انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 11:56 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه فروردین 10, 94 11:57 am 
آفلاین
کاربر ساده

بچه من ديشب برا اولين بار رفتم پيش يه روانپزشك.بهش گفتم كه كوليت عصبي دارم.ميخاستم بفهمم چيزي ميدونه.بعد گفت كه اي بي اس داري بعدخودش گفت كه نفخ ويبوست واسهالو خلاصه همه علايمي كه داريم و گفت .برام نورتريب.كليدينيوم.الپرازولام.سيتالوپرام.نوشت.وگفتش كه من مثل تو بيمار زياد داشتم وتا الان هيچ كس نبوده كه خوب نشده باشه.بهش گفتم من از اينا زياد مصرف كردم .گفت كه اينارو بايد باهم مصرف كنم تو يه دوره درمان.بهش گفتم پ نياز نيست كه داروهاي گوارشي كه استفاده ميكنم ديگه بخورم.گفتش لازم نيس كه هيچ داروي ديگه اي استفاده كنم وگفت كه داروهاي تو هميناهستن ديگه.منم ميخام يكي دو ماهي زير نظر اين دكتر باشم.ولي من از داروهاي گوارشي فقط فمي لاكت رو ميخام با اين داروها مصرف كنم.
حالا ميگم دوستاني كه رفتن پيش روانپزشك .اوناهم بهشون گفتن كه مثلا من خوبت ميكنم.يا اينكه مثلا مثل تو بيمار داشتم و خوب شدن.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 10, 94 12:07 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

نه والا به من که نگفتن .خودم واسشون توضیح دادم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 11, 94 7:27 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام اشنا شما سرترالین رو مصرف میکنین?روی شما چه تاثیراتی داشته

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 11, 94 8:36 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
خانم سایه روشن عریز. راستش منصرف شدم. شما چطور ؟ شروع کرده اید؟

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 11, 94 8:52 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اره 12 روزی میشه تا الان بد نبوده فقط اجابت مزاجم بیشتر شده .واسه چی منصرف شدید? اوایل مصرف گوارش رو بهم میریزه و فک کنم به مرور زمان کمتر بشه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 11, 94 9:31 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

فکر می کنم باید ریشه ای مساله را حل کنم. الان در حال مطالعه خودکاوی هستم. کتاب خودکاوی کارن هورنای را مطالعه می کنم. احساس می کنم به راه حل اساسی دارم نزدیک می شوم.
فکر کردم اگر آرام بخش مصرف کنم متوجه نشوم که تغییراتم از دارو است یااز تغییر افکار. میدانید که من به این روش اعتقاد دارم. و فکر می کنم علاوه بر آی بی اس دیگر مشکلاتم را هم می توانم با این روش حل کنم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 12, 94 12:15 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام منم با شما کاملا موافقم انشالله که موفق بشین .منظور از خود کاویی چیه?

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 12, 94 1:18 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

خانم سایه روشن عزیر، پیش خود فکر کردم حالا که علاقمند به بحث خودکاوی شده ایم یک تاپیک با این موضع هم ایجاد کنیم بد نیست.
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=48&t=765&p=8347#p8347

بالا

عنوان پست: بردیا
پستارسال شده: دوشنبه فروردین 17, 94 11:50 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

به نام خدا
سلام به همه عزیزان من سال ۸۲تو کلاس کنکور به خاطر ترس از استاد و داشتن استرس دچار ای بی اس شدم
تا مدتها نمی دونستم این بیماری چیه بخاطر همین کلی دکتر رفتم اما نتیجه نداد چون علت گوارشی نیست علت اعصاب
ما ها نه مشکل گوارشی داریم نه مشکل دفع مدفوع
استرس باعث میشه عصب به روده ها دستور بدن گاز روده رو بدون اختیار خارج کن همین
حالا یه تعداد قرص درمون ما ای بی اس ها است من خودم چند ماه اسنترا می خورم کمی بهتر شدم دکترهم گفته طول درمان داره خوب داشته باشه من که امیدوارم خوب بشم و ارزو می کنم همه بچه ها سلامتیشون رو بدست بیارن

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 27, 94 12:36 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

[quote="آشنا"]فکر می کنم باید ریشه ای مساله را حل کنم. الان در حال مطالعه خودکاوی هستم.
اگه مستند راز رو دیده باشید مردی هست که با هواپیماش سقوط میکنه و بقدری اسیب میبینه که هم فلج میشه هم ریه هاش خیلی تخریب میشن و میسوزن طوری که بدون دستگاههایی که بهش متصلن نمیتونه زنده بمونه وتنها حرکتی که میتونسته انجام بده پلک زدن بوده.با خودش فک میکنه نمیتونه بقیه عمرشو مثل یه گیاه زندگی کنه و به خودش قول میده تا کریسمس با پاهای خودش از بیمارستان بیرون بره شاید باورش سخت باشه که این مرد تنها با نیروی ذهن و اراده اش ریه هاش ترمیم میشن و کم کم حس به انداماش برمیگردن و درست تو کریسمس اگرچه به کمک عصا اما با پاهای خودش از بیمارستان بیرون میره!!!!!!!!!!!!
حالا به نظر شما این دستگاههاو داروها بودن که نجاتش دادن یا نیروهای ذهنیش؟
نظر شخص من اینه که هر دو
در واقع دستگاههاو داروهازمینه ای ایجاد کردن که کمی بهتر شه و جون بگیره و براش فرصتی فراهم کردن که بتونه رو نیروهای ذهنیش کار کنه و ازشون کمک بگیره .
شمارو نمیدونم اما خود من اگه بلد بودم از این نیروها استفاده کنم هیچوقت مریض نمیشدم.الان چند سالیه رو خودم کار کردم و ادم دیگه ای شدم گرچه هنوز تا شخصیت مطلوبم راه هست اما میخوام بخودم یه لطفی بکنم و از امکانات استفاده کنم و کاملا با شما موافقم که تنها راه درمان حل ریشه ی اونه و در کنار دارو که بعد سالها جواب داده رو خودم کار کنم .با دارو میخوام یکم جون بگیرم شاد شم امید پیدا کنم و همینطور راهمو تا بهبودی کامل طی کنم.البته شما مختارید هر راهی که میخواین امتحان کنید اما چون همدردیم پیشنهاد میکنم به درمان دارویی بیشتر فک کنید وقتی چند نفر کامل خوب شدن و عده ای هم مثل من تغییر کردن چرا ما خوب نشیم؟بخدا دله شمام به یکمی خوشی و امید واسه ادامه راه احتیاج داره....
ببخشید پر حرفی کردم حرفای دلم بود واسه یه <اشنا>....!!!!!!!!!!

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com