انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:27 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 11 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 11:52 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
دوستان ما در طبقه 3 یک آپارتمان 5 طبقه زندگی می کنیم(هر طبقه یک واحد است). حدودا از دو ماه پیش طبقه بالای ما (4) ، بچه 2ساله شان تا ساعت 12 شب می دود. ما به این همسایه مان چند بار گفته ایم که ما هر روز ساعت 10.30 شب می خوابیم . لطفا بچه تان بعد از این ساعت ندود. قبل از 10.30 شب و روز هر چه می خواهد بگذارید بدود. :)
همسایه مان هم اوایل بله را می گفت ولی هیچ تفاوتی در دویدن بچه شان در شب نداشت.
بالاخره یک شب ساعت 12 شب که صدای دویدن بچه شان می آمد بلند شدم و زنگ زدم و خواهش کردم که نگذارند بچه شان بدود.

به من گفت: آقای آشنا اینجا آپارتمان است و یک محل عمومی است و اگر شما نمی توانید در آپارتمان زندگی کنید برید و منزل تک واحدی بگیرید. :o
من که با این حرفش عصبانی شدم. گفتم: به نظر من هم شما قاطی کرده اید. :evil:
و تلفن را قطع کردم.

فرداش از همسایه طبقه 5 خواستم که وساطت کند و مشکل را حل کند. ولی ظاهرا به او هم گفته بود چشم.

ولی باز هم فرقی در دویدن بچه شان بعد از 10.30 شب پیدا نکرد .

به نظرتان من چکار کنم؟ :roll:

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 3:06 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام
اصطلاحا به این بچه ها میگن گودزیلا.من هم یک پسر خاله گودزیلا دارم که وقتی میاد خونمون همه چیزو نابود میکنه و یک لحظه هم اروم نمیشه.چند بار هم شکنجه اش کردم باز فرق نمیکنه.تنها راهی که تونستم جلوشو بگیرم این بود که یکی از دوستام سرباز بود و با لباس نظامیش اوردمش جلو پسر خالم و ترسوندمش از اون روز به بعد دیگه هر وقت میاد خونمون ساکت یک گوشه میشینه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 6:21 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
نقل قول:
به من گفت: آقای آشنا اینجا آپارتمان است و یک محل عمومی است و اگر شما نمی توانید در آپارتمان زندگی کنید برید و منزل تک واحدی بگیرید. :o

:lol:
این همسایتون خیلی اوضاعش خرابه ، اگر من بودم هر روز می رفتم در خونش و بهش اعتراض می کردم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 9:43 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
طبقه پایین منم دو تا همسایه روانی دیوار به دیوار همه خونشون، هر وقت یکی از همسایه ها صداش میره بالا اون یکی هسایه با مشت میکوبه به دیوار، اونم نامردی نمیکنه با مشت میکوبه به دیوار و جوابشو میده، یه نیم ساعتی دعوا از طریق کوبیدن مشت به دیوار ادامه پیدا میکنه آخر سرم خسته میشن بی خیال میشن و خستگی در میکنن تا دعوای بعدی، البته یکی که مشت میزنه به دیوار اون یکی سعی میکنه محکم تر بکوبه که زورشو به رخ اون یکی بکشه، دیشب خیلی صداها قوی بود فک کنم از مشت گذشته با پا دارن میکوبن به دیوار :lol: :lol: :lol:
حالا منو میگی، جای اینکه بخاطر سر و صدا ناراحت باشم یه دل سیر به اینا میخندم، کلا روحیه شاد کنن لامذهب :lol: :lol: :lol:
بنظر من آشنا جان بی خیالی طی کن، به هر چیزی حساس بشی داغونت میکنه، مث ال جی ها که به واکنش مردم خیلی حساس شدن و روز به روزم داره بیشتر بهشون فشار میاره

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 10:18 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

پاندا و عباس عزیز مرسی خیلی وقت بود اینقد نخندیده بودم :lol: . :lol: :lol:

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 27, 94 6:45 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

منو چی میگین همسایه طبقه پایینی خانم مطلقه ای هست که مشکل اخلاقی داشته و بخاطر روابط نامشروع شوهر سابقش طلاق داده الان دوباره متاهل شده ولی این روابط رو نشونه ارزشمند بودن و جذاب بودن خودش !! میدونه با اینکه دو تا بچه داره و پسرش از شوهر اولش 18 ساله اس و باخودش زندگی نمیکنه ولی عین عقده ایها دنبل رابطه با پسرهاست... . و با همسر من میخاست بریزه روی هم ..از روی قبض موبایلها که میومد به آدرسمون شماره شوهرمو برداشته بود مدام اس ام اس میداد زندگی ما رو جهنم کرده بود ساعت 6 صبح و یا سه شب هم اس میداد با اینکه میدونست من الان بیدارم و همسرم هم تو خونه اس خب کور که نیستم گوشیو میبینم !! دعوامون میشه و میفهمم ...
حال منم بدتر شده بود .......
هر وقت هم تو اس ام اس بهش مینوشتم شکایت میکنم مینوشت هیچ غلطی نمیتونی بکنی خط به نام من نیست !
آخرش بعد شکایت مشخص شد همسایه طبقه پایینمونه یعنی خط رو از دختر دایی منحرف تر از خودش گرفته بوده و بله ...!
بدیش اینه که شوهر منم بدش نمیومد یعنی بعد یکسال اس ام اس عاشقانه و ...شبانه روز گرفتن ازین اینم چندتایی اس ام اس ناجور جواب داده بوده . زنه با اینکه بعد طلاقش بازم شوهر کرده بود و متاهل حساب میشد دست از اس دادن به همسر من برنمیداشت که هیچ شماره شوهر منو پخش کرده بود بین فک و فامیل طلاق گرفته اش و جالبش اینجاست که زنک تا نزدیک چندماه رو نکرده بوده که طبقه پایینه ما و همسایمونه...فقط شب و روز لعنتش میکنم خدایا شاهدی چجوری زندگی ادمو جهنم میکنند... رضایت دادم تا اونا هم شکایت متقابل از اس ام اس شوهرم به جرم مزاحمت نکنند... ... دلم میخاست بکشمش هرچیم به همسرم میگفتم ازین ساختمون پاشیم میگفت پول پیشون کمه جای دیگه گیر نمیاریم . از طرفی طبقه چهارمیم بدون آسانسور . اثاث کشی خیلی سخته.
ولی هر روز من استرس دارم این زنک باز چه نقشه ای واسه ما کشیده

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 27, 94 11:39 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
خانم نور امید عزیر.
ماشااله مشکلات شما هم کم نیستند؟ و فرصت زیادی برای کسب مهارتهای زندگی در اختیارتان می باشد.

اگر فضولی نباشد چون در این انجمن کسی همدیگر را نمی شناسد چند نکته در مورد مشکل شما عرض کنم:

1- به نظر من مهمترین مشکل شما موضوع شوهرتان است نه موضوع همسایه تان. برای اینکه هر جا هم بروید همچین مشکلاتی می تواند باشد و باید بصورت ریشه ای به مشکل نگاه کنید.

2- الف- مهمترین نیاز ، مهمترین اولویت ، مهمترین مسئله و مهمترین فکر در زندگی آقایان با فاصله خیلی زیاد با سایر مسایل، نیاز ج می باشد( این را از تعداد و نوع خوابهایی که آقایان می بینند هم براحتی می توان متوجه شد) با شوهرتان صحبت کنید که در این مورد چه کم کسری دارد. و این سئوال را هر ماه با روشهای مختلف باز هم بپرسید و الویت اول خود را برآورده کردن این کم کسری ها قرار دهید. و در عمل نشان دهید که اولویت اول او، اولویت اول شما هم می باشد. و در این گفتگوهاست که می توانید شما هم اولویت های فکری خود را هم براحتی مطرح کنید.

2- ب- بفرض شوهرتان به دو بار رابطه در هفته قانع هستند شما با اشتیاق و بدون هیچ منت آنرا به عدد چهار برسانید.

2- ج- در خودآرایی در منزل و پوشیدن لباسهای مورد پسند او ، پیش قدم باشید. حتی لحن حرف زدن. ببینید با چه چیز بیشتر برانگیخته می شود.

2- د- بگذارید او نگران شود که نکند در روابط ج کم بیاورم. ( این کم آوردن یکی از دغدغه های عمده آقایان است)

3- اگر به سلامت جسمی و فکری خود و شوهرتان علاقمند هستید این موضوع را به اولویت اول زندگی خود تبدیل کنید.

4- خانم من در فرصت های مختلف برای من کادو می گرفت. من یکبار مستقیم به او گفتم که اگر می خواهی احترام من را جلب کنی و من بیشتر دوستت داشته باشم این را با اهمیت دادن به رابطه ج نشان بده نه با خریدن کادو.

به نظر من با این کار، اکثر مسایل زندگی ، حتی آنهایی که هیچ ارتباطی به این موضوع ندارند نیز یواش یواش حل خواهند شد. موضوعات بالا چیزی است که من با کمی مطالعه و تجربه خود و دوستان و همکارانم با آن رسیده ام . مطمئنم جواب می دهد. و آن موقع است که می توانید خیال خود را از همسایه تان و دیگران راحت کنید.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 27, 94 1:17 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

درود آشنای گرامی ممنونم از لطفتون و راهنمایی های ارزندتون
درسته من خیلی درگیری و مشکل دارم جوری که همیشه مرگ رو ترجیح میدم به ادامه زنده بودنم.
جالب بود برام اینکه گفتید اید جوری باشم که همسرم حس کنه داره کم میاره.
همسر من خدای اعتماد به سقفه ! ( اعتماد به نفس رو دیگه رد کرده اعتماد به نفس بیخودی داره !) فقط و فقط به خاطر آی بی اس من خودشو نسبت به من سر میدونه
من به این روابط اهمیت میدم و ازون بیشتر در این زمینه پیشقدمم ولی همیشه من پیش قدم هستم
اما چه کنم که که متاسفانه بدترین و بزرگترین مشکل ما آی بی اس اونم نوعی که من و بعضی از دوستان این فروم دچارشیم هست که باعث شده از نظر ج زیاد جذاب نباشم البته به دید خودم .... همینطور منزوی بودن ناخواسته باعث شده من نتونم با همسرم مهمونی و مجلس های عروسی و..جشن و..برم اونم هم اهل مسافرت نیست ولی دیگه به کل زندگی من خلاصه شده تو چار دیواری خونه و خب اینجوری خاطرات رومانتیک مثلا پارک و پیاده روی رفتن و رقص در مهمونی و... طبعا نخواهیم داشت !
من بزرگترین مشکلی که دارمو ای بی اس میدونم که جلوی تمام پیشرفتهای منو و موثر بودن اینهمه تلاشمو گرفته..:(

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 27, 94 8:48 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
همسایه های مارو چی میگین اومده بود خونمون تابلو بازی ببینه من بو میدم یا نه باورش نمیشد بی اختیاری دارم نمیدونم چرا اینقد عجیبه بی اختیاری.ولی دانشگاه میرفتم بازم پسرایی بودن میومدن سمتم و تفکراتی داشتن فک کنم تفکرات منفی داشتن چون درست حسابی هاشون نمیومدن سمتم عجب مضخرفیما جذابیتمونو روحیمونو داغون کرده تازه افسردگی داغونترمونم کرده.بیماریه بی ادب بی ابرومون کرده.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 27, 94 10:41 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

اشنا ممکنه بچه همسایتون مشکل پیش فعالی داشته باشه که اینقد میدوه.اینطور بچه ها همش در حال جنب و جوشن و دوست دارند از همه چی بالا برن بعد بپرن پایین.علاقه زیادی هم به پرت کردن اشیا دارند.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 11 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید