انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:53 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 3 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه آذر 19, 95 3:38 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام!
دوستان میخوام موضوعی که بعد از سالها درگیری ذهنم رو اذیت میکرد رو به همراه راه حل هایی که دارم براتون بگم:
همونطور که می دونید استرس در تشدید علائم بی اختیاری فوق العاده موثره (برای من که اینطوره) و بیشتر نگاه بقیه به ماست که اینطوری آزارمون میده و بدتر میکنه شرایطمون رو، توی کار، بیرون رفتن با دوستان، و ... :D
و البته این رو هم می دونید وقتی حالتون بد میشه و مشکل پیدا می کنید اگر سعی کنید خودتون رو کنترل کنید و ... شرایط بدتر هم میشه و نباید جلوی خودتون رو بگیرید چون خیلی خیلی بدتر میشه!!! :shock:
.
راستش توضیح همچین بیماری ای با این شرایط عجیب و غریب توی چند ثانیه به یه غریبه مثلا راننده تاکسی، آرایشگر یا فروشنده و اینکه توقع داشته باشید اون رو هم خیلی با اعتماد به نفس بگید و طرف مقابل هم بهتون حق بده کار سختیه! ;)

.
همه ی ما میدونیم بخش بزرگی از این بیماری یه اختلال در عملکرد اعصاب متصل به روده هست که ریتم کار عضلات رو به هم میریزه، حالا این اعصاب به هم ریخته و مختل شده، در شخصی به قلبش منتهی شدن و ناراحتی قلبی داره، توی شخصی به اختلال حرکت و معلولیت منجر شدن مثل سی پی ها ( که فلج مغزی هستن و توی تنهایی کاملا فعالن، اما با نگاه کردن بقیه بهشون کلا فلج میشن و دست و پاشون رو گم میکنن و میخورن زمین) و معمولا این افراد رو به خاطر این اختلال عصبی نکوهش نمیکنن و توضیحی ازشون نمیخوان و همدردی و محبت ویژه ای هم دارن! 8-)
مثلا بدون رفتن سر کلاس نمره میگیرن حتی بدون نوشتن برگه امتحان هم دیده شده نمره گرفتن! :D
.
اما بیماری ما اینطور نیست و تازه باید جواب هم بدیم، البته من خودم دوستان و اشنایانم رو به روشهای مختلف توجیه کردم و کم و بیش باهاشون مشکلی ندارم، ام غریبه هایی مثل آرایشگر، راننده و فروشنده .. که هر روز میبینمشون و غریبه هستن چی؟! :lol:
.
یه راه حل طنزی که من تست کردم و خوب هم جواب داد :mrgreen:
به اون شخص میگم:
من سرطان روده گرفتم و دکترا نمیتونن درمانش کنن اما میگن کشنده نیست! :|
.
.
البته راه خیلی اخلاقی ای نیست ولی هیچوقت جامعه ا اخلاق و انصاف و درک با ما برخورد نمیکنه خب! :?
.
جدا بیاید فکرامون رو بذاریم رو هم، خیلیهامون برامون تموم شده و سالهاست این مشکل رو داریم، من به اونایی فکر میکنم که امروز و فردا دارن این مریضی رو میگیرن و احتمالا توی اینترنت دنبال جوابش میگردن و توی این انجمن خواهند اومد.!
مطمئنم اگر فکر کنیم روشهای خیلی بهتری هم برای حل این قضیه پیدا میشه و من خیلی منتظرم نظرات و راه حلهای شما رو هم بشنوم. :)

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه خرداد 27, 96 4:58 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوست عزیز من حالم خیلی خوب شده 10 روزه .من شبی 1 جز قران می خونم +نماز شب+هیپنوتیزم در صبح +کار برروی هوش هیجانی +حرکت بعدی من تعویض رژیم غزایی

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 23, 04 12:13 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان وقت بخیر

بنظر من دوستمون راهکاری ک بالا داد زیاد جالب نیست ک بگیم سرطان روده داریم در عوض میتونید بگید ibs دارم معمولا افراد شنیدن در موردش بعد اینکه گفتید ibs دارید میتونید بگید ک یعنی روده هام عصبی هست و کنترلی ندارم دیگه دنبال گدایی محبت از دیگران هم نباشید
حداقلش اینه دوستان یارو می‌فهمه یه مشکلی هست و دست خودتون نیست و ناخواسته رخ داده بنظرم بعضی مواقع ک ینفر مستقیم بهتون میگه حالا بخواد جمع باشه یا تنهایی بگید ibs دارید نمی‌دونم چرا اینقدر مقاومت میکنید
من سال ها خودم رو مقصر دونستم بخاطر هیچی فکرش رو کنید همه ما ال جی ها زندگیمون رو میکردیم یه شخص اینطور برگشته گفته بو میدی میدی بهمون بر خورده عصبی شدیم یا هر چی خلاصه یه هراس اجتماعی پیدا کردیم، حالا فوبیا یا هر چی اسمش رو میذارید اول باید این رو برطرف کنید چون استرس ب قول دستمون تاثیر فوق العاده می‌ذاره روی مشکل اعصاب روده مختل هست بیماری روده عصبی هست در شخص عصبی و ناراحت بیشتر بروز می‌کنه پس اول این رو قبول کنید بپذیرید که یه بیماری دارید (ibs) ، هراس اجتماعی دارید بخاطر موقعیتی ک این بیماری براتون ایجاد کرده (ال جی، بی‌اختیاری ) و در نهایت هراس اجتماعی رو میتونید کنترل کنید تا اینجا 90 درصد قضیه حل هست اگر روی فکرتون کار کنید برید موضوع در مورد فکرمان را عوض کنیم ک خودم نوشتم رو توی فروم بخونید حتما کمک می‌کنه خب تا اینجا کلیک پیش رفتید مونده 10 درصد عزیزان همین یه نشت ساده رو زیاد بزرگ نکنید به بقیه بگید ibs دارید گناهی نکردید خجالتی نداره از قصد که اینکارو نمیکنید من راهکار دارم برای کمتر کردن این 10 درصد ک اونم توی موضوع ورزش ک خودم ایجاد میکنم بهتون میگم الان ایجاد نکردم انشاالله بعدا تازه عضو شدم می‌خوام ب خیلی ها کمک کنم پست های آقای آشنا هم عالیه حتما همه رو بخونید دوستان غم ناله ها رو بخونید یه انجمن ایجاد کردن بچه ها دمشون گرم اینایی ک فقط ناله میکنن از گروه های تلگرامی ب اینجا هم نفوذ کردن یه راهکاری میدم بهتون تقریبا نظرات این افراد همه جا هست و مخرب هست راهکاری اینه اول پیام رو بخونید ب محض اینکه متوجه شدید این یارو داره گله می‌کنه و غم و اندوهی داره بقیش رو بخونید رد کنید پستش رو پست های مفید رو بخونید این افراد ب هیچ جا نرسیدن و برای آدم های عادی تحوع آور هستن مدام دنبال گدایی محبتن منم یزمانی جز این دسته بودم ک خداروشکر آقای آشنا نجاتم داد زیاد طولانیش نمیکنم اینم چون یه جنبه راهکار و فکری داره هم اینجا میذارم هم داخل اون موضوع خودم تحت عنوان ""چگونه فکرمان را عوض کنیم ، درمان ibs نوع ال جی

موفق باشید❤️

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 3 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید