انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:25 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 29 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 27, 94 8:08 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
رییس جامعه جراحان(دکتر ایرج فاضل) با ابراز تاسف از مشکلات زیاد زمینه پزشکی گفت: هر روز با وجود مسائل مملکت، فقط بحث پزشکان مطرح است. در مملکتی که میزان اختلاس‌ها نجومی بوده و رکورد زده است، چه شده که همه روی پزشکی که جان انسان‌ها را نجات می‌دهد، زوم کرده‌اند. دکتر شریعتی می‌گوید اگر می‌خواهید ببینید بحثی در اجتماع اصالت دارد یا نه نگاه کنید که آیا این بحث جزو اصلی‌ترین موضوعات مملکت است یا خیر، اگر نبود بدانید می‌خواهند با این بحث، مباحث اصلی را از یاد ببرند.
رییس جامعه جراحان با تاکید بر اینکه صریحا اعلام می‌کنم که ما هرگز اجحاف به هیچ بیماری را تایید نمی‌کنیم، افزود: اگر کسی تخطی کند، خود ما اولین مخالف او هستیم و جلوی او را می‌گیریم، بنابراین این درست نیست که کل جامعه پزشکی در معرض اهانت گذاشته شود. در عین حال این خودآگاهی برای جامعه پزشکی لازم است چراکه آفت‌های زیادی این جامعه را تهدید می‌کند.
وی جامعه پزشکی کشور را مانند باغچه‌ای تشبیه کرد که گل‌های زیادی در آن کاشته شده، ادامه داد: اما علف‌های هرز این باغچه را تهدید می‌کند و وظیفه ما این است که این علف‌های هرز را بکنیم و هیچ‌کس به جز خود ما نمی‌تواند این کار را انجام دهد. اگر ما همت نکنیم در معض این آفت‌ها قرار می‌گیریم. جامعه پزشکی ما باید باید از راه‌های مشروط و قانونی از حقوق پایمال‌شده پزشکان دفاع کند اما بزرگترین سرمایه ما این است که از لطف بیمار بهره‌مند باشیم و نباید اجازه دهیم مردم با ما بیگانه شوند و باید نسبت به مردم بی‌نهایت دلسوز، متواضع بوده و فقط به رضایت بیمار فکر کنیم.
به اعتقاد رییس جامعه جراحان، در جامعه‌ای هستیم که علائمی دال بر سقوط اخلاق اجتماعی می‌بینیم، مانند افزایش جرایم، اعتیاد، دروغگویی، اختلاس‌های نجومی، ایدز و... و همه اینها به این دلیل است که جامعه ما دچار بحران شده است، اما درست نیست که بگوییم که چون جامعه در حال سقوط است پزشکی هم سقوط می‌کند، چراکه ما حرفه مقدسی داریم و باید جایگاه خود را حفظ کنیم. اگر پزشک‌نمایی به مریضی اجحاف کرده، او از ما نیست.
http://isna.ir/fa/news/94022615135/-%D8 ... 8%B4%D8%AA

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 30, 94 10:40 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

رفتار و گفتار خوب و مناسب پزشک با بیمار می‌تواند به درمان بیمار کمک بسیاری کند، اما اگر پزشک در انتخاب کلمات خود دقت نکند،‌ ممکن است عامل تشدید بیماری فرد شوند.
براساس گزارش BBC، آزمايش‌ها نشان داده‌اند درصورتي كه پزشكان حين مكالمه با بيماران خود از كلماتي با بار منفي استفاده كنند، نشانه‌هاي بيماري فرد تشديد مي‌شود. براي مثال هشدار درباره عوارض جانبي يك دارو مي‌تواند احساس تهوع، خستگي، سردرد يا اسهال را پس از مصرف دارو در افراد تشديد كند، حتي اگر به افراد به جاي داروي اصلي دارونما داده شود.
پزشكان همواره از تاثير تلقين و پلاسبو‌ها و قدرت شفاي اميدواري و افكار مثبت آگاهي داشته‌اند. اما آن‌سوي سكه تلقين مثبت، اثر نوسيبو‌ (به لاتين يعني من آسيب مي‌زنم)، افكار منفي و مخربي هستند كه قدرت بيشتري دارد. به گفته محققان، اثر مخرب نوسيبوها جاي نگراني دارد، زيرا در تمامي زواياي پزشكي رخنه كرده‌است و حتي در شرايط پيچيده مي‌تواند منجر به مرگ شود.
با اين‌همه درصورت بهره‌بردن همزمان از قدرت ارتباط ذهن و بدن و رفتار خوشايند پزشك، بيمار مي‌تواند روند بهبود را با سرعت بيشتري طي كند. در آزمايشي مشخص شد بيماران مبتلا به افسردگي كه تحت درمان پزشكاني مثبت‌انديش بودند و دارونما مصرف مي‌كردند، نسبت به بيماراني كه داروهاي واقعي مصرف مي‌كردند اما تحت درمان پزشكاني بودند كه اهميت كمتري به سلامت بيماران خود مي‌دادند، روند بهبود خود را سريعتر پيموده‌اند.
برخي از دانشمندان براين باورند كه پزشكان بايد از اثر پلاسبو يا تلقين مثبت در كاهش ميزان داروي تجويز شده براي بيمارانشان استفاده كنند. به گفته پاول ديپ از دانشكده پزشكي اكستر،‌ شفا يافتن پديده اي حقيقي است. همه ما توانايي خوددرماني را در خود داريم و مي‌توانيم اين توانايي را در تعامل با ديگر افراد فعال كنيم.
رفتار محبت‌آميز و دلسوزانه پزشك در حين تشخيص بيماري با درنظر گرفتن نگراني‌ها و ترس‌هاي بيمار، تاكيد بر اثرات مثبت داروهاي تجويز شده و اشاره به عوارض منفي آن بدون ايجاد دلهره در بيمار و جلوگيري از تاكيد بيش از اندازه بر خطرات داروها مي‌تواند ساده‌ترين راهكارها براي سرعت بخشيدن به روند بهبود بيمار به شمار مي‌رود.
به گفته تد كپتچوك از دانشگاه هاروراد، هر كلمه و هر نگاه از سوي پزشك اثرگذار است. به گفته وي اين مراقبت‌ها بر دوش پزشكان سنگيني نخواهد كرد بلكه فرصتي است تا آنها خود را بخشي از روند درمان احساس كنند.
همشهری

بالا

عنوان پست: کم کاری پزشکان
پستارسال شده: شنبه خرداد 9, 94 11:28 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

معاون درمان وزارت بهداشت گفته است که مردم در صورت مشاهده کم کاری پزشکان در مدت زمان ویزیت، می توانند شکایت کنند. :!: این در حالی است که چنین شکایت هایی در کشور ما مرسوم نبوده است. دکتر محمد آقاجانی گفته است که استاندارد ویزیت در مصوبه تعرفه سال ۹۴ هیئت وزیران برای پزشکان عمومی ۱۵ دقیقه، پزشکان متخصص ۲۰ دقیقه، پزشکان فوق تخصص ۲۵ دقیقه و روانپزشکان نیز ۳۰ دقیقه تعیین شده و این مصوبه به همه مراکز درمانی ابلاغ شده است. این در حالی است که اغلب پزشکان در مطب خود برای معاینه بیمارشان این مقدار زمان را صرف نمی کنند.
بررسی ها و مشاهدات میدانی نشان می دهد که بیشترین زمان در مطب پزشکان عمومی و متخصص، حداکثر ۱۰ دقیقه است. البته در برخی مطب های پزشکان عمومی، این مدت به ۳ تا ۴ دقیقه هم می رسد و پزشک فقط با گرفتن شرح حال از بیمار، برای او نسخه تجویز می کند. همین وضعیت بعضا در مطب پزشکان متخصص هم مشاهده می شود.

یکی از عواملی که نقش بسزایی در موفقیت سیستم مراقبت‌های بهداشتی - درمانی ایفا می‌کند، مدت زمان معاینه بیمار توسط پزشک است. سیستم‌های موفق بهداشتی - درمانی در جهان، تحقیقات گسترده‌ای در زمینه مدت زمان معاینه توسط پزشکان و اثرات آن بر روی کیفیت خدمات ارائه شده و هزینه‌های وارده به سیستم مالی کشور انجام داده‌اند. این تحقیقات نشان داده است که کوتاهی زمان معاینه بیماران همیشه همراه با پیامدهای وخیم برای بیماران به خصوص بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن نظیر فشار خون، بیماری قند و بیماری سرطان است.
همچنین بررسی‌های انجام شده نشان داده‌اند که پزشکانی که وقت کافی برای معاینه بیمارانشان نمی‌گذارند باعث می‌شوند تا با تشخیص‌های غیردقیق یا اشتباه علاوه بر از دست دادن اعتماد و رضایت بیمار، به بسیاری از مشکلات روانی بیماران توجه نکرده، شرح‌حال ناقص‌تری گرفته و کمتر روش‌های پیشگیری از بیماری‌ها را به بیماران توصیه می‌کنند و در یک کلام، کوتاهی زمان معاینه بیماران سبب نزول کیفیت سرویس درمانی ارائه شده و تحمیل هزینه‌های گزاف به بودجه سلامت کشور می‌ شود.

ادامه: http://www.salamatnews.com/news/149641/ ... 8%B1%D8%A8
http://www.salamatnews.com/news/151239/ ... 9%85%D8%AA
http://www.salamatnews.com/news/151717/ ... 9%82%D9%87

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 9, 94 6:40 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
نیازی به شکایت نیست. دستگاهی که مجری قانون است بصورت اتوماتیک مسئول نظارت نیز می باشد و وقتی همه پزشکاه این مقررات را رعایت نمی کنند درخواست شکایت از دکترها ، یک امری بی معنی و صلب مسئولیت از خود می باشد.
آیا این معاونت ناظرانی برای این نظارت بر این امردارد؟ که با متخلفان همکار ؟!!! برخورد کند.

صحبت ایشان مثل این است که قانون می گوید از چراغ قرمز، ماشین نباید عبور کند و هرکس موردی را دید به پلیس راهنمایی رانندگی شکایت کند؟

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

عنوان پست: شغل پزشـکي
پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 20, 94 12:59 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

بر اساس گزارش CareerCast’s که ليستي از 10 شغل پردرآمد دنيا در سال 2014 را منتشر کرده است، 7 حرفه از اين 10 حرفه به حوزه پزشکي مربوط مي‌شوند: http://salamatiran.com/NSite/FullStory/ ... %AA&type=3

آرش: "متخصص اندام تحتانی" و "روانپزشک" در این لیست جالب است.

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 22, 94 3:03 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: tehran
من دو بار توی زندگیم از سمت این پزشکان بی مسولیت ضربه خوردم.
یکبار توی بچگی بخاطر یه سرماخوردگی ساده با تجویز یه دارو که مناسب بچه نبود من یک هفته توی بیمارستان بستری شدم و به گفته دکترا شانس آوردم که قاطی خونم نشده بود وگرنه فلج میشدم.
یه بارم چند سال پیش به اصرار پدرم برای درمان آی بی پیش یه دکتری رفتم که خیلی تعریفشو میکردن.واقعا واسم تعجب آور بود.علائم ای بی کاملا مشخصه و یه دکتر حاذق خیلی سریع با لمس شکم هم میتونه اونو تشخیص بده اما این دکتر ازم کلی آزمایش و عکس و نمونه برداری خواست.هر 10 روز باید میرفتم پیشش.اخرین بار باریم و لاپاراسکوپی هم انجام دادم.تا دست از سرم برداشت.وقتی جواب همه رو دید گفت خدا رو شکر ایدز و سرطان نداری :shock: :shock: :shock:
بعد هم بهم داروی سولفاسالازین داد که وحشتنااااااک بود این دارو.فقط یه هفته استفاده کردم اما عوارضش تا ماهها داغونم کرد.شدیدا لاغر شدم و خودزنی میکردم :| از اون سال تا به الان پیش هر دکتری که میرم فقط این آقای به اصطلاح پروفسور رو لعنت میکنن.یکی از دکترام تا یه ربع طفلی لکنت گرفته بود :lol: :lol:

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 22, 94 9:55 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام
نیلو جون ینی شما لاپاراسکوپی کردین؟دلیلش واسه این جراحی چی بود؟
ی دکتر جراح عمومی بمن پیشنهاد دادن ولی پزشک گوارشم اجازه ندادن,من وقتی دردشکم درناحیه ناف داشتم بهم گفتش باید لاپاراسکوپی کنی

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 23, 94 7:23 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ویدا جان من وقتی پیش این دکتر رفتم تقریبا 4 سال از مریضیم میگذشت.دلیلشم این بود که میگفت بعد این همه سال دارویی روت تاثیر پایداری نداشته.من دکتر زیاد رفتم و اون زمان کلی مطلب خونده بودمو کاملا تسلط روی بیماریم داشتم میدونستم دلیل دکتر قانع کننده نیست اما خب نتونستم حریف پدرم بشم و انجام دادم.
لاپاراسکوپی واقعا برای ما ضرر داره من قبل انجامش حالم خیلی بهتر شده بود اما بعد از اون تا یه سال دردای وحشتناکی داشتم.
پیش هر دکتری که رفتم همگی میگفتن یه آی بی اسی دلیلی نداره لاپاراسکوپی بشه یا داروهایی مثل سولفاسالازین استفاده کنه. اینا برای کسانی که مشکوک به سرطان و یا زخم هستن استفاده میشه و مصرف این دارو هم توو موارد نادر تجویز میشه چون فوق العاده عوارض وحشتناکی داره.
متاسفانه بعضی از پزشکان برای پول حاضرن هرکاری انجام بدن.اصلا هم جون بیمارشون براشون اهمیت نداره.

بالا

عنوان پست: لاپاراسکوپی
پستارسال شده: شنبه خرداد 23, 94 10:42 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

انجام لاپاراسکوپی برای روده تحریک پذیر بی سابقه است، مگر اینکه دلیل دیگری برای اینکار وجود داشته است.
اسم دکتر را نمی گویید؟

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 23, 94 6:26 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

اسمش رو حضور ذهن ندارم.مطبش توو گیشا بود.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 29 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید