انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 11:52 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه شهریور 7, 94 11:35 pm 
آفلاین
Admin

دوستان لطفا مراعات بفرمایید
فضای انجمن از اول باز بوده و باز هم خواهد ماند و هر کس آزاده نظرش رو بیان کنه
هیچ کس حق تعیین تکلیف برای سایرین رو نداره، هر کس راه کار یا روش درمان یا تجربه ای داره میاد اینجا بیان میکنه و دیگران آزادن در موردش نظر بدن، این نه تنها به نظر من ایراد نداره بلکه خیلی هم خوبه، هر جامعه ای که همه افرادش به یه شکل فکر کنن هیچوقت پیشرفتی نخواهد داشت
احترام به دیگران حتی اگه نظرشون 100 درصد با ما مخالف باشه نشانه ظرفیت ماست و بشخصه معتقدم کسانی که مخالف ما یا منتقد ما هستن هزار برابر افرادی که موافق ما هستند ما رو به سمت موفقیت سوق میدن
تمامی اعضا آزادن در مورد روش درمانی و داروی علی آقا نظرشون رو بیان کنن، همون طوری که آزادن در مورد سایر موضوعات انجمن نظراتشون رو بیان کنن
لطفا بحث رو با الفاظ بی ادابانه و توهین آمیز ادامه ندید و همین جا تمومش کنید و گرنه مجبور میشم برای اولین بار از تحریم کاربر خاطی به صورت مدت دار استفاده کنم و در صورت تکرار برخورد شدیدتری صورت خواهد گرفت
بنده بانی این انجمن هدف اصلیم کم کردن درد و رنج بیماران ای بی اس بوده، چه با داروی ضدافسردگی، چه با داروی گیاهی، چه با روش های روان شناسی و ...، به امید خدا به رسالتمان ادامه خواهیم داد

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: صبورانه
پستارسال شده: شنبه شهریور 7, 94 11:56 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
saeid نوشته است:
شما که انقدر خوش اخلاق هستید و عصبانی نیستید چرا کامل پستهای من را مطالعه نکردید که می فرمایید به دلیل حرف مردم نوزتریپتلن رو نخوردم ول کردم یا کدام پست من نوشتم مکمل از سوپر مارکت بخرید بخورید و کجا گفتم دل درد دارم .شما هر کسی رو عصبانی میکنید چون انسان بسیار محتاط و کمی با چاشنی ترس هستید رک عرض میکنم.و خیلی از خانم ها جرات شان از شما شاید بیشتر باشد .انواع مقایسه های شما مصداق ندارد.مثل کشیدن سیگار یا خوردن مکمل از سوپری..
شما را اکثر دوستان انجمن شناخته اند که دنبال چیزی میگردید که همه دنیا خورده باشند و هیچ مشکلی از بیماری وجود نداشته باشد و 100 درصد درمان شوند بهمین دلیل است که افراد جرات پست ندارند و میانگین فعال های انجمن پایی هست شاید وبلاگ اگر بود 4 تا انسان محکم با اطلاعات با جسارت بودند فعالان بیشتر بود.همه را فراری میدهید .اینو نخورید خطر داره انو نخورید جیزه. اخ اخ اینو گفتن ممکنه سرفه کنیم.ما دیگه هسته از بیماری هستیم و همه انجمن دنبال بهبود و درمان هستند.کسی براش مهم نیست خیلی چیزها.تازه من شخصا ریسک کمتری کردم.شما کلا با سالها بیماری یک نورتریپتلن رو قبول داری و یوموکی وسلام .هر کی هر چی بگه یا عوارض داره یا نداشته باشه بنا به ماده 10 تبصره 4 فیفا شما یک ایرادی از توش درمیاری.خیلی ها هستند ترس دارند جون عزیزن اما کاری به همه ندارند یک تظر میدهند و میرن.شما منع می کنید.افراد و بشک می اندازید به هرلس و وحشت وا میدارید.اگر اینگونه باشد پس این انجمن برای چیست.به همه بگوییم همه چه نخورند و تست نکنند گلوتامین گیاهی هیچی .بشینن معجزه ای بشه بلکه پسندیده بشه ؟ هر کسی به هر نحوی تلاش می کنه.اقای علی نگفته شما بیا تورو خدا بخور.به 3 نفر اختیاری داده خوردند یکیش هم منم.مشکلی نداشته چند کیاهش رو اسم به من داده .شما هم دوست داشتس میخواستی رفاقتی بری جلو و ازش سوال کنی گیاها چیست.مثل ما.شما حالت تهاجمی گرفتید.منی که ورزشکارم رو ندید میگیرید و می فرمایید هیچ بهبودی نداشتم.بدن خودتان رو که شاید پیاده روی هم نمیکنید با من مقایسه می کنید بجاش من تشویق به ورزش کردم حالا هر ورزشی هر سبکی با هر امکاناتی.شما هنرو تشویق به قرص ضد افسردگی .هر کسی هم یک چیزی می خوره که درمان میشه شما عصبی میکنید به یاد دارم خانومی که درمان شده بود به من گفت اقای ارش عصبی مکند با گیرها و سوال ها.من پشیمان دارم میشم که چرا اینجا گفتم.اگر مشکل منم پس همه باید بگویند که 100 درصد بی عیب نیستم .ولی شما کمی به رفتارت فکر کن .تجدید نظر کن.

- در مورد موضوع فروش مکمل در سوپرمارکت کلا اشتباه متوجه شده اید دوباره و با کمی دقت مطالعه کنید. موضوع این بود که مصرف مکملی که آنقدر بی خطر است که در (آمریکا) اجازه فروش در سوپرمارکت دارد, ریسکی ندارد. شما فکر می کنید که هر حرفی من می زنم درباره شما و جواب به شماست.
- حرف های شما نشان می دهد که یک رابطه احساسی با ورزش بدن سازی دارید این ورزش برای شما اعتماد به نفس می آورد با ورزش کردن می خواهید خود را ثابت کنید. اما دوست من، اگر روزی نتوانستید به ورزش ادامه دهید و پف بدن شما خوابید آنوقت تمام اعتماد به نفس خود را از دست می دهید و مشکل روانی پیدا می کنید.
- من چند سال پیش برای ورزش کردن به یک باشگاه بدن سازی رفتم اما یک روز بیشتر نتوانستم دوام بیاورم چون از دیدن آدم هایی که آنجا بودند حالم بهم می خورد. مدام در آینه به هیکل خود نگاه می کردند و نمی دانم به چه دلیل فکر می کردند که مدام باید سفیده تخم مرغ و عدسی و ماالشعیر بخورند. آیا ارزش یک مرد به هیکلش هست. آدم هایی که سعی می کردند با پرورش هیکل خودنمایی کنند و مثل بعضی زن ها اندام خود را معرض دید دیگران قرار دهند. دقت کردید که این افراد اصرار دارند که لباس تنگ بپوشند تا هیکلشان بیشتر دیده شود. ایکاش کمی به فکر پرورش مغزشان بودند.
- می خواهید نظرات اعضا فروم درباره شما که بصورت خصوصی برایم ارسال شده را برایتان بنویسم. اگر اینکار را بکنم، احساس بدی پیدا خواهید کرد. یکی از آنها اعتقاد داشت شما دلال فروش مکمل های خارجی هستید البته من اینطور فکر نمی کنم. همین امروز یکی از اعضا برایم نوشته بود که مصرف ترکیب علی دیوانگی است.
- اینکه بگوییم فروم فعال هست یا نه یک مسئله نسبی است. اما عدم فعالیت اغلب اعضا به این برمی گردد که آنها از این فروم انتظار دارند که یک دارو به آنها معرفی کند که آنها را برای همیشه درمان کند درواقع آنها اعتقادی به بحث کردن در مورد این بیماری ندارند.(حوصله اش را هم ندارند). جالب است که نوشتید پست گذاشتن در این فروم جرات می خواهد!!! مثلا بدترین اتفاقی که می خواهد بیافتد چیست؟
- راستی چطور به این نتیجه رسیدید که من کم پیاده روی می کنم. چون برعکس، شدیدا اهل پیاده روی هستم.
در ضمن ببخشید که بنده خودم را با شما مقایسه کردم شما از من خیلی بالاتر هستید البته از لحاظ هیکلی!
- یادم نمی آید که خیلی تشویق به ورزش کرده باشید بلکه تمرکز شما این بود که هرچیزی(مکمل یا دارو) که می شنیدید ممکن است مفید باشد بخورید و مدام از این شاخه به آن شاخه می پریدین و همچنان اندرخم یک کوچه هستید.
- آن خانمی که می گویید درمان شده بود با چه چیزی درمان شده بود؟ دقیقا با چیزی که شما کاملا مخالف آن هستید. آن خانم در آخرین پست خود گفته بود که دیگر وقت نمی کند به فروم بیاید. خوب می توانست بنویسد از آرش بدم می آید دیگر اینجا نمی آیم مگر در محیط مجازی رودربایستی هم داریم؟ اونوقت مگر این فروم مال بابای من است؟ هر کسی فعال تر باشد بهره بیشتری از این فروم می برد همانطور که شما با اینکه جزو اعضای قدیمی نیستید با فعالیت زیاد به یک عضو فعال و تاثیرگذار تبدیل شدید.
- طرز صحبت کردن علی را ببینید. چطور می شود به یک چنین شخصی اعتماد کرد و یک پودری از او بگیریم و چشم بسته بخوریم.

- ترجیح می دادم که در این فروم بجای مجادله، دوستان خوبی پیدا کنم، افسوس. بهرحال همین چند دوستی را که پیدا کرده ام، غنیمت است.

- نکته آخر اینکه شما از همان روزهای اول فعالیت در فروم از ادبیات تندی استفاده می کردید و من در برابر شما خیلی صبورانه رفتار کردم و خواهم کرد. (قضاوت با خوانندگان)

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 8, 94 12:09 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

باید خدمت همه دوستان عرض کنم که خیلیا با من تماس گرفتن توضیحات کاملو خدمتشون دادم. و تا به حال کسی هم جز آرش با این لحن با ما حرف نزده منم به هیچکدومشون چه کار منو قبول داشتن چه نداشتن حتی کوچترین لحن بدی ردو بدل نشده.من قصدم کمک بود حالا هر کس هر جور دوست داره فکر کنه و خوشبختانه به بعضی دوستان هم ثابت شده.من درمان شدم و آخرش اینه ک خودم درمان شدم و لازم نیست کسی بگه که خوردن مکمل من دیوانگیست یا عاقلیت..دوستان عزیز من دیگه تو این سایت نمیام و قصد کمکم ندارم دیگه لطافا بیام ندید.از قدیم گفتن خوبی آخرش سرانجامش بدی.خداییش خیلی از دوستان سوال کردن و منطقی جواب شنیدن و تا به حال کسی نیومده بگه با ما بد صحبت کرده این یارو خودشو شادی کرده بحث راه انداخته ادا اصول راه انداخته.من دیگه تو این سایت نمیام چون حوصله این حرفارو ندارم کسی که به شرکتهای دارویی مطرح جهان ایراد میگیره وای بهما هاها.باز هم برای همه دوستان ارزوی بهبودی میکنم.یا علی مدد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 8, 94 2:46 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

چندی پیش دختر جوانی با مراجعه به کلانتری 148 انقلاب تهران ماجرای عجیبی را پیش روی پلیس قرار داد که تازگی داشت.
دختر 21 ساله در تحقیقات گفت: «می‌خواستم به دانشگاه بروم که سوار اتوبوس شدم. زن جوانی که در صندلی کناری‌ام نشسته بود خیلی باکلاس و شیک به نظر می‌رسید، دیدم که به صورتم خیره شده است تا اینکه لبخندی زد و سرصحبت را باز کرد. وقتی شنیدم که با یک پزشک پوست آشناست و دستمال مرطوبی سراغ دارد که باعث از بین رفتن لک و جوش صورتم می‌شود خوشحال شدم. می‌گفت دستمال‌ها بی‌خطر هستند و هر شب باید آن را روی صورتم بگذارم تا پوستم ترمیم شود. «فریماه» همان لحظه یک سری دستمال مرطوب به من داد و خواست شماره موبایلش را داشته باشم و اگر دستمال‌ها تاثیر خوبی روی صورتم گذاشتند با وی تماس بگیرم تا سفارش بدهد. از اروپا برایم بیاورند. همان شب دستمال مرطوب را روی صورتم گذاشتم. حس خوبی به من دست داد. از آن به بعد هر شب این کار را می‌کردم.
یک هفته نشده بود که با فریماه تماس گرفتم و بسته جدیدی از دستمال‌ها را سفارش دادم. همدیگر را دیدیم و او با گرفتن 20 هزار تومان دستمال‌ها را به من فروخت». دختر دانشجو افزود: «هر شب مرتب دستمال‌ها را استفاده می‌کردم و اگر آنها را به صورتم نمی‌گذاشتم نمی‌توانستم بخوابم و نیمه‌های شب از خواب می‌پریدم. اصلا تصور نمی‌کردم که معتاد دستمال‌ها شده‌ام. رفته رفته وقتی از دستمال‌ها استفاده نمی‌کردم خمار و خواب‌آلود می‌شدم. خواهرم که از نزدیک شرایط من را دنبال می‌کرد ترسیده بود، طوری حرف می‌زد که انگار مطمئن است من مواد مصرف می‌کنم اما نمی‌پذیرفتم. هر بار با فریماه تماس می‌گرفتم قیمت دستمال‌ها را چندین برابر بالا می‌برد. سومین بار بود که 100 هزار تومان خواست، ناچار بودم بپردازم. هر هفته وقتی با فریماه تماس می‌گرفتم چون می‌دانست وابستگی شدیدی به دستمال‌ها دارم قیمت را بالاتر می‌برد. خواهرم که بیشتر متوجه رفتارها و بی‌تابی‌های من شده بود خانواده را در جریان قرار داد.
اصرار داشتند آزمایش بدهم. من تصور نمی‌کردم چنین جواب عجیبی بشنوم، به خاطر همین پذیرفتم و آزمایش دادم. نتیجه باورنکردنی بود.در خون من یک نوع ماده مخدر به نام «ال‌سی‌من» وجود داشت که از راه پوست و دستمال‌های مرطوب من را معتاد کرده بود. وقتی با فریماه تماس گرفتم و شنید می‌دانم چه بلایی بر سر من آورده است تماس را قطع کرد و از آن به بعد گوشی‌اش خاموش است. من از این زن که می‌تواند دخترهای دیگر را نیز فریب دهد، شکایت دارم». ماموران با شنیدن ادعاهای دختر دانشجو به بررسی‌های تخصصی دست زدند و پی بردند «ال‌سی‌من» یک نوع ماده مخدر سوییسی بوده و از طریق اروپا وارد ایران شده است. ماموران دریافتند که فریماه با اطلاع از اینکه دستمال‌ها اعتیاد‌آور هستند، سوار اتوبوس‌ یا مترو به جذب مشتری از میان دختران جوان پرداخته و با استفاده از عدم آگاهی آنان به خطری که در پیش دارند ابتدا با قیمت‌های پایین دستمال‌های «ال‌سی‌من» را در اختیارشان گذاشته سپس با اعتیاد طعمه‌هایش پول زیادی به جیب می‌زند.

آرش: این متن در شبکه های اجتماعی پخش شده است و من نمی دانم تا چه حد واقعیت دارد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 8, 94 5:20 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

این نظر شماست که باد یا پف هست.اما شما فرمودید 1 روز نرفتید و گفتید چرا برم.چون سخته .من تکواندو هم می رفتم 3 سال اونم سختی داشت.اسون شما پک های شکنت بیرون نمیاد مگر اینکه خیلی شکم برید فقط پف نیست فقط لباس جذب نیست 5 ماه هوا سرده و نمی توان بدن رو نشان داد حتی رونی کولمن هم باشید.چه اشکالی داره کسی بخودش اعتناد بفس بده و بیماری بی درمان داشته باشه و همه بگویند دمت گرم بدون شیر و شکلات و کافئین و چرب و استرویید بدنت اینطوریه؟؟ چه اشکالی داره کسی که فلجه جانبازه اما بدنش امادس با همه سختی ها تمرین میکنه ک به همه ثابت کنه شدنیه .چرا می فرمایید من تشویق به ورزش نکردم.در تاپیک ورزش در نتیجه گیری بارها پستهای من هست که گفتم ورزش کنید حالا هر چی و هر ورزشی شنا حتی.ندیدید پستها را یا نخواستید که ببینید؟ اگر بنده مکمل می فروختم شماره خودم و می دادم و سایت معتبر شماره 1 ایران و نمی دادم شما اطلاعات سایتیتون ضغیفه و شما خیال می کنید از لحاظ بدن من بالاترم.اسم کاربری من در سایت ها سعید نیست در سایت های معتبر ایران مرا می شناسند و ادمین و مدیر بودم سالها .لازم شد نام کاربری هکی و عادی خودم در نت هم می گوییم.پس بی تجربه نیستیم که تازه انجمن دیده باشیم یا بدن نمایی در همچین سایتی بکنیم فکر می کنم در سایت بادی بایلدینگ عضوم و فعال انجا بهتر میشه انگیزه پیدا کرد و ایراد های بدنم رو بگن و بیشتر میشه صحبت کرد در این باره.در ضمن اون دوستی که به شما گفته مکمل بنده می فروشم جا داره سلام عرض کنم بهشون و بگم دوست من میشه لینک و پستی که من دادم در اینباره رو بخوانی دوباره و ادرس اون سایت رو چک کنی ببینی کجاست ماله کیه چند هزار بازدید داره .ممنون میشم کمی فکر کنید بعد نظر بدید.
در مورد پیادهروی هم خوبه که همه فهمیدند شما جز یوموگی و نورتریپتلن اهل اینجور چیزا هستین و خوشحالم خیلی.امیدوارم بیشتر ورزش کنید حالا هر ورزشی مهم نیست فقط ورزش کنید .بدنسازی دوست ندارید اوکی شنا دو .رزمی...
من سعی میکنم منطقی باشم.دوستانی که راجب علی اینگونه حرف هارو زدند مثل دختر هایی می موونن که جیغ میکشند.اگر حرفی دارید شکی دارید بخودش زنگ بزنید سوال کنید تحقیق کنید امتحان کنید.اینکه میرن پشتش حرف میزنن و اینجاا هیچی نمی گویند حتی پست نمیدهند خاله زنک مانند هست.علی پی ام داره میتونن موبایل بگیرن بپرسن و می تونن نخورند و گناه و تهمت ممنوع.من تا این لحظه 1 ریال پول به علی ندادم.و فکر کنم 50 بار ایشون تماس داشته با من که ببینه بهترم و چطوری شدم و کی خوردم.کسانی که از دور قضاوت ناعادلانه می کنند باید بگم که من مثل شما علی رو نمی شناختم پست من در همین تاپیک هست مراجعه به صفحات اول و دوم.که دنبال شماره و پی ام بودم به ایشان.اگر شکی داشتم بهش گفتم یا منو توجیه میکنه شکم برطرف میشه یا نمیشه درسته؟ اینکه چون من شک دارم و جامعه گرگ ان و فلان بدون هیچ ارتباطی با ایشان فقط تخریب کنم و تهمت و اعصاب خورد کنم و پشتش به این و اون بگم واییی مشکوکه ...فکر نکنم اخلاقی و انسانی باشه.اجباری نیست استفاده از مکمل گیاهی علی اقا.همانطور که مصرف و تست ریفکسیمین هم اجباری نبود .هر کسی خواست تحقیق کرد و خرید و خورد ضررو فوایدشم با خودش بود.درسته ؟ حالا کسی می ترسه یا شک داره اولا نخوره .دوما تماس میگیرفت حرفهاشو میزد.قرار میگذاشت رودر رو یا قبول میکرد یا نه.جناب ارش شما اگر به من شک دارید که دست ما تو یه کاسه هست و با علی تو کار فروشیم باید بگم من بیش از 1 سال در این انجمنم 1 نفر بوده بگه من چیزی فروختم بش یا پیشنهاد دادم از من بخره .اگر کسی هست لطفا اینجا بیاد بگه ممنون میشم.اگر کسی نیست پس علی هم با من نبوده .وضع مالی ایشان خوب هست خداروشکر که نیازی به پول 4 تا گیاه ندارد.دیدم که میگم.من اینجا بارها گفتم اعتقادی به قرص ضد افسردگی ندارم.چون خوردم 3 ماه عوارض بد خوابی داشتم پدرم درامد .4 ماه .اگر شما دوست دارید مکمل از امریکا نخورید چون مکمل برای ورزشکاران هست .اگر ورزش حرفه ای ندارید نباید بخورید گرچه گلوتامین زیاد کاری به این داستان نداره در سایت های خارجی برای بیماری ما توصیه شده که مفید است .اصراری ندارم به اینکه کسی مکمل یا دارو علی را حتنا بخورد.اگر کسانی خسته از بیماری هستند و دنبال بهبود و درمان باید هر چی در توان هست تست کنند.تلاش کنند .جدید قدیم هرچی که علمی باشه .با تحقیق و فکر.اگر با خوردن ضد افسردگی ها همه خوب بودند کسی اینجا نبود من در ریسک هستم.با عقل و فکر مطالعه سپس تست می کنم.خدا به هر کسی یک چیزی داده .بمنم جرات و ریسک بیشتری شاید داده .

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 8, 94 6:00 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بنده هم با توجه به جو حاضر در انجمن فعلا پستی نخواهم داد.ما تمام تلاشمان برای درمان و بهبود این انجمن حتی فونت انجمن در اوائل و رنکینگ داشته ایم.و تا برچسب مکمل فروش و غیره نخوردیم بهتر هست فعال نباشیم.از ادمین گرامی تقاضا دارم در انتخاب مدیران دقت بیشتری بفرمایند و پستهای اینجانب هم مطالعه کنند .و همه چیز گویاست .ممنون از همه دوستان .ما بریم پف و بادمان که خوابید شاید حالمان بهتر شود. یا علی سعید
R00t hack3r

بالا

عنوان پست: انتقال پست
پستارسال شده: سه شنبه شهریور 10, 94 8:34 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

چند پست از این تاپیک به تاپیک "بدنسازی و روده تحریک پذیر" منتقل شد.(به دلیل ارتباط موضوعی)
از عنوان پست ها مشخص است که کدام پست ها منتقل شده اند.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com