sanaaaz1 نوشته است:
من منظورم نورتریپ تیلین بود اگه پست قبلو میخوندید میفهمیدید اینجا چ ربطی ب نور خورشید داره اخه.....من فک میکنم بچه ها مثه ما بویاییشونو درمورد بو خودشون از دست دادنو فک میکنن خوب شدن تو سایتای خارجیم همینه بچه ها چون میدونن بوشونو نمیفهمن ملاک را رفتار بقیه درنظر گرفتن و عده ای هم خوب شدن با جراحی و درمان پایه بیماری بوده مثله جراحی عضلات یا جراحی پرولاپس حتی خیلی خفیفش و درمان تیرویید هیچ قرص اعصابی تا حالا کسیو خوب نکرده اگه خوب میکرد خارجیارو خوب میکرد که بهتر از ما داروشون بعدم اونایی که میگن خوب شدن لطفا با بچه ها ملاقات کنید تایید شه اگه خوب شدن داشت دکترها اونو ب عنوان اختراعاتو کشفیاتشون ثبت میکردن ن اینکه هیچ تاثیری نباشه کمتر میکنه تازه دکتر بمن گف خوبم شی این مریضی دوباره برمیگرده و دوباره دارو. درمان هم من فقط تو موارد بالا که گفتم دیدم.خودم ی چکاپ کلی میخوام برم شاید شامل جراحی ها شم انشالله.اخرین بار ازمایش دادم تیروییدم لب مرز خطر بود.الانم خیلی اذیتم میکنه مخصوصا بعد داروها.من بابت بد نوشتنا معذرت میخوام چون با گوشی میام و تایپ باش سخته.
عزیزم سلام.
مگه تیروئید تاثیر داره رو بی اختیاری ...من حس میکنم نشت گاز دارم نه بی اختیاری ..و دست بر قضا تیروئید کم کار دارم اونم بدجور ..و شدید . درمان دارویی جواب نمیده.
خوش بحالتون لااقل بیمه اید یا خانوادتون پشتتونه من چی بگم.
تیروئید چه اثری میذاره؟
دلم میخاد با کسانی که مشکلشون مثل منه حرف بزنم و آشنا بشم و دوستایی مثل خودم پیدا کنم