انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:06 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه دی 23, 93 6:04 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
http://www.google.com/url?q=http://toxo ... iqfBaC_wXQ‏ ‏ببینید‏ ‏دفع‏ ‏گازنوشته

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه دی 23, 93 11:08 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام ساناز خانوم اینکارو نکن به سردی و گرمی غذاها زیاد توجه نکن .یه سالی من رفتم تو فاز طب سنتی .پیش چند تا دکتر طب سنتی رفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم .فقط دچار اسهال شدید و قار قور شکم شدم که تا قبل اون اصلا نداشتم بی خیال بلغم و این چیزا باش .من این راهو رفتم بمبسته

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 23, 93 1:48 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

حالا‏ ‏بلغمم‏ ‏ب‏ ‏کنار‏ ‏انگلا‏ ‏چی؟من‏ ‏همه‏ ‏چیو‏ ‏بررسی‏ ‏میکنم‏ ‏میبینم‏ ‏توجیه‏ ‏شدس.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 24, 93 9:56 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

راجع به انگل هیچ تجربه ای ندارم امتحان کن شاید جواب داد

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 24, 93 10:38 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

والله‏ ‏گذاشتم‏ ‏بعد‏ ‏دوهفته‏ ‏دیگه‏ ‏شروکنم‏ ‏الان‏ ‏فقط‏ ‏درگیر‏ ‏کم‏ ‏کردن‏ ‏بو‏ ‏واس‏ ‏امتحانم.مثلا‏ ‏سیر‏ ‏شیاف‏ ‏میکنم‏ ‏بو‏ ‏سیر‏ ‏بیاد‏ ‏فک‏ ‏کنن‏ ‏دهنمه.یا‏ ‏مثلا‏ ‏بیوکربنو‏ ‏شیاف‏ ‏کنم‏ ‏بو‏ ‏کم‏ ‏شه....نخندید‏ ‏مجبورم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 24, 93 2:35 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اوضاع اجابت مزاجت چطوریه?

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 24, 93 4:27 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

افتضاحه‏ ‏بواسیر‏ ‏گرید‏ ‏آی‏ ‏دارم‏ ‏الانم‏ ‏شقاق‏ ‏یبوست‏ ‏شدید‏ ‏باز‏ خیلی‏ ‏کمتر‏ ‏شده‏ ‏ولی‏ ‏هس.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 24, 93 4:42 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

واسه شقاق از کبسولای ژلاتینی ویتامین ای (e) استفاده کن .کبسولو باز کن ماده ی داخل اونو بزار روی زخم شقاق .چند بار این کارو تکرار کن خیلی زود شقاقت خوب میشه.وقتی که میدونی دیگه اجابت مزاجی نداری تا تاثیر داشته باشه

واسه یبوستت هم صبح ها هیچ غذای پخته نخور فقط دو وعده میوه.برای ناهار و یا شامت سوپ بخور

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 24, 93 5:05 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اخه‏ ‏میوه‏ ‏میخورم‏ ‏بوی‏ ‏تند‏ ‏درمیاد‏ ‏ازم.بو‏ ‏اسهال‏ ‏با‏ ‏اینکه‏ ‏اسهال‏ ‏نیست.ممنون‏ ‏از‏ ‏راهنماییت‏ ‏سایه‏ ‏جان.

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 27, 93 3:48 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سایه روشن جان در حال حاضر حدود 60 یا 70 درصد از مشکلات گوارشیمو با طب گیاهی درمان میکنم. به نظرم طبع و خاصیت غذاها یا میوه ها در عود یا بهبود مشکلاتمون موثره با اینکه بی شک این مشکلات گوارشیمون نشات گرفته از اعصابه حالا مواد غذایی ای هم که میخوریم ممکنه اون علائم رو تشدید کنه مثلا من از بچگی وقتی فلفل تند میخوردم دفعم دچار مشکل میشد که خب الانم یه جورایی آلرژی دارم بهش وقتی میخورم دو روز زندگیم تعطیل میشه...بعضی وقتا هم خودمون باید دکتر خودمون باشیم!
اولین چیزی که اولین دکترم (که اکثر پزشکان ایران رو به چشم قصاب میبینم که یه پیش بند چرمی کم دارن :) بلا نسبت خوباشون ،چون در تشخیص و درمان علائم ناتوان هستن و به جراحی متوسل میشن) بهم گفت این بود که کولیت عصبی داری تا آخر عمرت میوه و سبزیجاتو قطع میکنی و اصلا لب بهشون نمیزنیو الا آخر......با خودم گفتم این دیگه کیه مثلا رفته اروپا دوره دیده :!: ... یه دکتریه تو تبریز که اسم درآورده(کهنمویی) بعد از مراجعه دومم و یه بار مصرف داروهاش که علائم بسیار بدی برام ایجاد کرد و نزدیک بود راهیه بیمارستان بشم داروهاشو انداختم اونور و لب بهشون نزدم الان دو ماهی میشه خوردن میوه رو شروع کردم و هیچ مشکلی ندارم....بنظرم پزشکان مثلا متخصص ما باید همراه تجویز دارو یه دکتر روانشناس هم معرفی کنن اکثر مشکلات گوارشی ما از اعصابمونه

سلامت، سلامت، سلامت و موفق باشین

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com