انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:51 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 2, 94 8:16 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

منم با شما موافقم .نتیجه هم گرفتم.

سلام 5 setare جان شما اسنترای 100 رو چند وقت مصرف کردین?

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 4, 94 3:50 pm 
آفلاین

سلام،
من مدتی داروی سرترالین ایرانی مصرف کردم. البته دوره درمانشو کامل نکردم. از عوارضش بی خوابی و یه چیز عجیب و خنده دار بود. من خواب می دیدم که دارم بلند قه قهه می زنم! :D :lol: :lol: :lol: :D
البته دلیلش اینه که سروتنین مسئول حس شادیه و وقتی به صورت فیزیولوژیکی نمی خندی، مغز و ضمیر ناخودآگاه اونو توی خواب شبیه سازی میکنه تا مدیریت بهتری روی مقدار هورمون ها داشته باشه. مثه وقتی که از صبح یه کارو تا شب انجام میدی و وقتی می خوابی همچنان داری خوابشو میبینی.

بالا

عنوان پست: عوارض دارو
پستارسال شده: پنج شنبه تیر 4, 94 5:41 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من مدتی داروی ضدافسردگی کلومیپرامین مصرف می کردم که برای وسواس تجویز شده بود.
عارضه ی مضحکی که داشت این بود که هرشب خواب های تخیلی می دیدم مثلا خواب می دیدم دارم پرواز می کنم. وقتی مصرف دارو را به همین دلیل قطع کردم این حالت هم از بین رفت.
نورتریپتیلین هم روی خوابم اثر خوبی نداشت. اگر این داروها اثر درمانی داشته باشند خوب میشه یک مدت عوارضشون را تحمل کرد ولی . . . .

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 18, 94 10:03 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستان. من اومدم خبر بدم که به لطف خدا داروها رو هم کنار گذاشتم و بسیار شرایط خوبی دارم. جوری که تا الان که دستم خورد و لینک فروم رو دیدم یادم نبود که روزی چنین مشکلات و سختی هایی داشتم.
واقعیت اینکه این بیماری( ال جی) اصلا وجود خارجی نداره و بیماری واقعیمون باور غلط نسبت به وجود داشتنش هست. بی شک و تردید مطمئنی که ال جی هست ولی واقعیت اینه که چنین چیزی وجود خارجی نداره. باید به کل از خوداگاه و ناخوداگاهمون پاک بشه. سخته ولی میشه.

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 18, 94 12:47 am 
آفلاین
کاربر فعال

5setare2 نوشته است:
سلام دوستان. من اومدم خبر بدم که به لطف خدا داروها رو هم کنار گذاشتم و بسیار شرایط خوبی دارم. جوری که تا الان که دستم خورد و لینک فروم رو دیدم یادم نبود که روزی چنین مشکلات و سختی هایی داشتم.
واقعیت اینکه این بیماری( ال جی) اصلا وجود خارجی نداره و بیماری واقعیمون باور غلط نسبت به وجود داشتنش هست. بی شک و تردید مطمئنی که ال جی هست ولی واقعیت اینه که چنین چیزی وجود خارجی نداره. باید به کل از خوداگاه و ناخوداگاهمون پاک بشه. سخته ولی میشه.

خیلی خوشحال شدم. ولی خودمون رو که نمی تونیم گول بزنیم.چرا تا قبل از اینکه این مشکل به سراغمون بیاد همچین مشکلی نداشتیم.

به هر صورت خبر خوشحال کننده و امید بخشی دادین.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 7, 94 12:57 am 
آفلاین

من راه درمانشو پیدا کردم با قرص آدرال امتحان کنید حتما نتیجه میگیرید

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 12, 94 10:25 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام 5setareh2لطفا میشه راه درمانتون روبگید تو سایت؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 15, 94 9:52 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

hood نوشته است:
من راه درمانشو پیدا کردم با قرص آدرال امتحان کنید حتما نتیجه میگیرید

دوست عزیز میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید ،مثلا چند وقت استفاده کردید و چقدر اثر گذاشته این دارو ..

بالا

عنوان پست: عوارض سرترالین
پستارسال شده: یکشنبه شهریور 15, 94 11:05 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محققان علوم پزشکی آمریکا اعلام کردند: مصرف نوعی داروی ضد افسردگی رایج، ممکن است تغییراتی در ساختمان مغز ایجاد کند.

دانشمندان می گویند داروی سرترالین که در بازار تحت عنوان داروی زلفت Zoloft عرضه می شود به افزایش حجم یکی از مناطق مغزی در افراد افسرده و کاهش حجم دو منطقه مغزی در افراد غیر افسرده منجر می شود.

به گزارش پایگاه خبری یورک الرت ، مطالعه محققان که با استفاده از روش تصویر برداری ام آر آی بر روی 41 میمون ماده انجام گرفت نشان داد، مغز میمون های افسرده پس از مصرف داروی یاد شده در منطقه کورتکس سینگوله قدامی، دچار افزایش حجم می شود.

همچنین دانشمندان دریافتند، در افراد غیر افسرده با مصرف داروی سرترالین،‌ حجم منطقه یاد شده و نیز منطقه هیپوکامپ کاهش می یابد.
به گفته دانشمندان، مناطق یاد شده در مغز، با فعالیت هایی همچون درک فضایی، حافظه، یادگیری،‌ مسیر یابی، تمایل،‌ انگیزه و هیجان در ارتباطند.

پزشکان می گویند، مصرف این دارو باید تحت نظر متخصص روان پزشکی باشد و هرگونه تغییر دوز داروهای ضد افسردگی و دیگر داروهای مغز و اعصاب، باید تحت نظر پزشک معالج انجام گیرد.

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 18, 94 10:58 pm 
آفلاین
کاربر فعال

حتی بدون دارو هم میشه خوب شد فقط باید حساس و زود رنج و وسواس رو کنار بگذاری و در لحظه زندگی کنی مثل بقیه آدما که برای زندگیشون تلاش میکنند و زندگیشون رو دوست دارم و خودشون رو قبول دارن ما چرا مثل اونا نباشیم فقط و فقط باید بیخیال باشی بدون دارو هم میشه خوب خوب شد مشکل افکار غلط و پلید توی ذهن هستش که باید دور ریخته شه همین افکار بد و غلط است
که باعث میشه ما کارهای عاقلانه ایی انجام ندیم و از روی عقل کار نکنیم و به بدنمون صدمه بزنیم این فکر لعنتی اگه اصلاح شه زندگیتون رنگ دیگه ایی به خودش میگیره مشکل ما فقط عصبیه من مطمئن مطمئن هستم از من یک نصیحت برادرانه رو داشته باشید زیاد هم نباید حب دنیا داشته باشی و دنیا رو و حرص زیستن نداشته باشی و خیلی جان دوست نباشی هر روز تو مطب این دکترا خودت رو الاف کنی از زندگیت بمونی که چی بشه بیخیال این دنیا هر موقع مردی مردی حالا چه فرقی میکنه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com