m.moqaddami نوشته است:
.....حالا یه ای بی اسی گاهی حتی با شکم خالی هم بی اختیاری داره این همون موقع است که میگن عصب اطلاعات اغراق شده ای رو مخابره میکنه که بدن ناخوداگاه دست به کار میشه و مجرایی که باید بطور طبیعی و غیر ارادی بسته باشه و با اراده ی ما باز بشه بطور غیر ارادی مقداری باز میشه که گاز نشت میکنه.در واقع مثل اینه که رکتوم احساس میکنه این گاز داره بیش از حد بهش فشار میاره و باید خارجش کنه تا راحت شه.پس اعصاب رکتوم بسیار بسیار حساس شدن و توانایی تحمل کشیدگی که در اثر گاز به دیواره ی روده وارد میشه ندارن.اینکه همیشه احساس پری میکنیم هم علتش اینه که رکتوم بطور عادی محلیه که کم کم مواد انباشته میشن تا حجمش زیاد شه و دفع شه بنابرین داخل شدن ماده بتدریج در اون طبیعیه اما اعصاب حساس روده ما به یه مقدار کم همونقد واکنش و پاسخ میدن اما چون حجم مدفوع کمه عضلات قادر به خروج اون نیستن و احساس پری ادامه پیدا میکنه.
........به نظر من چه اسهال داشته باشید چه یبوست بی اختیاریتون به اعصاب رکتوم مربوطه و اسهال و یبوست به اعصاب بقیه جاهای روده بزرگ(به شکل کند یا تندتر شدن)و این دوتا مقوله کاملا از هم جدان
جناب آقاي مقدمي، توضيحاتي كه در باره علت ايجاد نشتي داده ايد كاملا براي من تازه هستند و فكر كنم اولين بار است كه اين دلايل در انجمن مطرح مي شود. مطالبي كه فرموده ايد به نظر من منطقي و درست هستند.
متشكرم از مطالبتون. كاش منابع اين مطالب را بصورت لينك ارائه مي فرموديد.
آنطور كه من از توضيحات شما متوجه شدم دليل نشت يكي از موارد زير مي تواند باشد:
1- سنسورهاي روده يا ركتوم ، اطلاعات غلط به مغز ارسال مي كنند و مغز را به اشتباه انداخته و باعث مي شوند كه مغز فرمانهاي اشتباه صادر كند.
2- سنسورهاي روده سالم هستند و اطلاعات درست به مغز صادر مي كنند ولي مغز فرمانهاي غلط صادر مي كند.
با توجه به اين نكته كه كليه فرمانهاي مغز در سيستم گوارش ، به قسمت خودكار مغز مربوط بوده و ناخودآگاه هستند.
حال سراغ موضوع ديگري مي رويم.
1- شروع آي بي اس در اكثر بچه ها، ريشه در مشكلات فكري و رواني دارد.
2- هر موقع به مدت نسبتا طولاني ، وضع رواني فرد روبه راه باشد. نشت هم يا از بين مي رود يا كاهش مي يابد.
3- مصرف داروي هاي اعصاب تاثير بسيار خوب بر علايم بيماري دارند ولي فقط تا موقعي كه مصرف مي شوند.
به نظر مي رسد با ربط دادن اين دو موضوع به هم بتوان نتيجه گرفت كه بقول شما "
ایراد کار از اتاق فرمانه!!!!!!!!!!!"
و بايد جو اتاق فرمان را آرام كنيم.
اگر نتيجه گيري فوق درست باشد سئوال بعدي كه مطرح مي شود اين است كه
چطور مي توان در اتاق فرمان آرامش ايجاد نمود؟