انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:18 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 15 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه تیر 8, 94 10:41 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: خوزستان-بهبهان
سلام خسته نباشید چند وقت پیش دکترم واسم اگه اشتباه نکنم نور تریپتیلین تجویز کرد فقط دوسه شب خوردمئ من اولش نمیدونستم چه نوع قرصیه احساس میکردم عصبی و پرخاشگتر از قبل شده بودم حتی مامانمم فهمیده بود بعدش که عمو گفت این واسه افسردگی و این حرفاست من دگه نخوردم حقیقتش ترسیدم :cry:

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه تیر 8, 94 11:28 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام
ممنون...امیدارم حالتون خوب باشه
اولا به ایمیلتون مراجعه فرمایید...
ثانیا درسته که این دارو جهت افسردگی استفاده می شه اما باید در نظر داشت :
1)طبق مواردی که گفتم افسردگی و اضطراب در بیماران سندرم روده ی تحریک پذیر زیاد دیده می شه و این دارو می تونه کمک کننده باشه
2) در مواردی فرد تشخیص روانپزشکی افسردگی و اضطراب هم نمیگیره ولی این دارو با ایجاد آرامش و کاهش تحریک پذیری جداره ی روده سبب بهبود علایم میشه(دستگاه گوارش رو مغز دوم نامگذاری کرده اند چون بعد از مغز بیشتر پایانه های عصبی رو این دستگاه داره و این همان بحث The Brain Gut Connection in IBS هست.)
3) این داروها برای بیماری سندرم روده ی تحریک پذیر در دوز پایین تجویز میشه و اگر پزشک برای شما تجویز کرده نباید نگران باشید و اون رو خودسرانه قطع نکنید... به قول یکی از فوق تخصص های گوارش که استاد مشاور من هستند میگن ماشالا بیمارا برای خودشون یه پا روانپزشکن؛ دارو هاشون رو قطع می کنن، عوض می کنن و ...!!!
دلیل عصبی و پرخاشگر شدنتون دو چیز می تونه باشه: یا اینکه دوز داروی مصرفی بالا بوده باشه که با توجه به اینکه پزشک تجویز کرده بعید به نظر می رسه، و یا اینکه در ابتدای درمان بوده و هنوز بدنتون با دارو تطابق پیدا نکرده بوده و شما همون ابتدا مصرف دارو رو قطع کردید؛ اصولا بسیاری از داروهای روانپزشکی باید برای مدت زمانی مثلا 3 الی 4 هفته مصرف بشوند تا اولا نتایج درمانی خودشون رو نشون بدن و ثانیا عوارضی که در ابتدای امر نشون میدن رفع بشه.

موید باشید

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 8, 94 12:02 am 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: خوزستان-بهبهان
سلام مرسی از لطفتون مراجعه کردم.بله درسته حق با شماست این دو سه روزم باز افتادم رو دور بی اشتهایی یعنی به از 12 دیشب تا حالا آبم نخوردم موندم چیکار کنم اصلا حوصله هیچ کسی رو ندارم. 26 شهریور پیش دکترم نوبت دارم حالا درباره همون تریپتیلین باهاش صحبت میکنم ببینم چی میگه

الانم حدود دو هفتست داروهامو نمیخورم اصن حوصلشو ندارم احساس میکنم چه بخورم چه نخورم فرقی به حالم نداره (دایجستسو جویدنی خارجی و کپسول کولپرمین 178 میلی گرم)

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 8, 94 12:52 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

البته یه دارویی ممکنه به حال یه نفر بسازه و خیلی تاثیر مثبت براش داشته باشه و برای یه نفر دیگه اون تاثیر رو نداشته باشه و این باید به تجربه برای پزشک معالج مشخص بشه
ولی اون چیزی که من دارم در شما میبینم اضطراب بالا هست... و باید اول فکری برای اضطراب خودتون بکنید

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 28, 94 7:17 pm 
آفلاین
کاربر فعال

آقا سلام دمت گرم که یک نفر فهمید که مشکل ای بی اس بیشترش روانشناختی و مربوط به فکرو خیال هستش حداقل برای من که 99 درصد مریضی من از همین یک نکته آب میخوره اوایل که بیماریم شدید بود عصبی بودم از همه آدمها بدم میومد آقا برای پایان نامت میتونی رو من حساب کنی خواستی شماره تلفن خودم رو میدم به ایمیلتون تماس بگیر چون بیشتر مشکلات من جنبه روانشناختی دارد

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 15 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید