انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:37 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: تجربه گیاهخواری
پستارسال شده: سه شنبه اسفند 13, 92 9:49 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سایه روشن نوشته است:
برای من حقوق حیوانات و اینکه ادما چطوری درگذشته زندگی میکردن یا اینکه گوشت غذای انسانه یا نه یا از این قبیل حرف ها اصلا مهم نیست من فقط میخوام این بیماری از وجودم ریشه کن بشه و حاضرم بخاطرش تا اخر عمر گوشت نخورم .اقا ارش نخوردن گوشت هیچ مشکلی برای سلامتی انسان به وجود نمیاره من گوشت و غذای پخته نمیخورم و این از نظر شما یعنی ضعف و بیحالی ومریضی و کم خونی ولی کاملا برعکسه انرژی من چند برابر شده خوابم راحت و چند بیماری که داشتم درمان شده و دارم روز به روز بهتر میشم . تجربه ی شخصی هر ادمی خیلی معتبر تر و با ارزش تر از اعتقادات و تعصبات و حرف های ادم های نا اگاه هستش .

نظر من هم این بود که تغییر رژیم غذایی به دلیل حقوق حیوانات عاقلانه نیست. می توان گوشت خورد و حقوق حیوانات را هم رعایت کرد. من آدم مدهبی نیستم ولی در هیچ مذهبی کشتن حیوان توسط انسان برای استفاده از گوشت آن نهی نشده است.
نیاز انسان به مصرف گوشت نظر شخصی من نیست من فقط نظر دانشمندانی که سال ها در این زمینه تحقیق کرده اند را بازگو! کرده ام. اینکه شما از گیاهخواری نتیجه مثبت گرفته اید، درست اما توجه داشته باشید که با توجه به مدت کوتاهی که در این رژیم غذایی بودید برای نتیجه گیری نهایی زود است. دوم اینکه شما یک زن شهرنشین! هستید آیا این رژیم غذایی مثلا برای یک مرد دو شغله یا یک زن روستایی (با نیاز به کالری بیشتر) هم مناسب است. این مطلب را همین الان از سایت همشهری خواندم، نظرتون چیه؟
" اگر انسان بخواهد همه احتیاجات بدنش را برای تامین انرژی فقط از طریق خوردن نباتات برطرف کند و تمام منابع غذایی حیوانی مثل لبنیات، تخم‌مرغ و گوشت را از برنامه روزانه‌اش حذف کند، باید حداقل 5 کیلو در روز غذا بخورد در حالیکه معده انسان گنجایش چنین حجم غذایی را برای هضم ندارد."
شما به یکباره در رژیم غذایی خودتون تغییر اساسی ایجاد کردید به طوری که مثلا غذای پخته هم نمی خورید. می خواهم بگویم که گوشت نخوردن تنها تغییر شما نیست. مثلا مصرف نشاسته شما هم به دلیل اینکه عمده غذاهای نشاسته ای باید پخته شود بسیار کم شده. شاید نتیجه خوبی که گرفتید ناشی از کاهش شدید مصرف نشاسته(یا مواردی غیر از گوشت) باشد. می دانیم یکی از رژیم های غذایی معروف برای بیماران گوارشی رژیم SCD است که نکته اصلی آن(بطور خلاصه) عدم مصرف نشاسته است. (من در یک فرصت مناسب این رژیم را می خواهم آزمایش کنم)
بهرحال من مایلم مورد شما را دنبال کنم اما اگر روزی به این نتیجه رسیدید که این روش مناسب نیست شجاعت این را داشته باشید و به همه اعلام کنید، سعی کنید روی این چیزها تعصب نداشته باشید. وقتی فکر کنید گیاهخواری راه نجات دنیا است یعنی تحت هر شرایطی باید این رژیم را ادامه دهید که این اشتباه است. اینکه شما می گویید آخرین امید من گیاهخواری است باعث می شود با این مسئله یک برخورد احساسی هم داشته باشید.
پیشنهاد می کنم یک تاپیک جداگانه تحت عنوان مثلا گیاه خواری ایجاد کنید و به کسانی که در این فروم می خواهند گیاهخواری را آزمایش کنند راهنمایی دهید. خوشحال می شوم دوستان دیگر هم این روش را تست کنند، اگر مثل شما نتیجه بگیرند که بهتر.

آخرین بار توسط آرش در سه شنبه اسفند 13, 92 11:33 am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 13, 92 10:07 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ابزارهای سنگی و استخوانهای قصابی شده لاکپشتها، تمساح ها و ماهی ها در منطقه ای باستانی به قدمت 1.95 میلیون سال در شمال کنیا یافته شد در حالی که هیچ نشانه ای از استخوان انسانها در این منطقه نبود اما...
به گزارش مهر، مطالعات جدید نشان می دهند رژیم غذایی اصلی غارنشینان از گوشت تمساح ها تشکیل می شده است و خوردن همین ماده غذایی چرب باعث شده بود انسانهای اولیه از مغزهای بسیار بزرگی برخوردار باشند.
این اطلاعات بر اساس استخوانهای خزندگان و ابزارهایی که در آشپزخانه ای ما قبل تاریخ کشف شده به دست آمده است. ابتدایی ترین نشانه هایی که ثابت می کنند انسانها از موجودات آبزی تغذیه می کرده اند.
ابزارهای سنگی و استخوانهای قصابی شده لاکپشتها، تمساح ها و ماهی ها در منطقه ای باستانی به قدمت 1.95 میلیون سال در شمال کنیا یافته شد در حالی که هیچ نشانه ای از استخوان انسانها در این منطقه نبود اما ترکیبی از بقایای به جا مانده نشان می دهند انسانهای اولیه از این مکان برای فراهم آوردن غذا استفاده می کرده اند.
به گفته محققان دانشگاه کیپ تاون وجود مواد غذایی دریایی در رژیم غذایی انسانهای اولیه می تواند یکی از عواملی باشد که منجر به بزرگتر شدن ابعاد مغز آنها شده است. این به آن دلیل است که خزندگان و ماهیها غنی از زنجیره های طولانی اسیدهای چرب اشباع شده هستند. برخی از متخصصان در دانشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی بر این باورند این چربیهای مفید بخشی از بسته تکاملی مغز انسانها بوده است.
دانشمندان امیدوارند کشف شواهدی برای تغذیه مغز در حدود سه تا 1.8 میلیون سال پیش بتواند چگونگی ظهور مغزهای بزرگتر را در میان انسانها توضیح دهد.
با این حال دانشمندان بر این باورند انسانهای اولیه کنیایی شکارچی تمساح نبوده اند بلکه با جستجو در میان لاشه های مرده جانداران بخشی از گوشت بدن آنها را به خانه باز می گردانده اند و تا قبل از ظهور دوران آتش در تاریخ حیات انسان، غذای خود را به صورت خام می خورده اند.
بر اساس گزارش نشنال جئوگرافی، "دین فالک" از دانشگاه فلوریدا معتقد است ایده تاثیر رژیم غذایی دریایی بر روی سلامت و رشد این انسانها ایده ای قابل قبول به نظر می رسد اما این ایده که بزرگ شدن مغز از حدود دو میلیون سال پیش و در اثر استفاده از این نوع مواد غذایی آغاز شده است فرضیه ای است که طی دهه گذشته به فراموشی سپرده شده است.

آخرین بار توسط آرش در سه شنبه اسفند 13, 92 10:29 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 13, 92 10:10 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

"نتايج يک تحقيق جديد نشان مي‌دهد که فرضيه معمول در مورد رژيم غذايي انسان‌هاي اوليه صحت ندارد.
به گزارش انتخاب، پژوهشگران آمريکايي با استفاده از فناوري جديد به تحقيق در مورد فسيل‌هاي اجداد انساني ما پرداختند و فرضيه مرسوم مربوط به رژيم غذايي آن‌ها را به چالش کشيدند.
پژوهشگران دانشگاه کلرادو با تحقيق بر روي دندان انسان‌هاي نخستين متوجه شدند که آنها عادات غذايي متفاوتي نسبت به آنچه تصور مي‌شود، داشته‌اند.
آن‌ها معتقدند که نمونه‌هاي اوليه انسان، برخلاف تصور معمول که رژيم غذايي آن‌ها را ترکيبي از ميوه‌هاي نرم و مغزها مي‌داند، از علف و گياه تغذيه مي‌کرده است. "

آرش: "گیاهخواران ادعا می کنند که میوه ها و مغزها (گردو، بادام) غذای اصلی انسان است آنها عمده کالری خود را از میوه و عمده پروتئین را از مغزها می گیرند. اما همانطور تحقیق بالا نشان می دهد این تفکر غلط است."

آخرین بار توسط آرش در سه شنبه اسفند 13, 92 10:35 am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 13, 92 10:32 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ظاهرا گیاهخواران نتوانستند مدت زیادی روی این رژیم غذایی بمونند، این شد که انواع مختلفی بوجود آمد که غذاهای حیوانی هم در آن وجود داشت:
در بعضی از گروه های گیاهخوار علاوه بر غذاهای گیاهی، از مواد غذایی دیگر با منشا حیوانی نیز استفاده می شود.
LACTO - VEGETARIAN : علاوه بر غذاهای گیاهی ، از فرآورده های لبنی به جز بستنی! نیز استفاده می کنند.

OVO- VEGETARIAN: علاوه بر غذاهای گیاهی ، از تخم مرغ نیز استفاده می کنند.

LACTO-OVO- VEGETARIAN : این گروه علاوه بر غذاهای گیاهی، از شیر و تخم مرغ در برنامه غذایی خود استفاده می كنند كه متداول ترین و راحت ترین نوع گیاهخواری است.

SEMI- VEGETARIAN : به نام رژیم نیمه گیاهخواری است. این گروه فقط گوشت قرمز را از برنامه غذایی خود حذف می كنند، ولی محصولات لبنی ، تخم مرغ ، مرغ و ماهی را مصرف می كنند. این نوع رژیم ممكن است به دلایل مذهبی و سنتی ، الگوهای فرهنگی و یا جهت حفظ سلامتی اتخاذ شود.

VEGAN : تحت عنوان گیاهخواری تام می باشد كه هیچ نوع گوشت و محصولات حیوانی را مصرف نمی کنند. رژیم این افراد شامل سبزیجات ، غلات، حبوبات ، انواع مغزها، دانه ها و میوه ها می باشد. این گروه حتی از محصولات چرمی ، پشمی ، ابریشمی یا هرگونه محصول بدست آمده از حیوانات نیز استفاده نمی كنند.

PESCO- VEGETARIAN: این گروه از فرآورده های لبنی ، تخم مرغ و ماهی تغذیه می كنند، اما از انواع دیگر گوشت پرهیز می كنند.

FRUITARIAN : این گروه فقط از میوه های خام یا خشك شده ، انواع مغزها، عسل و روغن زیتون استفاده می كنند و غذاهای پخته را به میزان حداقل مصرف می کنند.

آخرین بار توسط آرش در سه شنبه اسفند 13, 92 11:41 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 13, 92 11:11 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

انسان های اوليه نه دندان هايشان را مسواک می زدند و نه می دانستند نخ دندان و خميردندان يعنی چه. انواع و اقسام محصولات بهداشت دهان و دندان هم به ظاهر ابداع سال های اخير است.
به رغم اين همه، آن طور که از شواهد و قرائن برمی آيد، نياکان نخستين ما دندان هايی بسيار سالم تر از ما داشته اند.
آلن کوپر، مدیر مرکز «دی اِن اِی» باستانی استرالیا، می گوید برپایه تحقیقات او و اعضای گروهش «انسان های شکارچی دندان های خیلی خوبی داشته اند، اما به محض آن که به کشاورزی روی آوردند، تغییر بزرگی در دندانهایشان به وجود آمد. بیماری لثه بین آنها شیوع پیدا کرد و به ناگاه تعداد زیادی دچار پوسیدگی دندان شدند.»
هزاران سال بعد، این مشکلات دندانی هنوز گریبان بشر را رها نکرده و ما، به عنوان نوادگان مدرن اجداد کشاورز خود، همچنان با بیماری های دهان و دندان دست و پنجه نرم می کنیم.
دانشمندان در توضیح این شرایط تغییر رژیم غذایی را به عنوان مؤلفه ای مهم معرفی می کنند.
بر اساس یافته های پژوهشی که به تازگی در نشریه «نیچر جینتیکس» منتشر شد، آقای کوپر و گروه محققان همراه وی با آزمایش پلاک های دندانی برجای مانده از ۳۴ اسکلت انسان ماقبل تاریخ به این نتیجه رسیدند که آدم های نخستین نسبت به فرزندان خود در عصر نو، دندان های بسیار سالم تری داشته اند.
این دانشمندان در ادامه بررسی های خود اعلام کردند که بشر در طول سده ها رژیم غذایی خود را از گوشت، سبزیجات و دانه های خوراکی به کربوهیدرات و قند تغییر داده و در پی همین تغییر ترکیب باکتریایی دهانش را نیز دستخوش تغییر کرده است.
به نظر می رسد پدران و مادران ما زمانی در اعماق قرون تصمیم گرفتند از شکار دست بکشند و به کشاورزی روی آورند. این تصمیم در عمل موجب شد انواع خاصی از باکتری های بیماری زا که با استفاده از کربوهیدرات ها به بدن آدمی راه یافتند بر باکتری های «مفید» موجود در دهان انسان غلبه کنند. قرن ها بعد، افزودن آرد فرآوری شده و قند به جیره غذایی انسان مدرن در طول دوران انقلاب صنعتی نیز شرایط بدتری را برای دندان های او رقم زد.
تغییر رژیم غذایی اولیه، افزون بر مشکلات دهان و دندان، بیماری های دیگری هم برای انسان به همراه آورد، دیابت، چاقی و حتی مشکلات قلبی را باید در این گروه طبقه بندی کرد.
دکتر آلن کوپر توضیح می دهد که باکتری ها حدود ۹۰ درصد سلول های بدن ما را تشکیل می دهند. به باور این پژوهشگر «اشتباه آدمی آن بوده که تا به امروز بیش از حد بر روی خودش تمرکز کرده و از این به اصطلاح «میکروبیوم ها» غافل بوده است. (میکروبیوم به کُل مجموعه زیست بوم میکروبی اطلاق می شود که شامل انواع ژن ها و توده سلولی میکروبها مستقر در یک بخش مشخص است.)
کوپر در ادامه می افزاید: «ما دندان هایمان را مسواک می زنیم، از نخ دندان استفاده می کنیم و بعد هم فکر می کنیم که بهداشت دهان و دندان را رعایت کرده ایم.» اما، آن طور که این دانشمند می گوید، «به زودی به جای تمرکز بر روی این مسائل میکروبیوم شخص را مورد معاینه و درمان قرار خواهند داد.»
دکتر کوپر تصریح می کند در حال حاضر تنها راه حل برای برگرداندن میکروبیوم انسان به حالت سالم آن، «حذف کربوهیدرات های فرآوری شده و مصرف رژیمی غذایی مشابه نیاکان نخستین اوست.»
منبع: دویچه وله

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 13, 92 8:23 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

این دانشمندا خودشون از همه مریض ترند (کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی ).حرف هایی که اونا در مورد کالری و ویتامین و پروتئین میزنن تصورات خودشونه که تو ذهن مردم فرو کردن و از بس تکرار شده مردم هم ایمان اوردن و فکر میکنن واقعیت هم همینه .مثلا بین کباب کوبیده و خرما ارزش کدوم بیشتر از نظر داشتن کالری و دادن انرژی به بدن ؟از هر کسی بپرسی میگه کباب کوبیده و اصلا خرما رو غذا به حساب نمیاره در حالی که ارژش غذایی کوبیده با خرما اصلا قابل مقایسه نیست .و تصورات شما در مورد کالری و انرژی وخوردن حجم زیاد غذا و سخت بودن خام خواری و مناسب نبودن برای ادمای فعال کاملا اشتباه و دقیقا برعکسه .ای بی اس من بهتر شده ولی الان نمیدونم خام خواری درمانی برای این بیماری هست یا نه نیاز به زمان بیشتری هست من از 26 اذر شروع کردم انشا الله 26 اذر 93 نتیجه شو اعلام میکنم . من بیماری سندرم پای بی قرار و افت دهانی داشتم که تو خانواده ی ما ارثیه .فکر نمیکردم هیچ وقت بتونم ازش خلاصی پیدا کنم و هیچ کدوم از ین بیماری ها درمان مشخص و قطعی نداره ولی الان کاملا خوبم .بهر حال خام خواری ارزشش رو داره .کسایی هم هستن مثل اقای متوسلانی که 36 ساله خام گیاه خوار هستن و میگفت تا الان هیچ بیماری نداشتن و فقط یکی دو مرتبه سرما خوردگی داشتن و 62 سال هم سنشونه

بالا

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 27, 93 11:07 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

یک نمونه ناموفق از رژیم گیاهخواری:
http://www.salamatiran.com/NSite/FullSt ... 414&type=2

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 2, 93 4:38 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

منم که خام گیاه خوارم اینو تایید میکنم که ادم بهتره همه چیز خوار باشه تا گیاه خوار

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 26, 93 12:53 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محققان دانشگاه لندن کالج با مطالعه روی ۶۵۲۲۶ نفر در مدت هفت سال به این نتیجه رسیده‌اند که خوردن هفت تا ده نوبت میوه و سبزی در روز خطر مرگ را تا ۴۲ درصد کاهش می‌دهد.
پژوهشگران می‌گویند کسانی که بیشتر میوه و سبزی می خورند کمتر از بقیه در معرض خطر مرگ به علت هر نوع بیماری‌ و به ویژه مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و سرطان قرار دارند.
این تحقیق نشان می‌دهد که سبزی تازه بیش از میوه در پیشگیری از بیماری‌ها موثر است. اما بر عکس، کمپوت و میوه‌ کنسروی نه تنها به کاهش خطر بیماری‌ها کمک نمی‌کند، بلکه احتمال آن را بالا می‌برند. آب میوه مضر نیست، اما سودمندی ندارد.
با اینحال برخی از متخصصان معتقدند که سایرِ عوامل سبک زندگی سالم مثل پرهیز از سیگار و الکل، در کاهش خطر مرگ تاثیر داشته و نمی‌توان آن را فقط به خوردن میوه و سبزی بیشتر ربط داد.
محققان می‌گویند آنها عوامل دیگر را هم در نظر داشته‌اند با اینحال به این نتیجه رسیده‌اند که میوه و سبزی بیشتر خطر مرگ را کم می‌کند.
سرپرست این گروه پژوهشی می‌گوید: "پیام اصلی این است که هرچه بیشتر میوه و سبزی بخورید خطر مرگ در سنی که هستید کمتر می‌شود."
استاد کینگز کالج لندن می‌گوید این موضوع قبلا ثابت شده که کسانی که میوه و سبزی زیاد می‌خورند افرادی مسئول و تحصیل‌کرده هستند و درآمد بالاتری دارند، به همین دلیل هم کمتر در معرض بیماری قرار دارند. "شما نمی‌توانید از این نوع اطلاعات به یک حکم موجه برسید که مردم چه باید بخورند."
دکتر تدسون از موسسه سلامت عمومی انگلیس می‌گوید این تحقیق "جالبی" است، اما وقتی توصیه همین "پنج بار در روز" را دو سوم افراد رعایت نمی‌کنند، تبلیغ برای افزایش مصرف روزانه کاری "شتابزده" به نظر می‌رسد: "مردم پیام ساده پنج بار در روز را می فهمند و ما ترجیح می دهیم آن را همین طور ساده نگه داریم."
خوردن پنج نوبت میوه و سبزی در روز (۵ ۸۰x گرم) توصیه سازمان بهداشت جهانی است و بر تنوع میوه‌ها و سبزی‌ها در هر نوبت تاکید شده است. سیب زمینی هم بدلیل نشاسته زیاد حساب نیست.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 7, 93 5:31 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

معمولا پزشکان همه را تشويق ميکنند که روزانه 5 واحد ميوه مصرف کنند اما "شارلوت جفرسون" 25 ساله بايد ميوه ها و سبزيجات را به دقت انتخاب کند چرا که انتخاب غلط يک ميوه ممکن است باعث مرگ او شود.
اين زن که مادر يک فرزند است دچار نوعي حساسيت شديد و کمياب به ميوه ها و سبزيجات است که باعث ايجاد خارش، سوزش در اندامها، هذيان و حتي استفراغ خون شود. اين حساسيت که به "ساليسيلات" موجود در ميوه ها و سبزي ها واکنش نشان ميدهد تا کنون باعث شده است وي بارها راهي بيمارستان شود.
با خوردن بعضي ميوه ها گلوي او به شدت متورم شده و تنفس براي وي سخت ميشود. او يک بار با خوردن يک گوجه فرنگي به سردرد شديدي مبتلا شد که او را راهي بيمارستان کرد و حتي نزديک بود او به کما برود.
اين زن ميگويد : اين خيلي ترسناک است که خوردن يک ميوه باعث حساسيت در حد مرگ ميشود. من مجبورم رژيم غذايي خاصي را پيروي کنم که بسيار خسته کننده است.
اين حساسيت از نوجواني در او ايجاد شده است و ميگويد حتي از زمان کودکي نيز برخي علائم را داشته است. اگرچه هنوز درماني براي بيماري او پيدا نشده است اما او اميدوار است روزي بتواند مثل همه مردم عادي ميوه بخورد.

منبع: گزارش پرداد به نقل از دیلی میل

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com