سایه روشن نوشته است:
برای من حقوق حیوانات و اینکه ادما چطوری درگذشته زندگی میکردن یا اینکه گوشت غذای انسانه یا نه یا از این قبیل حرف ها اصلا مهم نیست من فقط میخوام این بیماری از وجودم ریشه کن بشه و حاضرم بخاطرش تا اخر عمر گوشت نخورم .اقا ارش نخوردن گوشت هیچ مشکلی برای سلامتی انسان به وجود نمیاره من گوشت و غذای پخته نمیخورم و این از نظر شما یعنی ضعف و بیحالی ومریضی و کم خونی ولی کاملا برعکسه انرژی من چند برابر شده خوابم راحت و چند بیماری که داشتم درمان شده و دارم روز به روز بهتر میشم . تجربه ی شخصی هر ادمی خیلی معتبر تر و با ارزش تر از اعتقادات و تعصبات و حرف های ادم های نا اگاه هستش .
نظر من هم این بود که تغییر رژیم غذایی به دلیل حقوق حیوانات عاقلانه نیست. می توان گوشت خورد و حقوق حیوانات را هم رعایت کرد. من آدم مدهبی نیستم ولی در هیچ مذهبی کشتن حیوان توسط انسان برای استفاده از گوشت آن نهی نشده است.
نیاز انسان به مصرف گوشت نظر شخصی من نیست من فقط نظر دانشمندانی که سال ها در این زمینه تحقیق کرده اند را بازگو! کرده ام. اینکه شما از گیاهخواری نتیجه مثبت گرفته اید، درست اما توجه داشته باشید که با توجه به مدت کوتاهی که در این رژیم غذایی بودید برای نتیجه گیری نهایی زود است. دوم اینکه شما یک زن شهرنشین! هستید آیا این رژیم غذایی مثلا برای یک مرد دو شغله یا یک زن روستایی (با نیاز به کالری بیشتر) هم مناسب است. این مطلب را همین الان از سایت همشهری خواندم، نظرتون چیه؟
" اگر انسان بخواهد همه احتیاجات بدنش را برای تامین انرژی فقط از طریق خوردن نباتات برطرف کند و تمام منابع غذایی حیوانی مثل لبنیات، تخممرغ و گوشت را از برنامه روزانهاش حذف کند، باید حداقل 5 کیلو در روز غذا بخورد در حالیکه معده انسان گنجایش چنین حجم غذایی را برای هضم ندارد."شما به یکباره در رژیم غذایی خودتون تغییر اساسی ایجاد کردید به طوری که مثلا غذای پخته هم نمی خورید. می خواهم بگویم که گوشت نخوردن تنها تغییر شما نیست. مثلا مصرف نشاسته شما هم به دلیل اینکه عمده غذاهای نشاسته ای باید پخته شود بسیار کم شده. شاید نتیجه خوبی که گرفتید ناشی از کاهش شدید مصرف نشاسته(یا مواردی غیر از گوشت) باشد. می دانیم یکی از رژیم های غذایی معروف برای بیماران گوارشی رژیم SCD است که نکته اصلی آن(بطور خلاصه) عدم مصرف نشاسته است. (من در یک فرصت مناسب این رژیم را می خواهم آزمایش کنم)
بهرحال من مایلم مورد شما را دنبال کنم اما اگر روزی به این نتیجه رسیدید که این روش مناسب نیست شجاعت این را داشته باشید و به همه اعلام کنید، سعی کنید روی این چیزها تعصب نداشته باشید. وقتی فکر کنید گیاهخواری راه نجات دنیا است یعنی تحت هر شرایطی باید این رژیم را ادامه دهید که این اشتباه است. اینکه شما می گویید آخرین امید من گیاهخواری است باعث می شود با این مسئله یک برخورد احساسی هم داشته باشید.
پیشنهاد می کنم یک تاپیک جداگانه تحت عنوان مثلا گیاه خواری ایجاد کنید و به کسانی که در این فروم می خواهند گیاهخواری را آزمایش کنند راهنمایی دهید. خوشحال می شوم دوستان دیگر هم این روش را تست کنند، اگر مثل شما نتیجه بگیرند که بهتر.