frenzy نوشته است:
من ١٧ روز پيش دچار اسهال شدم روزى يك بار با حجم زياد ،اولش مدفوع طبيعى بود پشت سرش ابكى شديد ،بعضى موقع بدتر يا يكم بهتر ،اونم وقتى از خواب بيدار ميشم ،
كلونوسكوپى و اندوسكوپى و عكسبردارى رفتم همه چيز خوب بود فقط ازمايش مدفوع WBC 8-10 كه من سر در نمى يارم
درد شكم و صداى شكم ندارم نفغ هم بستگى به نوع غذام داره ،ولى در كل دو تا چيز ازارم ميده
يكى اسهال و يكى وقتى غذا ميخورم احساس دفع ميكنم بايد خالى كنمو نميشه در حالى كه نصف بشقاب غذا نميخورم ،در كل كلا از اول بچگى هر چيزى نميخورم
غذام كلا روزى نصف بشقاب برنج و يه تكه مرغ براى شام و نهار هستش به غير از اين كم اتفاق ميفته من يه چيزى بخورم هر چيزى ميتونه باشه،
اب هم زياد ميخورم وچاى و نبات..
الان هم دكتر بهم colofac و بيسموت ،متروميدزول،لوپراميد2
- احتمالا در آزمایش های شما چیزی بوده که دکترها به این سرعت كلونوسكوپى و اندوسكوپى انجام دادن. شما دچار بیماری اسهال شدی که کمی مزمن شده. فعلا آی بی اس را فراموش کن. برای آی بی اس حداقل بین 4 تا 6 ماه پیوسته باید دچار علائم باشی.
- غذا نخوردن از هر نظر اشتباه است فقط چربی و روغن غذایت را کم کن و غذاهای کارخانه ای و رستورانی نخور.
- بيسموت و مترونيدزول معمولا برای همه در ابتدای کار تجویز می شود که برای بعضی ها کار همین جا تمام می شود. (این ترکیب آنتی بیوتیک و ضد میکروب است.)
- فعلا بهترین کار صبر و حفظ خونسردی و آرامش است.