارم نیم ساعت بدون استرس روی صندلی بشینم خیلیا اینچیزا رو نمیفهمن

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 22, 93 12:21 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

پسر‏ ‏بودم‏ ‏خودم‏ ‏میگرفتمت‏ ‏مونا.ههههه.برو‏ ‏دکتر‏ ‏نا‏ ‏امید‏ ‏نشو‏ ‏اصلا‏ ‏من‏ ‏باورت‏ ‏نمیشه‏ ‏زندگیمو‏ ‏بگم‏ ‏بهت‏ ‏میگی‏ ‏چقد‏ ‏پروام‏ ‏زنده‏ ‏ام‏ ‏عین‏ ‏اقای‏ ‏همسایه‏ ‏تو‏ ‏کلاه‏ ‏قرمزی‏ ‏ماجراها‏ ‏داریم.من‏ ‏مطمعنم‏ ‏تا‏ ‏حدودی‏ ‏خوب‏ ‏میشیم‏ ‏همونم‏ ‏خوبه‏ ‏اگه‏ ‏بی‏ ‏بو‏ ‏کا‏ ‏کنیم‏ ‏کسی‏ ‏نمیفهمه‏ ‏اونم‏ ‏که‏ ‏غ‏ ‏ممکنه.همین‏ ‏دارو‏ ‏اعصاب‏ ‏و‏ ‏گوارشو‏ ‏بخورید‏ ‏تاثیر‏ ‏داره‏ ‏تا‏ ‏حدودی‏ ‏یهو‏ ‏درمانم‏ ‏پیدا‏ ‏میشه‏ ‏ناامید‏ ‏نباش‏ ‏ببین‏ ‏هممون‏ ‏ناله‏ ‏ایم‏ ‏خودم‏ ‏از‏ ‏تو‏ ‏بدتر‏ ‏باید‏ ‏بگذرونیم‏ ‏دیگه.ولی‏ ‏نرو‏ ‏تو‏ ‏اجتماع‏ ‏بهت‏ ‏توصیه‏ ‏میکنم‏ ‏خیلی‏ ‏بدتر‏ ‏میشی‏ ‏از‏ ‏غصه‏ ‏تو‏ ‏خونه‏ ‏ام‏ ‏بیکار‏ ‏نباش‏ ‏بافتنی‏ ‏بباف‏ ‏تی‏ ‏وی‏ ‏کامپیوتر‏ ‏نذار‏ ‏مغزت‏ ‏بیکارشه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 22, 93 12:34 am 
آفلاین
کاربر ساده

من الان 26 سالمه از هر لحاظ از هم سن و سالای خودم عقبم .اگه بمکنم تو خونه بیشتر دیونه میشم باید برم بیرون حتی اگه بدترین حرفا رو از درو بریام بشنوم من دو بار خودمو خونه نشین کردم دیگه بسهههر اگه قرار تا اخر عمر این مشکلو داشته باشم پس باید قبولش کنم درس بخونم کار کنم و ... گور بابای حرف مردم میدونم خیلی سخته ولی باید خودم قوی کنم باید

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 23, 93 11:11 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دکتر روانپزشکم یه قرص اضافه کرد به بقیه قرص هام. الان نقش اصلی رو آسنترا + ریسپریدون بازی میکنه.
من علائم و هر چه که از اول زندگیم تا حالا میدونستم رو خلاصه برای دکتر نوشتم و طی بررسی های مختلف این قرص( ریسپریدون) رو به بقیه قرص ها اضافه کرد.
راحت بگم ریسپریدون واسه جنون جوانی و حالت های فوق شدید وسواس و توهم به کار میره.
اصلا اصلا اصلا شما طرفش نرید مگر با تجویز روانپزشک.
الان هم افتادم تو خونه نمیتونم برم بیرون چون سرم گیج میره و میخورم زمین. درست نمیتونم حرف بزنم یا فکر کنم. گیج گیجم. خلاصه پدرم داره در میاد. روانپزشکم گفت باید تحمل کنی.
خلاصه خودمون رو گول نزنیم قضیه از جای دیگه ای آب میخوره...

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 23, 93 11:54 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام منم این قرص رو استفاده کردم حاضرم تا اخر عمر ال جی داشته باشم ولی اینو نخورم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 23, 93 12:16 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سایه روشن نوشته است:
سلام منم این قرص رو استفاده کردم حاضرم تا اخر عمر ال جی داشته باشم ولی اینو نخورم.

تاپیک مربوط به این دارو ، در صورت نیاز به ادامه بحث در این مورد : ریسپریدون

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 23, 93 4:34 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من‏ ‏حاضرم‏ ‏باکله‏ ‏بخورم‏ ‏زمین‏ ‏کلم‏ ‏خون‏ ‏بیاد‏ ‏همش‏ ‏ولی‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏نباشم.من‏ ‏ی‏ ‏مطالعات‏ ‏جدید‏ ‏یافتم‏ ‏که‏ ‏میگن‏ ‏نوعی‏ ‏انگل‏ ‏ناشناخته‏ ‏دخیله.من‏ ‏قبولش‏ ‏دارم‏ ‏چون‏ ‏باعث‏ ‏حرکت‏ ‏و‏ ‏انقباضات‏ ‏روده‏ ‏میشن‏ ‏و‏ ‏همینا‏ ‏ای‏ ‏بیرو‏ ‏شدید‏ ‏میکنه‏ ‏دکترمم‏ ‏که‏ ‏رودمو‏ ‏دید‏ ‏گف‏ ‏و‏ ‏اینکه‏ ‏اینا‏ ‏با‏ ‏مترونیدازولم‏ ‏بزور‏ ‏ازبین‏ ‏میرن‏ ‏و‏ ‏اینکه‏ ‏چرا‏ ‏مترونیدازول‏ ‏و‏ ‏انتی‏ ‏بیوتیکا‏ ‏تا‏ ‏حدودی‏ ‏خوب‏ ‏میکنن‏ ‏دلیلش‏ ‏انگلا‏ ‏تا‏ ‏حدودی‏ ‏کم‏ ‏میشن.چرا‏ ‏به‏ ‏سرماخوردگی‏ ‏ربط‏ ‏داره‏ ‏چون‏ ‏باعث‏ ‏بلغم‏ ‏سرد‏ ‏توسط‏ ‏خلط‏ ‏میشه‏ ‏و‏ ‏بدن‏ ‏سیستم‏ ‏دفاعیش‏ ‏ضعیف‏ ‏میشه‏ ‏این‏ ‏انگلا‏ ‏کیف‏ ‏میکنن‏ ‏و‏ ‏میگن‏ ‏حمله‏ ‏انگل‏ ‏ها‏ ‏گاهی‏ ‏با‏ ‏علایم‏ ‏انفولانزا‏ ‏شرو‏ ‏میشه‏ ‏مال‏ ‏من‏ ‏اونطور‏ ‏شرو‏ ‏شد‏ .با‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏ب‏ ‏تاثیر‏ ‏ابلیمو‏ ‏پی‏ ‏بردیم‏ ‏که‏ ‏ابلیمو‏ ‏‏ ‏ضد‏ ‏انگله.میگن‏ ‏ویتامین‏ ‏د‏ ‏تاثیر‏ ‏داشته‏ ‏من‏ ‏مطمعنم‏ ‏داشته‏ ‏چون‏ ‏انگلا‏ ‏با‏ ‏ویتامین‏ ‏نور‏ ‏میمیرن‏ ‏چرا‏ ‏طول‏ ‏میکشه‏ ‏چون‏ ‏این‏ ‏انگلا‏ ‏قوینو‏ ‏راحت‏ ‏ازبین‏ ‏نمیرن‏ ‏همونطور‏ ‏ک‏ ‏در‏ ‏مقابل‏ ‏انتی‏ ‏بیوتیک‏ ‏مقاو‏ من.بعضی‏ ‏از‏ ‏انگلا‏ ‏به‏ ‏مغزم‏ ‏حمله‏ ‏میکنن‏ ‏احتمالش‏ ‏هست‏ ‏این‏ ‏انگل‏ ‏ازون‏ ‏نوع‏ ‏باشه‏ ‏که‏ ‏مغزمونم‏ ‏درگیره.راه‏ ‏ازبین‏ ‏بردن‏ ‏این‏ ‏انگلا‏ ‏در‏ ‏خال‏ ‏حاضر‏ ‏ویتامین‏ ‏د‏ ‏و‏ ‏رفع‏ ‏بلغمه‏ ‏که‏ ‏تو‏ ‏خود‏ ‏من‏ ‏بلغم‏ ‏فراوونه‏ ‏و‏ ‏ببخشید....تو‏ ‏مدفوعمم‏ ‏همیشه‏ ‏هست.جایی‏ ‏خوندم‏ ‏ازمایش‏ ‏مدفوع‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏ها‏ ‏عجیبه‏ ‏پس‏ ‏همگی‏ ‏ازمایش‏ ‏مدفوع‏ ‏بدید.فک‏ ‏کنم‏ ‏همه‏ ‏چی‏ ‏توجیه‏ ‏شد‏ ‏همرم‏ ‏علمی‏ ‏گفتم‏ ‏میتونید‏ ‏سرچ‏ ‏کنید.انگلا‏ ‏موجب‏ ‏التهابات‏ ‏و‏ ‏مشکلات‏ ‏عصبی‏ ‏و‏ ‏مغزی‏ ‏میشن.من‏ ‏خودم‏ ‏هیچ‏ ‏مشکل‏ ‏عصبی‏ ‏نداشتم‏ ‏وقتی‏ ‏بیمار‏ ‏شدم‏ ‏بعد‏ ‏بیماری‏ ‏شرو‏ ‏شد‏ ‏افسردگی‏ ‏و.....من‏ ‏علت‏ ‏بیماریمونو‏ ‏عصبی‏ ‏نمیدونم‏ ‏اگه‏ ‏اصلش‏ ‏اون‏ ‏بود‏ ‏دارو‏ ‏درمان‏ ‏میکرد.بلکه‏ ‏مغز‏ ‏بیچارمون‏ ‏خودش‏ ‏درگیره‏ ‏علتش‏ ‏انگله‏ ‏نه‏ ‏اینکه‏ ‏مغزمون‏ ‏علت‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏باشه‏ ‏بلکه‏ ‏انگلان.همه‏ ‏نظر‏ ‏بدید.حتما‏ ‏ازمایش‏ ‏مدفوع‏ ‏بدید.بلغم‏ ‏باعث‏ ‏دفاع‏ ‏از‏ ‏انگلا‏ ‏میشه.پس‏ ‏تا‏ ‏اون‏ ‏هس‏ ‏دارو‏ ‏کم‏ ‏تاثیره.با‏ ‏گرم‏ ‏خوری‏ ‏رفع‏ ‏میشه.همه‏ ‏غذاها‏ ‏سرده‏ ‏نمیدونم‏ ‏چکار‏ ‏کنیم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com