انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:25 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند


قوانین انجمن


برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید



ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه فروردین 15, 94 7:56 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
در سال‌های اخیر، ساعت‌های هوشمند بی‌شماری از سوی کارخانه‌های مختلف به بازار فناوری ارائه شده‌اند که دارای قابلیت‌هایی مانند اندازه‌گیری ضربان قلب، نبض یا میزان سوخت‌وساز کالری‌های بدن بوده‌اند اما اسمارت واچ متفاوتی تولید و عرضه شده که به کاهش میزان استرس کاربران می‌پردازد. اسمارت واچ Emvio دارای عملکردی متفاوت نسبت به سایر اسمارت واچ‌هایی است که تاکنون عرضه شده‌اند، این اسمارت واچ به کاربران اجازه می‌دهد تا مدیریت استرس خود را در دست داشته باشند.
کاربران این ساعت را همانند یک ساعت معمولی دور مچ خود بسته و در ساعات مختلف روز که میزان متفاوتی از استرس را تجربه می‌کنند، ساعت هشدارهای مختلفی را روی صفحه نمایش ظاهر می‌کند تا کاربران بتوانند به مدیریت استرس خود بپردازند. این ساعت به نمایش میزان ضربان قلب و نبض پرداخته و امتیازی از ۰ تا ۱۰ را به کاربر می‌بخشد تا بتواند به کنترل استرس خود بپردازد.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 19, 94 8:05 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
یک شرکت کانادایی جلیقه‌ای تولید کرده که با متورم‌شدن، کاربر را به نوعی در آغوش گرفته و از اضطراب وی می‌کاهد.

آزمایش‌های بالینی نشان می‌دهند این جلیقه اثری بسیار مثبت روی اوتیسم و اختلالات حسی دیگر و همچنین بزرگسالان مبتلا به اختلالات استرس و اضطراب دارد. جلیقه مزبور از لحاظ بالینی دو بار و توسط تیمی از دانشگاه ویکتوریا و تیم سازنده آزمایش شده است. هر دو این آزمایش‌ها نتایج بسیار مثبتی را مبنی بر اینکه این جلیقه اضطراب و تروما را کاهش می‌دهد و عواطف مثبت را با فعال‌کردن سیستم عصبی پاراسمپاتی (که اعمال ناخودآگاه را تنظیم می‌کند) افزایش می‌دهد، نشان داده‌اند؛ با این حال گفته می‌شود، تعداد شرکت‌کنندگان حاضر در این آزمایش‌ها بسیار پایین است؛ بنابراین نتایج به‌دست‌آمده قطعی نیستند.
جلیقه Snug Vest موفقیت زیادی را از زمان تجاری‌شدن در سال 2013 به‌دست آورده و شرکت تولیدکننده کانادایی صدها نسخه از آن را در سراسر دنیا به فروش رسانده و جوایز بین‌المللی معتبری را نیز از آن خود کرده است.
http://www.donya-e-eqtesad.com/news/870868/

تصویر


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 19, 94 12:10 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: شنبه فروردین 3, 92 8:32 pm
پست: 727
محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
مرسی آقا آرش. اینکه از وسایل کمکی برای کاهش استرس استفاده شود فکر خوبی و جالبی است.
ولی راه دایم و پایدار تفییر خواستگاه استرس است یعنی تغییر فکر.

_________________
معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: یکشنبه فروردین 30, 94 8:46 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
مصرف میزان قند بالا ممکن است استرس را در انسان پایین آورد. اما این نگرانی وجود دارد که تاثیر فوق می‌تواند محرکی برای مصرف بیش از حد مواد قندی و تشدید تاثیرات مخرب مواد قندی بر سلامت از جمله بروز چاقی باشد.
http://isna.ir/fa/news/94013011750/%D8% ... 8%B3%DB%8C


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 9, 94 7:13 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
خودآزمایی اضطراب زونگ روشی ساده برای اندازه‌گیری اضطراب است . این تست را پروفسور ویلیام زونگ در سال ۱۹۷۱ طراحی کرد و از آن زمان تاکنون در ارزیابی‌های روانپزشکی و روانشناسی بکار می‌رود.
بهتر است این تست را در محیطی آرام و زمانی که اتفاق نگران‌کننده‌ای نیفتاده انجام دهید. پرسشها را به دقت بخوانید و گزینه ای که بهتر احساس شما را توصیف می کند انتخاب کنید.
http://www.bbc.co.uk/persian/science/20 ... assessment
نمره من 45 شد.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 9, 94 12:00 am 
آفلاین
کاربر ساده

تاریخ عضویت: جمعه مهر 18, 93 9:07 pm
پست: 44
3ـ فرضیه آسیب پذیری عضوی: طرفداران این نظریه معتقدند آسیب پذیری عضوی از قبل باید در فرد وجود داشته باشد که تحت تأثیر عوامل مخرب، تشدید شده و باعث بیماری روان تنی شود.

من با این نظر موافقم.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 9, 94 2:39 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: جمعه مهر 4, 93 8:26 pm
پست: 510
محل اقامت: تهران
از نظر بنده استسرس هیچ ربطی‌ به این بیماری نداره! حالا افسردگی شدید چرا! بنده بسیار شاد هستم حالم خوب هست این بیماری میاد خوب استسرس میگیرم! این بیماری باعث استرس من می‌شه! حالا شاید استارت و نقطه شروع این بیماری با استرس باشه! اما در ادامه این بیماری ربطی‌ نداره از نظر من! وقتی شما در عروسی‌ هستید شاد هستید! مثال میزنم! خوب اونجا اگه حال شما بد شه استرس میگیرد. واگر نه چه لزومی داره بی‌ دلیل ستسرس بگیریم! بعضی‌ وقت‌ها انقدر شنگول هستیم که یاد مان میره که بیماریم حتا! اما وقتی‌ میاد سراغ ما استسرس هم بدنبال اون میاد! شاید خیلی‌‌ها باشند که استسر س میگیرن بدتر میشن! اما خواستم بگم خیلی‌‌ها مثل من هستند که طنز و شاد هستند! استسرس ندارند زیاد! اما باز همونه! اگر قرار بود با رفع استسرس درمان شیم باهمون قرص‌های افسرردگی 100% همه خوب بودند!

_________________
من با این سایت فارسی تایپ می‌‌کنم اگر برخی‌ کلمات اشتباه هست از اینجاس.
http://behnevis.com


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 14, 94 2:43 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

تاریخ عضویت: جمعه اردیبهشت 3, 94 12:32 am
پست: 5
من با تمام وجودم ربط بین استرس و آی بی اس رو درک کردم. :?
یادمه یه بار در حین چت با یه دوستم که البته دختره یهووووووو دچار استرس شدم دیدم بللللللللللللللللللله شکمم پیچید و دچار اسهال شدم که جتی نتونستم به دستشویی برسم لباسم خیس شد از اسهالی که آب آب بود. :cry:
متاسفانه به وجود اومدن چنین مواردی استرس منو تشدید کرده و باعث شده شدیدااااااااااااااااااااااا حس بدی پیدا کنم نسبت بهآی بی اس.
یا اگه کیسی چیزی برا ازدواج برام پیش بیاد دیگه آرزو می کنم بمیرم از بس حالم بد میشه :cry:


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: علت و معلول
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 14, 94 10:52 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
خانم فاطمه،
به نظر شما آی بی اس باعث استرس می شود یا استرس دلیل ایجاد روده تحریک پذیر است؟


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 16, 94 4:10 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: جمعه مهر 4, 93 8:26 pm
پست: 510
محل اقامت: تهران
سوال خوبی‌ بود آرش خان! من امشب خدارو شکر خیلی‌ حالم خوب بود و هیچ استرسی هم نداشتم! اصلا فکر به استرس نداشتم.! اما وقتی‌ دچار علائم میشم بعضی‌ اوقات ناخوداگاه استرس میگیرم میرم تو فکر که اگر الان فلان جا بودم چی‌ کار می‌کردم اگه الان مسافرت بودم چی‌! اگه الان ..... همین فکر‌ها باعث می‌شه بد بخوابم! و عصبی بشم!

اما یه شب هایی مثل امشب که اصلا مشکلی‌ نداشتم خوب استرسی هم ندارم! پیش آمده که استرس داشتم اما حالم خوب بود! الان که فکر می‌کنم به یاد دارم که شروع بیماری من با بد خوابی‌ و افسرردگی شدید توام شد! بطوری که شاید روزی ۴ ساعت نمیخوابیدم! و افسرده شدید بودم! استرس رو دلیل این بیماری هرگز نمیدونم!

_________________
من با این سایت فارسی تایپ می‌‌کنم اگر برخی‌ کلمات اشتباه هست از اینجاس.
http://behnevis.com


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند


چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com