سلام!
دوستان میخوام موضوعی که بعد از سالها درگیری ذهنم رو اذیت میکرد رو به همراه راه حل هایی که دارم براتون بگم:
همونطور که می دونید استرس در تشدید علائم بی اختیاری فوق العاده موثره (برای من که اینطوره) و بیشتر نگاه بقیه به ماست که اینطوری آزارمون میده و بدتر میکنه شرایطمون رو، توی کار، بیرون رفتن با دوستان، و ...
و البته این رو هم می دونید وقتی حالتون بد میشه و مشکل پیدا می کنید اگر سعی کنید خودتون رو کنترل کنید و ... شرایط بدتر هم میشه و نباید جلوی خودتون رو بگیرید چون خیلی خیلی بدتر میشه!!!
.
راستش توضیح همچین بیماری ای با این شرایط عجیب و غریب توی چند ثانیه به یه غریبه مثلا راننده تاکسی، آرایشگر یا فروشنده و اینکه توقع داشته باشید اون رو هم خیلی با اعتماد به نفس بگید و طرف مقابل هم بهتون حق بده کار سختیه!
.
همه ی ما میدونیم بخش بزرگی از این بیماری یه اختلال در عملکرد اعصاب متصل به روده هست که ریتم کار عضلات رو به هم میریزه، حالا این اعصاب به هم ریخته و مختل شده، در شخصی به قلبش منتهی شدن و ناراحتی قلبی داره، توی شخصی به اختلال حرکت و معلولیت منجر شدن مثل سی پی ها ( که فلج مغزی هستن و توی تنهایی کاملا فعالن، اما با نگاه کردن بقیه بهشون کلا فلج میشن و دست و پاشون رو گم میکنن و میخورن زمین) و معمولا این افراد رو به خاطر این اختلال عصبی نکوهش نمیکنن و توضیحی ازشون نمیخوان و همدردی و محبت ویژه ای هم دارن!
مثلا بدون رفتن سر کلاس نمره میگیرن حتی بدون نوشتن برگه امتحان هم دیده شده نمره گرفتن!
.
اما بیماری ما اینطور نیست و تازه باید جواب هم بدیم، البته من خودم دوستان و اشنایانم رو به روشهای مختلف توجیه کردم و کم و بیش باهاشون مشکلی ندارم، ام غریبه هایی مثل آرایشگر، راننده و فروشنده .. که هر روز میبینمشون و غریبه هستن چی؟!
.
یه راه حل طنزی که من تست کردم و خوب هم جواب داد
به اون شخص میگم:
من سرطان روده گرفتم و دکترا نمیتونن درمانش کنن اما میگن کشنده نیست!
.
.
البته راه خیلی اخلاقی ای نیست ولی هیچوقت جامعه ا اخلاق و انصاف و درک با ما برخورد نمیکنه خب!
.
جدا بیاید فکرامون رو بذاریم رو هم، خیلیهامون برامون تموم شده و سالهاست این مشکل رو داریم، من به اونایی فکر میکنم که امروز و فردا دارن این مریضی رو میگیرن و احتمالا توی اینترنت دنبال جوابش میگردن و توی این انجمن خواهند اومد.!
مطمئنم اگر فکر کنیم روشهای خیلی بهتری هم برای حل این قضیه پیدا میشه و من خیلی منتظرم نظرات و راه حلهای شما رو هم بشنوم.