مرسي آقا عباس به خاطراظهارنظرمخالف ولي من هنوز معتقدم گناه كردن سخت تر از گناه نكردنه
شايدكسي كه مدت ها گناهی مثل غيبت كرده باشه درابتداگناه نكردن واسش سخت باشه
ولي اينم درنظر بگيريد كسي كه به خوبي كردن عادت كرده گناه كردن واسش سخت تراز گناه نكردنه مثلايكي ازدوستام مي گفت رعايت حجاب واسم آسون ترازرعايت نكردنشه ولي درنظربگيريد اگه كسي تازه تصميم گرفته حجاب رورعايت كنه واسش سخته
آقاآرش ممنونم كه نظرتون رومستقيم بيان كرديد

آقا آرش من از شما تقاضادارم بريد از اسلام شناخت به دست بياريد بعد بيايد صحبت كنيد

ببينيدتعدادتكرار كلمه دنيادرقرآن مساوي باكلمه آخرة واگه اشتباه نكنم 115باره
درنظربگيريدكه اسلام به دنياهم مثل آخرت بهاداده ويه حديث داريم كه ميگه(هرچندشمانخونده ازش رد ميشيد)
((برای دنیای خود به گونه ای عمل کن گویا همیشه می خواهی بمانی وبرای آخرتت آنچنان عمل کن گویا فردا خواهی مرد ))
من هدفای دیگه ای هم مثل :داشتن تحصیلات موفق ،... هم دارم
ولي اينا هدفاي جزئي زندگيمه كه درمان آي بي اس هم دراين هدف ها قرارداره اماهدف كل زندگيم تحصيل وشغل نيست وبلكه هدف بالاتريه كه شما اين روهم قبولش نداريد ومهم اينه خودم باتمام وجود بهش اعتقاد دارم
بعدشم چراتاچيزي ميشه ميگيد1400سال قبل اين واژه رواصلاقبول ندارم چيزي كه درست باشه روبايد پذيرفت وچيزي كه غلط باشه روبايد ردكردهرچند مال ميليون هاسال قبل باشه
ول كنيد اين حرفارو
به هرحال موسي به دين خويش عيسي هم به دين خويش فكركنم واسه خاتمه جنجال مذهبي كه داريم عالي باشه