انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:32 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 8 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه تیر 27, 93 8:25 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
کمال گرایی گرایشی روانی و ذهنی است برای انجام دادن تمام کارها و امور به نحو احسن بدون توجه به امکانات و توانایی های موجود. این گرایش اگر چه جزء اختلالات روانی به شمار نمی آید، اما زمینه ساز بسیاری از انان از جمله اضطراب و افسردگی می تواند باشد. براستی شاید همه ما کما بیش با کمال گرایی در وجود خودمان روبرو بوده ایم و از قبل آن رنج های بسیار کشیده ایم. بارها و بار ها خودمان را سرزنش کرده ایم به خاطر آن که از خود انتظار کامل بودن داشته ایم و طبیعتا نتوانسته ایم به انتظارات بالایمان پاسخ دهیم... خیلی از اوقات از شروع به کاری خودداری کرده ایم زیرا کابوس شکست هیچگاه ما را رها نکرده است، و از همه بدتر آن که هیچگاه نتوانسته ایم آن چه که هستیم را نمایان کنیم و غالبا عملکردمان پایین تر از توانایی هایمان بوده است. اینها به اضافه خیلی مثال های دیگر همیشه برای ما مولد رنج های بیشمار بوده است، رنج هایی که مثل خوره ما را از درون می خورند. در حالیکه کمال گرایی رفتار افراد بشر را در مقابل تغییرات سخت و غیر قابل نفوذ میکند، سازگاری خصیصه ای است که گونه ها را برای بقا قادر می سازد. کمال گرایی درست هنگامی که تحولات سریع جهان انعطاف بیشتری برای رویا رویی با ابهامات را طلب می کند ، توانایی سازگاری افراد را محدود می کند. این خصیصه افراد را برده موفقیت می کند.
کمال گرایی اکتسابی است نه ذاتی،و معمولا در ابتدای سالهای حیات به وجود می آید. این خصیصه در افراد رو به تزاید است، زیرا امروزه در اکثر جوامع فشار بر کودکان جهت پیشرفت حکمفرماست. این برای آنست که والدین موقعیت اجتماعی خود را در عملکرد فرزندانشان جستجو می کنند. فشار والدین بر فرزندان برای رشد و پیشرفت بیشتر به صورت انتقاد از اشتباهات آنها جلوه گر می شود، در واقع انتقاد از فرزندان متضمن معنای " انتظار والدین برای کامل بودن فرزندان " است.
والدین با کمال گرایی فرزندان خود را کنترل می کنند – ( کمال گرایی شکلی از کنترل والدین است) – جالب است که بدانید نتایج کنترل والدین بر فرزندان بسیار بزرگتر از نتایج کنترل اقتصاد نوین و رقابتهای جهانی خرید و فروش است و تاثیرات عمیق خود را بر زندگی فرزندان که بزرگسالان آینده اند می گذارد و واقعیتهایی می آفریند که عمیقا برای یک زندگی ناراحت کننده است. امروز والدین شکننده تر از قبل هستند و این والدین شکننده نه تنها خود را بسیار درگیر زندگی فرزندانشان می کنند بلکه از آنان تقاضای کامل بودن در مدرسه را دارند. اگر تنها یک برنامه کار برای تولید ناراحتی های روانشناختی وجود داشته باشد همان کمال گرایی است. کمال گرایی در روان رسوخ می کند و یک سبک شخصیتی غیر قابل نفوذ را خلق می کند. کمال گرایی افراد را از درگیر شدن با تجربیات و چالش با آنها دور می سازد زیرا آنها همواره درگیر ذهنیت منفی "احتمال شکست " هستند.
کمال گراها نمی توانند کشف کنند چه چیزی را حقیقتا دوست می دارند یا چه چیزی را بر اساس هویت خود مایلند بیافرینند، به همین دلیل خلاقیت و ابداع در آنها کاهش می یابد. کمال گرایی سرزندگی و جذب معلومات را نیز کاهش می دهد زیرا فرد کمال گرا غالبا بر عملکرد خود تمرکز دارد و دائم در حال دفاع از خود است بنا بر این نمی تواند بر یادگیری کاری تمرکز کند. کمال گرایی یک منبع رو به رشد هیجانات منفی است و افراد را در موقعیتی قرار می دهد که فقط به علایق خود بیندیشند و مشغول باشند، سرسختانه به خود- ارزش یابی بپردازند، به بیرحمی رنج دست پیدا کنند و مبتلا به افسردگی و اظطراب گردند. این کمال گرایی است که فریاد می زند:
اگر کسی تکالیفش را در مدرسه بهتر از من انجام بدهد، احساس می کنم من در همه وظایفم شکست خورده ام.
دیگران نسبت به من استانداردهای پایین تری از خودشان را قبول دارند.
والدین من از من می خواهند در همه چیز بهترین باشم.
هنگامی که بچه بودم هر گاه کاری را کامل انجام نمی دادم تنبیه می شدم.
در من تمایل به شکست در کارهایم وجود دارد بخاطر آنکه من چیز ها را دائما تکرار می کنم.
هر کدام از حالتهای زیر وجه هایی از کمال گرایی را نشان می دهد:
1- نگرانی از اشتباهات: کمال گراها تمایل دارند اشتباهات خود را به عنوان شکست ها تفسیر کنند و اعتقاد دارند با ادامه شکست هایشان احترامشان را نزد دیگران از دست می دهند.
2- استانداردهای شخصی بالا: اشخاص کمال گرا نه تنها استاندارد های بالا را برای خود نهادینه کرده اند بلکه آنها در زمینه خود_ ارزشیابی برای این استانداردها اهمیت مفرطی قائلند.

انتظارات والدین : کمالگراها کراها معتقدند که والدین شان اهداف والایی برای آنها وانهاده اند.
انتقادگرایی والدین: کمال گراها درک می کنند که والدینشان بیش از حد انتقادگر بوده اند یا هستند.
اعمال تردید آمیز: کمال گراها به توانایی هایشان برای موفقیت در کارها و وظایفشان و اتمام آن ها تردید دارند.
سازمان: کمال گراها به تاکید بر نظم و ترتیب تمایل افراطی دارند.

البته داشتن استاندارد های بالا و یا نظم و ترتیب به خودی خود کافی نیست تا یک شخص را کمال گرا بنامیم ،( اکثر افرادی که موفق هستند استانداردهای بالایی برای خود در نظر میگیرند). آنچه که زندگی کمال گراها را به سمت فعالیت های کمرشکن کامل می برد وسعت نگرانی های آنهاست برای اشتباهاتشان.
اهمیت افراطی قائل شدن برای اشتباهات و تردیدها برای رفتارها و اعمال شرط لازم و پیش نیاز مطلق کمال گرایی است. کمال گراها می ترسند از اینکه ارتکاب اشتباهی ازسوی آنان، مردم را وادار به فکر های بد در مورد آنان بکند( ضرورتا مردم باور ندارند آنها مرتکب اشتباه می شوند). این به خاطر آن نظری است که آنها درمورد خودشان دارند. انها زمانی که در حال انجام کاری هستند با شک ها و ابهامات تسخیر شده اند و این امر آنها را بی میل به توجه درباره اتمام چیزی مي كند.
در واقع آنها به چند و چون فعالیت ها و اعمال خود شک دارند.(این عدم تسامح در اعمال و رفتار در شخصیت های وسواسی و دارای اضطراب فراگیر هم دیده می شود). چنین شک و ابهامات به منزله فلج شدن در حضور انتقادگرایی والدین و انتظارات کمال آنان است. انتقادات پی در پی والدین به همراه انتظارات و توقعات بیش از حد لزوم و کاملی که از فرزندان دارند عامل مجاهدت های فرزندان برای اعمال کمال گرایانه می باشد. والدین متوقع و انتقادگر فشار زیادی بر شانه های بچه های خود برای پیشرفت می گذارند.
تمرکز بر اشتباهات هسته مرکزی کمال گرایی است. که در واقع یک باور نگفته یا تردیدی است که در ذهن کودک ایجاد شده است با این معنی که" من نالایق و بی ارزش هستم". تحلیل روانشناختی ان این است که کودک درک کرده است که تایید مشروط به عملکرد است. هنگامی که والدین فقط وقتی فرزندان موفق می شوند کاری انجام دهند یا وقت زیادی را برای یک کار صرف کنند به ابراز احساسات می پردازند، کمال گرایی بتدریج در کمال سکوت در فرزندان درونی می شود. امروز والدین خود بنده و برده موفقیت هستند و این حس را به عنوان یک انتظار به فرزندان منتقل می کنند.
شاید کمال کرایی را بتوان به عنوان "یک فشار مدرن" روی بچه ها نامید. بچه هایی که در یک سطح خوبی از رفاه بر خوردارند و والدینی با تحصیلات بالا دارند. والدینی که تاکید بسیار بر فضایل دارند و فرزندانشان را بر اساس این فضائل ارزشیابی می کنند تا ویزگی های شخصیشان.
به نظر می رسد هر چه ذهن والدین ساده تر باشد فرزندان را بی قید و شرط تر دوست دارند، آنها را به خاطر وجود خودشان دوست دارند نه به خاطر موفقیت هایی که کسب کرده اند، و این برای شکل گیری یک شخصیت متعادل و پویا ایده آل است.
منبع: drfesabbaghi.persianblog.ir

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه آذر 16, 93 5:47 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نگرش‌های کمال‌گرایانه، نوع و روش زندگی که امروز جوامع و افراد در پیش گرفته‌اند عملا باعث رشد اضطراب شده است. تغییر سبک زندگی و روش‌های جدید در این حوزه قطعا رشد اضطراب در افراد را باعث می‌شود.
رشد اضطراب در همه دنیا باعث شده است که عصر حاضر به‌نوعی عصر اضطراب عنوان شود. شیوه‌های زندگی و استرس روزمره به‌طورکلی باعث بروز و رشد اضطراب در افراد است و عوامل متعددی منجر به افزایش آن می‌شود.
ترافیک، آلودگی هوا، خواب نامنظم، اخبار ناگوار، مشکلات اجتماعی، تغذیه نامناسب، فشارهای مالی و بی‌ثباتی اجتماعی در همه جوامع سطح اضطراب را در افراد بالا برده است. بی‌ثباتی جامعه در مباحث گوناگون سیاسی، اجتماعی و اقتصادی عاملی برای ایجاد اضطراب در افراد است. این بی‌ثباتی‌ها احساس ناامنی را در افراد ایجاد کرده و فرد دایما حس می‌کند که روی پله‌هایی سست ایستاده و این امر اضطراب دایمی را برای او رقم می‌زند.

جامعه کنونی ما به دلیل افزایش آگاهی، انتظارات بیشتری از خود دارد و این نگرش کمال‌گرایانه بیش از پیش در افراد شکل گرفته است. از آنجاکه این نگرش‌ها با سیستم اجتماعی ما سازگار نیست، اتفاقاتی که مدنظر فرد است، محقق نمی‌شود، براین اساس، سطح اضطراب بالا رفته و آسیب‌های جدی را به فرد تحمیل می‌کند. از مقطع ابتدایی تا متوسطه این اضطراب بین محصلان وجود دارد و در مقاطع پنجم و ششم به اوج خود می‌رسد، چراکه خانواده انتظارات خود را مبنی‌بر قبولی در آزمون‌های مدارس خاص به فرد منتقل می‌کند. بایدها در ذهن محصل شکل می‌گیرد و عملا دچار اضطراب می‌شود. دایما به این موضوع فکر می‌کند که اگر این انتظارات برآورده نشود چه فاجعه‌ای رخ می‌دهد و سطح اضطراب روز به روز افزایش می‌یابد.
عوامل فردی و نگرش‌ها و همچنین عوامل محیطی و شرایط اجتماعی و طبیعی نقش پررنگی در بروز و رشد اضطراب ایفا می‌کنند. اضطراب جنبه ژنتیکی ندارد اما به شدت امکان انتقال از طریق یادگیری داشته و به نوعی از آن به‌عنوان مشکل واگیردار یاد می‌شود به نحوی که ممکن است والدین در خانواده دچار اضطراب شوند و فرزندان بدون این‌که حتی اشراف کاملی نسبت به مسائل داشته باشند، دچار اضطراب شوند.
گاهی افراد دچار علایم فیزیولوژیکی می‌شوند، ضربان قلب بالا می‌رود، دچار تنگی‌نفس می‌شوند، افت فشار می‌گیرند یا رنگ‌پریدگی و سرد شدن بدن را شاهد هستیم اما برخی واکنش‌های شناختی نیز از خود بروز می‌دهند به شکلی که شرایط ادراکی آنها به هم می‌ریزد، تمرکز خود را از دست می‌دهند، سطح یادگیریشان کاهش می‌یابد و حتی نمی‌توانند به اطراف خود خوب دقت کنند. برخی نشانه‌های اضطراب در افراد به‌صورت رفتاری بروز می‌کند که متفاوت است. گاهی افراد در مواقع اضطراب دایما راه می‌روند، دست‌های خود را هم می‌پیچند یا با یک شیء ساده بازی می‌کنند، در کنار این علایم رفتاری، پاسخ‌های هیجانی نیز وجود دارد که فرد کلمات و جملاتی توأم با استیصال را بیان می‌کند، ابراز ترس می‌کند و جملاتی منفی به کار می‌برد.
روش درمان اضطراب در افراد مشاوره است. مشاوره باعث می‌شود که فرد باورها و نگرش‌های خود را تغییر داده و تحت کنترل درآورد اما در مواقعی که کاهش اضطراب از طریق مشاوره جواب ندهد، راهکارهای دارودرمانی به کار گرفته می‌شود و البته صرفا توسط روانپزشک امکان تجویز دارو وجود دارد.

اکرم ایزدخواه - کارشناس‌ارشد روانشناسی ، روزنامه شهروند

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آذر 16, 93 6:51 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- شما از بچگی موفق بوده اید و با استانداردهای بالایی تربیت شده اید.
- شما همیشه بیشترین تلاشتون را کرده اید که بدرخشید چه در ورزش چه در میهمانی ها چه در کلاس زبان و …ولی خیلی از موقعیتهای خود را تنها به این دلیل از دست داده اید که نمیتوانستید یا نمیدانستید که آیا بهترین فرد خواهید شد ؟ فراموش نکنید کمال طلبی منفی به بی عملی خواهد انجامید!

- شما قبل از یک میهمانی بارها لباستان را عوض میکنید و همیشه دیر به مجالس میرسید ، برای بهترین بودن زمانهای خوبی را حرام کرده اید.

- شما در انتخاب همسر درمانده شده اید! بین خواستگاران مختلف هی بالا و پایین میکنید ولی به نتیجه نمیرسید! ملاکهای متعدد شما گاهی اوقات به یکی میخورد و اون وسطها به دیگری ، درمانده شده اید که کدام فرد بهترین انتخاب شماست؟ دختر خوب بهترینی وجود ندارد زیرا همه چیز نسبی است.

- كمال طلب ها هميشه بخاطر فرصت هاي خيالي خود، فرصت زندگي واقعي را از دست مي دهند.

- ما کمال گرا بدنیا امده ایم و فرهنگ مان ما را کمال گرا بار آورده است .

- فرصت کمی داریم که بفهمیم کمال گرایی منفی آفت است.

- بعضی ها بخاطر فهم بالایشان نمیخواهند بهترین باشند.

- با کمال گرایی،ترویج بهترینها را میکنیم و این باعث میشود عده زیادی احساس معمولی بودن و بازندگی بکنند.

- فطرتا ادمی بهترینها را میخواهد.

- ویژگی کمال طلب ها این است که از داشته هایشان لذت واقعی را نمی برند و همیشه نداشته هایشان را می بینند.

- بزرگترین آفت کمال طلبی منفی،بی عملی است.

- ما باید به خودمان مجوز بدهیم که از زندگیمان لذت ببریم.

- کمال طلب ها نباید عالم را بدهکار خود بدانند و بگویند ” چون سعی ام را کردم باید بهترین نتیجه را هم داشته باشم.”

- کمال طلبها برنده های خوبی نیستند.انها از خودشان تقدیر به عمل نمی اورند، کودک درونشان را نوازش نمی دهند و فقط قله های بعدی را می بینند.

- اینان بازنده های خوبی هم نیستند، چون بازنده که میشوند همه چیز را به خودشان نسبت میدهند.

برگرفته از سايت دكتر شيري http://doctorshiri.com

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 13, 94 7:15 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

دکتر کایرون اوکانر، استاد روان پزشکی دانشگاه و سرپرست این بررسی می‌گوید: «ما معتقدیم افرادی که این رفتارهای تکراری را انجام می‌دهند، کمال‌گرا هستند،‌ یعنی نمی‌توانند آرام باشند و کار خود را با سرعت طبیعی انجام دهند. این افراد وقتی به هدف خود نمی‌رسند،‌ ناامید،‌ بی‌تاب و ناخشنود می‌شوند. به علاوه آنها دچار سطوح بالایی از خستگی می شوند.»

متن کامل: http://www.hamshahrionline.ir/details/2 ... blichealth

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 23, 94 9:08 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

چطور در مقابل کمال‌گرايي مخرب بايستيم؟
اگر شما هيچ وقت از اتفاق‌ها و برنامه‌هاي زندگي‌تان راضي نيستيد، احتمالا به اين معناست که کمال‌گرا هستيد. يکي از مشکل‌هاي کمال‌گرايي اين است که شما بر آنچه درست پيش نمي‌رود تمرکز مي‌کنيد نه آن چيزي که درست است. يک ميهماني خانوادگي مي‌تواند تا 99 درصد طبق برنامه پيش برود اما آن يک درصد شما را درگير مي‌کند و مانع از اين مي‌شود که از خاطره آن روز لذت ببريد. اگر کاري را تنها خودتان انجام دهيد ممکن است به‌دليل ايرادهاي ريز و جزئي دچار مشکل‌هاي رواني شويد. شما تنها کسي هستيد که اين ايرادها را مي‌دانيد و هرچه در ادامه پيش بيايد بازتابي از شخصيت کمال‌گراي شماست. آيا شما همه اين کارهاي سخت را فداي اشتباه کوچکتان مي‌کنيد؟ اين گرايش به وضعيت ايده‌آليستي بيشتر از آن چيزي است که شما بتوانيد تشخيص دهيد. محققان معتقدند کمال‌گرايي نقش مهمي در ايجاد و تداوم افسردگي ايفا مي‌کند. در اصل آثار استرس زندگي بر افسردگي در افرادي که سطح بالايي از کمال‌گرايي را دارند، مشهودتر است. به عبارت ديگر، اگر شما به‌طور مداوم مواظب باشيد که هيچ چيز اشتباه نباشد اين موضوع روي خلق‌وخوي شما اثر مي‌گذارد و شما را در معرض افسردگي قرار مي‌دهد. کليد حل مشکل اجتناب از اين طرز فکر کمال‌گرايانه است. البته ابتدا بايد بدانيد چه جور کمال‌گرايي هستيد.
در کمال‌گرايي استاندارد فرد واقع‌بينانه و مساله‌محور با موضوعات برخورد مي‌کند اما فردي که کمال‌گرايي غيراستاندارد دارد معمولا يک صداي درون دارد که به او مي‌گويد کارش درست نيست و مدام در مسير منفي قدم برمي‌دارد. اين قبيل افراد مدام تحت استرس هستند و از آنجا که فکر مي‌کنند نمي‌توانند وظايفشان را درست انجام دهند کلا کاري نمي‌کنند. نکته مهم اينجاست که افراد کمال‌گرا نسبت به درمان مقاوم‌تر هستند و با توجه به اين مساله بايد بتوانيد خودتان مداخله کنيد و براي کاهش تمايلات آرمان‌خواهانه دست به کار شويد. براي شروع بهتر است اين راه‌ها را امتحان کنيد:

از خودتان بپرسيد اين ميل به کمال از کجا مي‌آيد.
آيا شما با والدين، معلمان يا بزرگسالاني برخورد داشته‌ايد که مدام از شما خواسته‌اند دنبال استانداردهاي غيرواقعي باشيد؟ يا اينکه هميشه در مقابل تلاش‌هاي شما انتقادهاي ثابتي وجود داشته که باعث شده درون خودتان فکر کنيد کامل نيستيد؟ آگاهي از اينکه کمال‌گرايي شما از تربيت دوران کودکي‌تان ناشي مي‌شود مي‌تواند کمک کند راهي براي اين مقاومتتان پيدا کنيد، بنابراين يافتن ريشه کمال‌گرايي تا حدود زيادي مي‌تواند کمک‌کننده باشد.

زمان‌هايي که دچار استرس مي‌‌شويد، نوع اضطرابتان را کشف کنيد.
از آنجا که استرس موفقيت و استرس‌هاي دروني متفاوت از ديگر انواع استرس هستند توانايي اينکه در لحظه مشخص شما کدام يک از انواع استرس را تجربه مي‌کنيد يک گام مهم در مقابله با انتظارات کمال‌گرايانه است. افرادي که کمال‌گرايي افراطي دارند با استرس اطرافيان تحت تاثير قرار مي‌گيرند يا حتي با خودشان فکر مي‌کنند ديگران به‌صورت منفي آنها را نگاه مي‌کنند. شما حتي مي‌توانيد از همسرتان، ديگر اعضاي خانواده و اطرافيان بخواهيد در اين زمينه به شما کمک کنند و به شما بگويند چه زمان‌هايي کمال‌طلبي شما آزار‌دهنده مي‌شود.

با نگرش‌هاي ناکارآمدتان درباره کمال‌گرايي مواجه شويد.
افراد کمال‌گرا انتظار دارند همه کارهايي که انجام مي‌دهند عاري از اشتباه باشد. به خودتان اجازه اشتباه بدهيد و اين‌طور فکر نکنيد که ديگران منتظر نشسته‌اند تا شما اشتباه کنيد و همان را چماق کنند و در سرتان بزنند.

به عمد اشتباه کنيد
ديده شده بسياري از دانش‌آموزاني که معدل خوبي در مدرسه مي‌آورند در دوران دانشگاه برعکس عمل مي‌کنند. به همين دليل اگر فکر کنند ممکن است نتوانند نمره بالا در درس‌هايشان بياورند هيچ ترمي را براي آموزش و يادگيري نمي‌گذرانند. افرادي که کمتر کمال‌طلب هستند وقتي نمره‌ پايين‌تر مي‌آورند يا حتي نمي‌توانند درسي را قبول شوند، کمتر دچار استرس و اضطراب مي‌شوند. اگر اجازه دهيد اشتباه وارد دنيايتان شود از آن به عنوان فرصتي براي ايجاد تعادل رواني استفاده مي‌کنيد تا بعدها بتوانيد با وجود اشتباه زندگي کنيد. به جاي تمرکز روي اشتباه‌هايتان، بهتر است به آنچه درست انجام داده‌ايد توجه کنيد. به اين ترتيب آن اشتباه و خطا کمتر اذيتتان مي‌کند. کمال‌طلبي معمولا ريشه در تربيت دوران کودکي دارد که مي‌تواند در طول زندگي همراه افراد باشد. به همين دليل تشخيص منشاء آن و آگاهي از اينکه کمال‌گرايي چقدر مي‌تواند استرس‌زا باشد، مي‌تواند در تعديل اين وضعيت کمک‌کننده باشد.

منبع: psychologytoday
تصویر

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 23, 94 12:59 pm 
آفلاین
کاربر فعال

به نظرم همه ما که این بیماری رو گرفتیم یک جورایی کمال گرا هستیم همین وسواس هم شاید نشانه از کمال گرایی باشد مثلا من اگه باعث خرابی کاری بشم به شدت کفری میشم از دست خودم که چرا اینطوری شد مدام خودم رو سرزنش میکنم در صورتی که شاید تقصیر من هم نبوده ولی احساس من میگه مقصر اصلی خودم هستم باید کارم درست باشه مثلا یک نفر میزنه به ماشینتون در صورتیکه شما درست رانندگی میکردید ولی شما همیشه احساس میکنید که شاید تقصیر شما بوده که ماشینتون اون اتفاق براش افتاده شاید اگه کس دیگه ای جای شما بود بدتر از اون اتفاق براش می افتاد هیچوقت نباید خودت رو سرزنش کنی باید به خودت و کارهایی که انجام میدی احترام بگذاری

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 30, 94 11:35 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام و عرض ادب،
به شدت با مطالب این پست موافقم. تجربه نشون داده که بنده هم به نوعی «کمال گرا» هستم. توقعم از خودم بالاست و تقریبا هیچ وقت از کارهای خودم راضی نیستم. :(

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 17, 94 10:01 am 
آفلاین
کاربر فعال

باید فکر آینده رو زیاد نکنی از همون لحظه ایی که زنده هستی سعی کنی لذت ببری و خودت رو درگیر وسواس و مشکلات زندگیت نکنی خود همین وسواس در کارها زندگی رو سیاه میکنه من خودم آدمی هستم که به کم قانع نمیشم موقع هایی که پول دارم حالم بهتره اعتماد به نفسم بیشتر میشه به نظرم وضعیت اقتصادی خوب هم تاثیر گذار میتونه باشه روی کیفیت زندگی ولی در کل باید تو این دنیا بیخیال باشی وگرنه واقعا بهت سخت میگذره خیلی سخت

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 8 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید