|
| کاربر تازه وارد |
|
|
عرض سلام و وقت بخیر خدمت تمامی دوستان عزیز امیدوارم حال همگی خوب باشه بنده ی کوچکترین؛ احسان رجبی عضو جدید این سایت هستم و امیدوارم بتوانم در کنار شما دوستان، اوقات خوشی را سپری کنم. نیک میدانم که شما عزیزان در حال حاضر از بیماری سندرم روده ی تحریک پذیر رنج می برید(همان گونه که خود زمانی از آن رنج می برده ام) و بنده نیز که کارشناس ارشد روانشناسی بالینی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم بنا به ضرورتی که حس می نمودم مصمم بر آن شدم که تِـز کارشناسی ارشد خود را در این زمینه انتخاب نمایم و به طور تخصصی به فعالیت در زمینه ی درمان های روانشناختی بیماری سندرم روده تحریک پذیر بپردازم. امیدوارم بتوانم در طی این مسیر، دانش و تجاربی را که در اختیار دارم و کسب می نمایم را در این فروم در اختیار شما عزیزان قرار بدهم...باشد تا دوستان عزیز با استفاده از این مطالب و تکنیک هایی که به تدریج در طی ماه های آینده در اینجا بیان خواهم نمود، تخفیفی را در علایم و نشانگان گوارشی خود تجربه نمایند. امیدوارم که این کار تخصصی تا بدانجا پیش رود که بتوانیم به زودی کارگاه های درمان روانشناختی تخصصی برای سندرم روده ی تحریک پذیر را در شهرهای تهران و اصفهان نیز برگزار نماییم و حداقل باری از مصایب جسمانی، روانشناختی، و مالی عزیزان مبتلا به این بیماری را بکاهیم. از مدیر محترم سایت تقاضا دارم که در صورتی که صلاح می بینند این مطلب را به یک فروم تخصصی تحت عنوان «درمان های روانشناختی سندرم روده ی تحریک پذیر» منتقل نمایند تا بتوانیم به طور متمرکز در آنجا به بیان مطالب فوق الذکر همت گماریم. ارادتمند همگی احسان رجبی
|
|