انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:51 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 10:57 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
ولی‏ ‏غزاله‏ ‏خانوم‏ ‏تو‏ ‏سایتای‏ ‏معتبر‏ ‏خوندم‏ ‏که‏ ‏ی‏ ‏نظریس‏ ‏که‏ ‏دلیلشم‏ ‏مدفوع‏ ‏غیر‏ ‏عادی‏ ‏این‏ ‏بیماراس.من‏ ‏فقط‏ ‏چیزی‏ ‏میگم‏ ‏که‏ ‏خوندم‏ ‏ن‏ ‏پزشکم‏ ‏ن‏ ‏ادعاشو‏ ‏دارم‏ ‏رو‏ ‏من‏ ‏دارو‏ ‏تاثیر‏ ‏نداش‏ ‏وچندتا‏ ‏دیگه‏ ‏از‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏شاید‏ ‏مال‏ ‏شما‏ ‏از‏ ‏اعصابه‏ ‏با‏ ‏اقای‏ ‏کاربر‏ ‏ستاره‏ ‏حرف‏ ‏زدم‏ ‏داروهارو‏ ‏میخوام‏ ‏بگیرم‏ ‏اینم‏ ‏تاثیر‏ ‏نداش‏ ‏فقط‏ ‏فرضیه‏ ‏میکروب‏ ‏ناشناخترو‏ ‏قبول‏ ‏میکنم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 11:17 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

فقط بیماری من از اعصاب نیست بیماری همه ما سایکوسوماتیکه

کلا بیماری IBS به عنوان یه بیماری روانتنی شناخته شده
وجود انگل دلیل بیماری نیست
ممکنه تو اون تحقیقات اگر به زبان انگلیسی بوده شما برداشت درستی از مطلب نداشتین، شاید انگل عارضه دوم بیماری در اثر عدم کارکرد درست روده بوده
این بیماری فقط روان تنیه
داروی ZOLOFT ; عدم بازگشت سروتونین رو به همراه داره تو بدن ،که هم یه نوروترانسمیتره مغزیه و هم یه هورمون مهم در تنظیم حرکات
روده
فیزیولوژیه روده کلا به شدت با اعصاب عجین شده
میدونین مهمترین عامل زخم معده چیه ؟؟؟ استرس
و میدونین چرا اسم بیماریه ما روده تحریک پذیره و بیماریه ما روانتنیه ؟؟؟؟ چون تحریک در بدن فقط از راه اعصابه
پس انقدر هی نگین بیماریه شما عصبیه بیماریه ما از مریخ اومده
این بیماری فقط و فقط ریشه عصبی و ذهنی داره
تنها کار ما باید بیشتر متوجه روانمون باشه تا رودمون

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 11:25 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دارو رو شما تاثیر نداشته چون معقوله بیماریه روان و ذهن مثل بیماریه دیابت نیست که یه هورمون تزریق کنی و والسلام
فیزیولوژیه بدن هرکس با بقیه فرق داره ، چه برسه به فیزیولوژی روان که .... هرکدوم ما هزار جور شرایط مختلف رو از لحاظ روانی تجربه کردیم ، کودکی ، نوجوانی و حتی دوران جنینی مختلفی پشت سر گذاشتیم.که روان و ذهن خاص خودمون رو شکل داده
برای همین داروهای اعصاب به شدت متنوع هستن
و درمان بیماریهای اعصاب سخته
چون علاوه بر دارو باید فرد از لحاط ذهنی هم خودش رو درمان کنه
شما باید داروی اعصاب رو در کنار هزار کاری که باید برای بهبود شرایط روحی و روانیتون انجام میدین و در کنار مدریت هیجاناتتون بخورید.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 11:29 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من قرص های مختلفی رو توی این چند سال خوردم ولی نظرم روی سرترالین خارجی هست. الان از نظر ال جی مشکلم برطرف شده.
2 حالت در ال جی هست:
1.نفخ شکم (پیچیدن باد در شکم) که وقتی میاد و فرد خودش رو نمیتونه کنترل کنه و احساس میکنه که مقداری خارج شده که این مشکلم برطرف شده و هر موقع میاد نیازی به زور زدن واسه کنترلش نیست و بدن خودش کنترلش میکنه.
2.احساس گرمی در مقعد که به ذهن فرد میرسه که داره ازش بویی خارج میشه. این میتونه بخشیش ناشی از توهم باشه یا به خاطر استرس شدید پانیک رخ بده و واقعا از فرد بویی خارج بشه هر چند این بو نسبت به بوی نفخ شکمی خیلی کمتر هست و بوی خاصی داره و اگر فرد مقابل از مشکل شما خبر نداشته باشه اصلا به ذهنش نمیرسه که از طرف شما هست چون بوی معمولی نفخ شکمی نیست و خیلی خفیف هست.

مشکلات به روان برمیگرده.
در بعضی افراد ممکنه همراه اختلالات روانی مشکلاتی هم چون سو هاضمه هم باشه که میتونه یه کم اذیت کنه که اگه به دکتر بگید براتون کنار سرترالین مینویسه. نفخ شکم رو همه دارن ولی کم و زیاد داره و باید داروهایی بخورید تا کمتر بشه البته نه به خاطر ال جی بلکه به خاطر دل درد نشدن. وقتی باد شکم رو نگه میدارید دلتون درد میگیره.

بالا

عنوان پست: زخم معده
پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 9:48 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
غزاله نوشته است:

شما که پزشکی خوانده اید چرا؟
دلیل زخم معده باکتری هلیکوباکترپیلوری هست هزاران نفر بدون اینکه تغییری در استرشون ایجاد بشه با آنتی بیوتیک های مخصوص کاملا درمان شدند.
من یک نفر از اینها را از نزدیک می شناسم، هم استرس داره (آدم عصبی هست) غذا خوردنش هم اصلا مرتب نیست، چند سال زخم معده داشت ولی با درمان مخصوص این باکتری به طرز باورنکردنی تمام مشکلات معده اش حل شد و الان که چند سال گذشته زخم معده اش برنگشته.
این را هم می دانیم که زخم معده در انسان یک بیماری خیلی قدیمی است ولی از عمر کشف دلیل اصلی اش کمتر از 50 سال می گذرد.
مردم در عمل می دیدند که آدم های عصبی و استرسی! بیشتر زخم معده می گیرند پس خیلی ساده نتیجه گرفتند که دلیل این بیماری عصبی شدن هست و اشتباه محض بود، در واقع این بیماری آدم ها را عصبی می کرد نه برعکس.

البته این را بگم که بعضی شرایط باعث میشه که این باکتری در بدن بعضی ها فعال تر باشه و در بدن بعضی هیچ مشکلی ایجاد نکنه، ولی این مسئله در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمی کند.

آی بی اس هم ربطی به استرس و اعصاب نداره ولی خودش باعث استرس و اضطراب میشه. اگر کسی بتونه استرس را کم کنه خیلی خوبه چون بهتر میتونه آی بی اس را تحمل کنه. قرص های اعصاب هم کمک کننده هستند ولی درمان؟ به هیچوجه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 9:52 am 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

غزاله خانم اینکه گفتیم توهم .... در پاسخ به نظری بود که میگفتند ال جی ها متوهم هستند فکر میکنند این مشکلو دارند و دیگران دارند واکنش نشان میدهند ... حداقل من یکی از این اتهام شما مبرا هستم ;) (اینکه گفتید میگویند توهم خوب شدن دارید)
در خصوص عوارض دارو که نوشتید باید بگم من اونجا هم گفتم خودم از خوردن داروهای این چنینی متنفرم چون این عوارض را برایم داشته است نخواستم بگویم کلا این داروها برهمه همچین اثری دارد و نظرم را تعمیم بدهم.
در ضمن گاهی ادم مجبور بله مجبوره از چیزی که متنفره و اما برایش نفع دارد استفاده کند تو تجربه سابقم از داروهای روانپزشکی کفه عوارض نسبت به بنده سنگین تر بود شاید با داروهای دیگر قضیه برعکس شود.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 10:07 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

از عوارض اولیه دارو نباید ترسید. من روزهای اول مصرف سرترالین نمیدونید چه حالی داشتم که نمیتونم بگم. کمتریش 3 شب و روز نخوابیدن بود. حتی بعد از شروع تاثیر دارو که 2 هفته یا بیشتر بعد از مصرف هست هم فکرهای آشفته و رفتار غیر طبیعی داشتم. الان هم که دکتر ریسپریدون رو واسه توهم برام نوشته همون روز اول احساس مرگ کردم و فورا رفتم پیشش گفت طبیعیه و باید تحمل کنی.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 10:19 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

در ضمن کسی که توهم یا اختلالات روانی مشابه داره اکثرا انکار میکنه که این مشکل رو داره.
توهم یعنی چیزی که واقعا فکر میکنید اتفاق افتاده ولی در حقیقت وجود خارجی نداشته.
به هر حال من هم سرترالین خارجی واسه فوبیا و افسردگی مصرف میکنم هم ریسپریدون واسه توهم. هر دو رو دارم میخورم و کاملا خوبم هم از نظر جسمی هم روحی.
در کنارش کپسول پروبیوتیک میخورم(فمی لاکت) اصلا به ماست های پروبیوتیک اعتقاد ندارم و دروغه از نظر من. + مولتی ویتامین + کلیدیوم سی در دوز بالا.
خوردن با نخوردن فمی لاکت و مولتی ویتامین تاثیر چندانی نداره. کلیدیوم کمی تاثیر داره و سرترالین و ریسپریدون با تغییر دوز کاملا تاثیر گذارن روی افکار و وضعیت جسمی.

بالا

عنوان پست: Re: زخم معده
پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 11:57 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آرش نوشته است:
غزاله نوشته است:

شما که پزشکی خوانده اید چرا؟
دلیل زخم معده باکتری هلیکوباکترپیلوری هست هزاران نفر بدون اینکه تغییری در استرشون ایجاد بشه با آنتی بیوتیک های مخصوص کاملا درمان شدند.
من یک نفر از اینها را از نزدیک می شناسم، هم استرس داره (آدم عصبی هست) غذا خوردنش هم اصلا مرتب نیست، چند سال زخم معده داشت ولی با درمان مخصوص این باکتری به طرز باورنکردنی تمام مشکلات معده اش حل شد و الان که چند سال گذشته زخم معده اش برنگشته.
این را هم می دانیم که زخم معده در انسان یک بیماری خیلی قدیمی است ولی از عمر کشف دلیل اصلی اش کمتر از 50 سال می گذرد.
مردم در عمل می دیدند که آدم های عصبی و استرسی! بیشتر زخم معده می گیرند پس خیلی ساده نتیجه گرفتند که دلیل این بیماری عصبی شدن هست و اشتباه محض بود، در واقع این بیماری آدم ها را عصبی می کرد نه برعکس.

البته این را بگم که بعضی شرایط باعث میشه که این باکتری در بدن بعضی ها فعال تر باشه و در بدن بعضی هیچ مشکلی ایجاد نکنه، ولی این مسئله در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمی کند.

آی بی اس هم ربطی به استرس و اعصاب نداره ولی خودش باعث استرس و اضطراب میشه. اگر کسی بتونه استرس را کم کنه خیلی خوبه چون بهتر میتونه آی بی اس را تحمل کنه. قرص های اعصاب هم کمک کننده هستند ولی درمان؟ به هیچوجه.

باید بهتون بگم با GOOGLE کردن نمیتونین به من بگین که اشتباه میکنم . و عامل زخم معده هلیکوباکتره
اگه اینطوری میشد درباره بیماری ها اطلاعات پیدا کرد همه با گوگل کردن پزشک میشدن .
هلیکو باکتر( یکی از )عوامل ایجاد زخم معدس، زخم معده کلا یک توصیف عمومیه و عارضه ای از یه عامل یا بیماریه دومه که در اثر دارو درمانی یا تغییر در سطح هورمونها و تحریکات عصبی و در نتیجه تولید اسید بیشتر در معده اتفاق می افته.
جالبه بدونین برای القای زخم معده تو حیوانات آزمایشگاهی یکی از راهها اینه که اونهارو 24 ساعت تحت استرس شدید قرار بدیم.
پس لطفا با اطلاعات محدود و ناقصتون نیاین اینجا و ذهن بچه هارو مغشوشتر و آشفته تر کنین و به جهت و راه اشتباه هدایتشون کنین .
در ضمن من پزشک نیستم .

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 30, 93 12:05 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوستان برای سرچ درباره بیماریها اصلا نباید صفحات فارسی رو مطالعه کرد . چون کاملا پر است از غلط.
یه نمونه همین زخم معده ای که آقا آرش میگن عاملش فقط هلیکوباکتر است : اگر انگلیسی سرچ کنین این جواب دیده میشه :
Helicobacter pylori is one of the most common causes of peptic ulcer.
در سرچ فارسی : عامل اصلی این زخمها را وجود و تکثیر باکتری هلیکوباکتر پیلوری می‌دانند.
این 2تا جمله خیلی فرق دارن .
هلیکو باکتر یکی از عوامله . اگر توجه داشته باشین تو بچه های مدرسه ای سالم و حتی ما که دانشجوییم روزای امتحان دل درد داریم معمولا و گوارش به هم ریختس . این بخاطر استرسه
استرس اولین جایی رو که تحت تاثیر قرار میده دستگاه گوارشه .

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com