انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:06 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه بهمن 5, 93 12:57 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

روده بزرگ منظورم بود
منم به هیچ وجه بکسی کولونوسکوپی در مطب رو توصیه نمیکنم
خود من کلی در مورد این موضوع مطالعه کردم,دکترای مختلفی هم رفتم اما این موضوع رو قبول نداشتن فقط گفتن سندروم خم طحالی داری وآی بی اس,فک کنم دکتره رو هوا زد!!!!!!!!!

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 7, 93 1:09 am 
آفلاین
کاربر ساده

آرش جان شما نظری نداری؟

بالا

عنوان پست: سندرم خم طحالی !
پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 8, 93 9:41 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من این را قبول ندارم که مشکل را فقط مربوط به روده بزرگ بدانیم. خیلی از مشکلات این عضو به ورود غذای هضم نشده به آن مربوط می شود. در واقع وقتی معده و روده کوچک کار خود را درست انجام ندهند، روده بزرگ به مشکل بر می خورد.
مثلا در مورد خودم عقیده دارم به دلایل نامشخص، معده ام زودتر از حد نرمال غذا را از خود عبور می دهد.(دریچه انتهای معده مشکل دارد؟)

سندرم خم طحالی را نشنیده بودم. اگر معادل انگلیسی آن را بدانیم بهتر می توانیم اطلاعات بدست بیاوریم. ولی یک نکته را توجه کنید: بعضی دکترها وقتی کولونسکپی انجام می دهند و همه چیز نرمال است فکر می کنند این مسئله باعث اعتراض بیمار می شود که اینکار را بی جهت انجام داده اند. مثلا دکتر بعد از کولونسکپی روی دوست من به او گفت که روده اش پیچ خورده است!!! ولی داروهای این دکتر بعد از کولونسکپی با قبل آن تغییر چندانی نکرد که معلوم نشد این تشخیص اصولا چه فایده ای داشت؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 8, 93 10:01 pm 
آفلاین
کاربر ساده

حالا من بر عکس شما، غذا خیلی دیر از معدم خارج میشه
و همینم باعث آسیب زیاد به معدم شده
و قبل اینکه بدونم آی بی اس دارم کلی درمان روی معدم انجام دارم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 8, 93 10:01 pm 
آفلاین
کاربر ساده

بعضی وقتا (خیلی کم اتفاق میوفته) دسشویی که میرم، بعد از دفع، یه درد عجیبی داخل روده بزرگم احساس میکنم
درد زخم یا یه چیز سطحی نیس، عمق داره. مثل اینه که یه تار عصبی یه تیکه درد میگیره و خیلیم شدید
یه چن دیقه تحمل میکنم و خوب میشه.
چن بار هم شده تو خواب همین درد میاد سراغم و به حدیه که از خواب بیدارم میکنه و میرم دسشویی و اما خبری نیس
نمیدونم این درد شرو میشه خواب بد میبینم یا خواب بد میبینم و این درد شرو میشه!
در کل احساس میکنم عصبیه
این بار که رفتم پیش دکتر برا اولین بار این موضوع رو گفتم، نمیدونم چی به ذهنش رسید ولی پرسید که چرا تا حالا بهش نگفتم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 26, 93 10:07 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام,من هميشه درد بسيار شديد در معده و رودهام دارم,ولى اين دردا هميشه تو کل شبانه روز باهام هست ديگه خسته شدم الان يکى دوساله دارم درد ميکشم دکترا هم ک اصلا توجه نميکنن تالا صدبار دکتر رفتم ,انواع داروهارو هم مصرف کردم ولى اصلا بهبود پيدا نکردم دکترا ميگن آى بى اس دارم يعنى آى بى اس تو همه لحظه ها بايد باشه؟حتى وقتايي ک خيلى خوشحالم هم معده دردو حتما دارم,فقط تو خواب بيارم نميکنه,صبحا ک از خواب بيدار ميشم دردم خيلى شديده تا ظهر کمى بهتر ميشه بازم شب شديد ميشه,اسهال ک اصلا ندارم يکم يبوست و نفخ دارم ک طبيعيه به نظر خودم,اين ديگه چ نوع آى بى اسيه؟فقط درد شديده آخه تا کى؟ :!:

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 26, 93 7:23 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام مهساجون
منم مث شمام,24ساعت درد میکشم,ی بار معده درد,ی بار دور ناف یه بار روده هام,گاهی وقتا دل پیچه و نفخ,واقعا منم خسته شدم,بدیش اینه که دکترا اصلا نمیتونن کاری کنن,فقط میگن اعصاب,ی بار ب یکیشون گفتموقتی اعصابم ارومه چرا درد دارم,گف فک میکنی ارومی همینکه تو ذهنت ب چیزی فک کنی ینی اعصابت داغونه....
مهسا جون شمام بعد غذا درد داری؟من تحمل غذا ندارم,ینی غذا میخورم احساس خفگی وستگینی شدید میکنم ومجبورم برم و به زور استفراغ کنم ک کمی اروم شم وحداقل سنگینی سردل رو نداشته نباشم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 26, 93 11:44 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

سلام مهساجان. من با خوردن دوتا قرص فاسد دوسال تموم دلدرد شبانه روزی داشتم اوه یادم میاد دادم میاد :)
صبحا دردم بیشتر بود بعد کمتر میشد اما بود وشکمم نفخ زیادی داشت انگار داخل روده هام در حال غل غل بودن :oops:
تا اینکه بالاخره رفتم دکتر که کم کم خوب شد الانا استرسی بشم دلدرد میگیرم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 27, 93 10:03 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

آره دقيقا منم مثل شمام ولى تهوع بهم دست نميده الانم دارم ريفاکسمين مصرف ميکنم ببينم چى ميشه فعلا ک تاثير نداشته
ويداجون من اين حرف دکترا رو اصلا نميتونم قبول کنم که بخاطر استرسه و اينا مثلا الان عيده من خيلى بيخيال و خوشحالم ولى دقيقا همون دردا باهامه :(,دکتر من گفته بود ربطى به اعصاب تو نداره اون عصب روده هاته ک مشکل داره که اين حرفشو قبول دارم. درمور غذا هم غذا هاى سنگين و دير هضم بخورم داغون ميشم ولى درغير اين صورت همون درد هميشگيه
فرشته جون خدا رو شکر بهتر شدين منم بعد خوردن هاتداگ :| اينجورى شدم ولى خب حتما از قبل زمينشو داشتم الانم به هر درى ميزنم بهتر شم :geek:

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 27, 93 1:38 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
mahsa نوشته است:
.... من اين حرف دکترا رو اصلا نميتونم قبول کنم که بخاطر استرسه و اينا مثلا الان عيده من خيلى بيخيال و خوشحالم ولى دقيقا همون دردا باهامه ....

مهسا خانم عزیز. ظاهرا همه اول بیماری، استرس و اضطراب و یا ترس را انکار می کنیم و میگیم "دکتر سواد ندارد و بی خود می گوید من اعصابم هیچیش نیست و در آرامش کاملم. " و یا " من فقط یک مشکل فکری دارم و آن هم مشکل روده ام است"
برای من این مرحله 15 سال طول کشید تا متوجه بشوم و قبول کنم که دکتر اشتباه نمی کند مشکل در مغز است نه در روده.( تازه اگه این انجمن نبود باز هم متوجه نمی شدم)
روده خود قربانی افکار نا آرام موجود در مغز شده است.

به این مسئله هم توجه کنید که برخی از اضطرابهای انسان در ناخودآگاه اوست و فرد خود متوجه آنها نیست . و یک متخصص روانشناس از روی علایم می تواند متوجه آنها شود. علائمی مثل تند تند حرف زدن ، خجالتی بودن، و یا مشکل در ارتباط چشمی و یا انزواطلبی.
و یا ممکن است مشکل اضطراب ناشی از پایین بودن مهارتهای اجتماعی باشد. مثل مهارت حل مسئله، یا مهارت مقابله با اضطراب و استرس و یا مهارت مقابله با بحران و غیره.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com